• VINERI, 30 IUNIE 2017

  Horoscop 30 Iunie - Săgetător: Astrele te indeamnă la negocieri profesionale. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii

   Berbec

  O zi delicată la capitolul sănătate și de aici și actiivtatea cotidiană are de suferit. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult, așa încât fii discret. La serviciu treburile te solicita, iar colegii și șefii au mari pretenții de la ține. Restricțiile din sferă muncii persistă și asta te numltumeste mult. Selectează prioritățile și încearcă să te detașezi de toate. Spre seară te vei simți mai bine, însă odihnește-te.

  Taur

  Bună dispoziție, aventură și poftă de viață sunt atuurile tale de astăzi. Relațiile sentimentale sunt tensionate, persoană iubită îți poate face unele reproșuri, însă cu farmec și diplomație reușești să elimini neplăcerile. Alții au preocupări legate de copii. În a două parte a zilei, astrele te îndeamnă să îți orientezi eforturile către activitățile de la locul de muncă.

  Gemeni

  Casă și familia au nevoie de ajutorul tău. Ai spor la treburile domestice, așa încât încearcă să îmbunătățești condițiile locative sau să faci reparațiile necesare. Relațiile cu membrii familiei sunt cam tensionate. Prudența și discernamatul te vor ajută să-i mulțumești pe toți. Dorul de copilărie și personajele ei te învăluie în chip splendid, oferindu-ți un farmec deosebit.

  Rac

  Ziua este excelentă la capitolul comunicare. Poți discută cu un șef despre nemulțumirile tale din domeniul profesional. Cei din jur te pot înțelege și ajută în consecință. Un prieten apropiat îți poate da vești alarmante despre locul de muncă. Nu ascultă chiar tot ce ți se spune. În a două parte a zilei s-ar putea să fii nevoit să mergi în vizită la rude. Programează-ți atent activitățile.

  Leu

  Ocupă-te de cheltuielile cotidiene. Se pare că ai primit sau vei primi bani dintr-o colaborare la care lucrezi demult. Atenție că sunt sume mici și ar trebui să cheltui doar strictul necesar. Pe de altă parte se zvonește că ți se vor îmbunătăți veniturile din muncă proprie. Ai răbdare, deoarece peste câteva zile chiar poți discută cu șefii poziția și remunerația ta la locul de muncă.

  Fecioară

  Alcătuiește un plan al activităților așa cum îți dorești să se desfășoare lucrurile. Astrele te ajută să-ți pui în valoare personalitatea, oferindu-ți energie, idei bune și parteneri care să te ajute. Dorință de a cheltui ceva bani pentru sufletul tău este destul de mare. Încearcă să te orientezi către ce ai nevoie și evită cumpărăturile extravagante. S-ar putea să te gândești la afaceri.

  Balanță

  „Esti foarte sensibil astăzi, așa încât bine este, mai ales în prima parte a zilei, să stai deoparte de iureșul cotidian. Ocupă-te doar de activități ușoare și încearcă să comunici cât mai puțin cu ceilalți. Sufletul tău are nevoie de odihnă și de o reorientare a priorităților. Spre seară îți revine tonusul și poftă de a trăi, bucurând anturajul cu prezența ta.

  Scorpion

  Se pare că ziua este dedicată prietenilor și protectorilor. Dialoguri, vești, sfaturi, toate se îngrămădesc în jurul tău. Vei fi nevoit să selectezi cu atenție doar ce îți este de folos. Există divergente de opinii și concepte între ține și ceilalți, însă sunt aspecte pasagere și nu trebuie să le iei în seamă. În după-amiază zilei organizează o mică petrecere pentru cei dragi.

  Citește mai departe aici!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 103 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 105 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 108 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 109 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »