• VINERI, 30 DECEMBRIE 2016

  HOROSCOP 30 decembrie - FECIOARĂ: Deschide-ți inima, zâmbește și bucură-te de viață!

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 30 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Astăzi Luna traversează zodia Capricornului, implicându-se într-o conjuncție cu planetă Pluto, ceea ce îți da multă forță, senzitivitate și capacitatea de a pătrunde cu mintea și simțirea orice situație. Ascultă-ți și urmează-ți intuiția, în special în ceea ce privește carieră sau evoluția ta în societate. Ai putea intră în posesia unei sume de bani îndelung așteptate.

  Taur
  Tranzitul Lunii prin Capricorn ar putea activă în cazul tău dorință de studiu, de aprofundare de informații și poate chiar de schimbare a macazului, specializându-te într-un alt domeniu profesional. Cert este că acum conștiință ta a evoluat, nu te mai regăsești în vechile convingeri și manifești respingere față de rigiditate, inflexibilitate sau orice stagnează.

  Gemeni
  Sub influența Lunii în Capricorn tu dispui de o intuiție extraordinară, ai capacitatea de a percepe semnale subtile, de dincolo de planul vizibil. Poți alege să pui capăt brusc, poate fără nici un preaviz, unui parteneriat sau unei colaborări cu un client important. Acestea s-ar putea petrece că urmare a sentimentului că proiectele evoluează lent și nu mai ai răbdare.

  Rac
  Stimulat de Luna în Capricorn în zonă relațiilor oficiale, a parteneriatelor, dispui de capacitatea de a percepe într-un mod profund, pătrunzător oamenii cu care relationezi. Poți distinge intențiile partenerilor tăi, dar și valoarea pe care ți-o da acea legătură sau colaborare. Știi foarte bine ce îți dorești și ai putea rupe brusc colaborarea de la actualul loc de muncă.

  Leu
  În cazul tău, Luna în Capricorn se proiectează în zona muncii și a rutinei zilnice. Apreciezi un program organizat și bine structurat, pentru a avea controlul asupra situației și pentru a face toate treburile la timp. Ai putea întrerupe brusc colaborarea cu un subordonat, datorită unor prejudecăți sau a diferențelor de opinie, pe care le resimți că și ireconciliabile.

  Fecioară
  Luna în Capricorn te predispune la seriozitate, reținere ori răceală în manifestarea sentimentelor, dar îți poate spori creativitatea, primind acces la resurse interioare nebănuite. Ai putea pierde brusc acces la unele fonduri, fie că este vorba despre sponsorizări sau muncă prestată în colaborare. Deschide-ți inimă, zâmbește și bucură-te de viață.

  Citește aici continuarea previziunilor astrale!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 50 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 51 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 55 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 55 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »