• VINERI, 30 DECEMBRIE 2016

  HOROSCOP 30 decembrie - FECIOARĂ: Deschide-ți inima, zâmbește și bucură-te de viață!

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 30 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Astăzi Luna traversează zodia Capricornului, implicându-se într-o conjuncție cu planetă Pluto, ceea ce îți da multă forță, senzitivitate și capacitatea de a pătrunde cu mintea și simțirea orice situație. Ascultă-ți și urmează-ți intuiția, în special în ceea ce privește carieră sau evoluția ta în societate. Ai putea intră în posesia unei sume de bani îndelung așteptate.

  Taur
  Tranzitul Lunii prin Capricorn ar putea activă în cazul tău dorință de studiu, de aprofundare de informații și poate chiar de schimbare a macazului, specializându-te într-un alt domeniu profesional. Cert este că acum conștiință ta a evoluat, nu te mai regăsești în vechile convingeri și manifești respingere față de rigiditate, inflexibilitate sau orice stagnează.

  Gemeni
  Sub influența Lunii în Capricorn tu dispui de o intuiție extraordinară, ai capacitatea de a percepe semnale subtile, de dincolo de planul vizibil. Poți alege să pui capăt brusc, poate fără nici un preaviz, unui parteneriat sau unei colaborări cu un client important. Acestea s-ar putea petrece că urmare a sentimentului că proiectele evoluează lent și nu mai ai răbdare.

  Rac
  Stimulat de Luna în Capricorn în zonă relațiilor oficiale, a parteneriatelor, dispui de capacitatea de a percepe într-un mod profund, pătrunzător oamenii cu care relationezi. Poți distinge intențiile partenerilor tăi, dar și valoarea pe care ți-o da acea legătură sau colaborare. Știi foarte bine ce îți dorești și ai putea rupe brusc colaborarea de la actualul loc de muncă.

  Leu
  În cazul tău, Luna în Capricorn se proiectează în zona muncii și a rutinei zilnice. Apreciezi un program organizat și bine structurat, pentru a avea controlul asupra situației și pentru a face toate treburile la timp. Ai putea întrerupe brusc colaborarea cu un subordonat, datorită unor prejudecăți sau a diferențelor de opinie, pe care le resimți că și ireconciliabile.

  Fecioară
  Luna în Capricorn te predispune la seriozitate, reținere ori răceală în manifestarea sentimentelor, dar îți poate spori creativitatea, primind acces la resurse interioare nebănuite. Ai putea pierde brusc acces la unele fonduri, fie că este vorba despre sponsorizări sau muncă prestată în colaborare. Deschide-ți inimă, zâmbește și bucură-te de viață.

  Citește aici continuarea previziunilor astrale!

  COMENTARII

  Horoscopul financiar. Pur și simplu trag banii la ACEȘTI nativi, fără să facă cine știe ce efort

  acum 15 ore

  Cat de norocosi sunt nativii zodiacului atunci cand vine vorba de bani.

  Anunț IMPORTANT de la specialiști! Ce se întâmplă până pe 21 iulie cu zodiile: Toată lumea în hora SCHIMBĂRII!

  acum 1 zile

  Intre 24 iunie si 21 iulie, nativii zodiacului vor trece prin schimbari, menite sa-i ajute sa-si reconfigureze traseul in viata.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro