• MARTI, 03 IANUARIE 2017

  HOROSCOP 3 ianuarie - LEU: Bucurii de ordin material sau daruri cu semnificație sentimentală deosebită

  Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru 3 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Cu Luna în Pești, în zona credinței, abandonului și iubirii necondiționate, e bine să te extragi din contextul agitat al evenimentelor din această perioadă, să găsești mijloace prin care să te relaxezi și să lași intuiția să te ghideze. Mercur retrograd în zodia ta te invită, în următoarea perioadă, să-ți revizuiești atitudinea în raport cu șefii și să revii asupra unor idei și proiecte mai vechi pentru a le ajusta.

  Taur
  Luna în Pești, în zona prietenilor și proiectelor și intrarea lui Venus în același semn, pot aduce ceva mai multă concesivitate în relațiile cu anturajul apropiat. Ești dispus să ierți unele greșeli ale prietenilor sau ți se cere iertare, iar intuiția funcționează perfect în cazul în care ai de făcut niște alegeri. De altfel, Mercur retrograd te invită, în următoarele săptămâni, să-ți reevaluezi unele convingeri și obiective.

  Gemeni
  Luna în Pești, în zona carierei, puterii și autorității, îți poate aduce experiențe frumoase, satisfacții și recunoaștere în sferă profesională, mai ales că și Venus se instalează în această zonă începând de astăzi. În altă ordine de idei, e important în această perioadă, să notezi ideile care-ți vin și să fii atent la ce mesaje ți se transmit.

  Rac
  Toate planetele din Pești îți ascut al șaselea simț, astfel încât să faci alegeri autentice pentru viitorul tău. Pur și simplu ți se arată ce e mai bine pentru ține, care este drumul cel mai potrivit de urmat. Poți avea premonitii, vise profetice, intuiții puternice. Pe de altă parte, Mercur retrograd în zonă parteneriatelor te îndeamnă să-ți reevaluezi poziția și statutul în anumite relații.

  Leu
  Pentru tine, Luna în Pești, și intrarea lui Venus în acest semn, îți pot aduce bucurii de ordin material sau daruri cu semnificație sentimentală deosebită. Poți fi răsfățat de cei din jur, fie prin mici favoruri, fie prin atenția și recunoașterea pe care ți-o arată. Exact când te gândești mai puțin, poți primi un dar sau ghidare, sau pur și simplu creezi experiențe magice.

  Fecioară
  Planetele multe din Pești activează zona partenerului de viață, relațiilor, imaginii sociale. Este o zi în care pot ieși la suprafață emoții, dar e și un context favorabil reconcilierilor, împăcărilor, dizolvării unor conflicte persistente. Te afli într-o perioadă cu mari șanse de expunere, ai mult farmec, senzualitate și magnetism, folosește-le conștient și vei avea de câștigat.

  Citește aici continuarea previziunilor astrale!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 74 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 76 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 79 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 80 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »