• VINERI, 03 MARTIE 2017

  HOROSCOP 3 martie - LEU: Dialoguri importante cu șefii sau cu persoane oficiale din cadrul unor instituții

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 3 martie. Află din materialul următor cum îți va merge!

  Berbec

  Este posibil să primești cadouri interesante din partea cui te aștepți cel mai puțin sau deloc. Pe de altă parte, chiar și un cadou aparent neînsemnat, dacă-l privești cu atenție vei observă că este minunat și îți este de folos acum. La rândul tău, gândește-te să oferi cuiva drag ceva util sau invită-l în oraș, la o terasă și plătește tu consumația. Te vei bucură din plin.

  Taur
  Discuțiile sunt frecvențe astăzi cu cineva care îți este drag și în care ai încredere. Controlează-ți emotivitatea, lasă-l și pe celalalti să vorbească și chiar poți urmă sfaturile primite. Sunt momente favorabile pentru a-ți revizui atitudinea față de ceilalți, dar mai ales față de natură înconjurătoare. Îngrijește-ți sănătatea în permanență și plimbă-te regulat în aer liber.

  Gemeni
  Îți sunt favorizate discuțiile tăinuite cu cineva din anturajul socio-profesional. Pentru că ești secretos, tăcut, oarecum absent în peisajul cotidian, cei dragi te se pot îngrijora cu privire la starea de spirit sau de sănătate. Echilibrează-ți reacțiile, atitudinea, vorbele, faptele și spune-le celorlalți că ai nevoie de liniște și singurătate. Vei fi înțeles și sprijinit în acest sens.

  Rac
  Se conturează discuții cu prietenii, dar temă principală vizează fie problemele lor, fie situațiile profesionale comune. Schimbul de informații este benefic pentru toată lumea, astfel că bine ar fi să-ți deschizi mintea și sufletul și să discuți fără rezerve. Chiar dacă unii vor doar să vorbească banalități, tu orientează discuția numai spre ce anume te interesează pe ține.

  Leu
  Dialoguri importante cu șefii sau cu persoane oficiale din cadrul unor instituții. Este posibil să participi la dezbateri publice, să prezinți diverse subiecte, să răspunzi la întrebările celorlalți sau tu la rândul tău vei pune întrebări celor care prezintă diverse teme profesionale. Lasă-i și pe ceilalți să vorbească, evită șantajul emoțional și subiectivismul.

  Fecioară

  Călătoriile pe distante lungi și discuțiile elevate cu persoane deosebite, poate chiar cu persoane din străinătate reprezintă temele principale ale zilei. Vei află multe lucruri interesante și chiar te vei bucură de popularitate și succes. Cineva din anturajul apropiat îți va cere sfaturi și opinii vizavi de situațiile de viață în care se află. Vorbește cu măsură și la obiect!

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 75 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 77 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 80 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 81 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »