• MIERCURI, 30 AUGUST 2017

  Horoscop 30 August. Pești - E ziua deciziilor importante în carieră. Statutul profesional, imaginea si autoritatea se vor schimba

   Berbec

  Astăzi ai putea avea de-a face cu o persoană dintr-o instituție de stat, pentru a rezolvă o situație legată de un act sau o aprobare. În orice caz, e o zi bună pentru regla astfel de situații cu implicații legale, dar și pentru a fi mai atent la detalii legate de planuri și proiecte pe care le ai. S-ar putea că unele să aibă nevoie de ajustări.

  Taur

  Orice ai face astăzi, mai ales dacă ai agendă plină, amintește-ți să ceri sprijin când ai nevoie, să cooperezi cu cei din jur și în special cu partenerul de viață. Astăzi, rezultatele țin de capacitatea ta de a găsi soluții împreună cu alții, de flexibilitate, dar și de responsabilitatea cu care abordezi fiecare situație care apare.

  Gemeni

  Orice punct de vedere ai, dacă apăr discuții cu iz de dispută, fii gata să iei în considerare și punctul de vedere al celuilalt. Ziua de astăzi te poate ajută să reglezi niște neînțelegeri sau să dizolvi niște tensiuni existențe în relațiile parteneriale, dacă privești situația lucid, dincolo de emoții, iluzii și așteptări. Dacă e cazul să semnezi un contract, e momentul potrivit.

  Rac

  Zonă muncii este activată și e posibil să apăra sarcini și responsabilități mai multe decât aveai planificate. Cu toate astea, dacă judeci lucrurile la rece, dacă ai claritate și coerentă, atât în comunicare cât și în acțiune, poți rezolvă mai mult decât ți-ai propus, într-un context profesional care părea încurcat și fără ieșire.

  Leu

  Dacă ultimele zile te-au apropiat mai mult de ține și de nevoile sufletului tău, astăzi, zonă iubirii și a creativității este activată de prezența Lunii în Săgetător și asta te poate ajută să capeți o perspectivă mai sănătoasă asupra relației intime, dar și să găsești o cale eficientă pentru a dezvoltă un proiect.

  Fecioară

  Astăzi, Luna se află în exploratorul și aventurierul Săgetător, așa că prioritățile se schimbă. E posibil să fie nevoie de ține acasă, în familie, la solicitarea unei persoane mai în vârstă sau cu autoritate. Atitudinea potrivită este cea orientată către soluții, cu flexibilitate.

  Balanță

  În continuare te preocupa segmentul finanțelor, de fapt îți dorești mai multă securitate materială. Astăzi poți găsi acele soluții care să-ți confere o oarecare stabilitate și confort, dacă ești dispus să iei chiar și unele măsuri incomode, pentru ține sau pentru alții. E o zi bună și pentru a pune ordine în documente sau pentru a rezolvă chestiuni contractuale/juridice.

  Scorpion

  E vremea scadenței, pentru unele proiecte și relații de viață ta. Fie astăzi le înțelegi altfel și asta te ajută să iei niște decizii, fie îți devine clar și ai curaj, în sfârșit, să recunoști, la ce/cine e timpul să renunți, pentru a putea merge mai departe pe drumul potrivit pentru ține. Ziua de astăzi este potrivită și pentru niște decizii legate de bani și de conservarea/înmulțirea resurselor materiale.

  Săgetător

  Față de primele zilei ale săptămânii, se schimbă complet energia. Luna se află în zodia ta, îl întâlnește acolo pe Saturn, făcându-te atent la responsabilitatea pe care o ai, în primul rând față de ține. Așa că, nu e un moment mai bun pentru a-ți luă viață în mâini și a face acele lucruri pe care le-ai amânat deși știi că-ți sunt benefice.

  Citește mai departe pe astrocafe.ro.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 106 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 107 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 111 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 111 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »