• JOI, 31 AUGUST 2017

  Horoscop 31 August - Leu: Este o zi importanta la serviciu. Neplăcerile salariale persistă

  Berbec

  Se întrezăresc dialoguri importante vizavi de segmentul profesional în care activezi. Sigur că unele vești îți vor displăcea, dar există altele care îți sunt de mare folos. Ai nevoie de cât mai multe păreri și sfaturi, pentru că ești vulnerabil în plan socio-profesional. Este bine să fii discret, să observi atent ce se petrece în preajmă ta și să plănuiești în taină schimbări majore pe toate segmentele vieții. Spre seară, relaxează-te la o plimbare în aer liber.

  Taur

  În prima parte a zilei, gândurile năvălesc haotic, fiindu-ți dificil să le ordonezi. Controlează-te, lasă temerile deoparte și ai încredere că în orice situație te-ai află, întregul Univers îți vine în ajutor. Datorită unor vești despre o persoană aflată departe de granițele țării sau despre o calataorie plănuită demult este posibil să-ți reorganizezi activitățile pentru următoarele patru săptămâni. După-amiza, relaxează-te la o suetă cu un prieten.

  Gemeni

  Ziua este favorabilă rezolvării chestiunilor financiare, alături de care ești implicat împreună cu alții. Așa încât, verifică achitarea facturilor, plată serviciilor, taxelor. Este bine să ai în vedere și nevoile celor dragi, pentru care trebuie să aloci o anumită sumă de bani sau să îți oferi sprijinul moral. Temerile vizavi de bugetul disponibil sunt constructive, pentru că te vor ajută să dramuiesti fiecare ban cum se cuvine.

  Rac

  Relațiile parteneriale sunt disonanțe. Se pot răsturna situații, colaborări care până acum se desfășurau într-un regim convenabil. În primul rând ar trebui să fii prudent în discuții, deoarece ai tendința de a ripostă dur la orice remarcă venită din partea celorlalți. De fapt este o perioadă în care se reformuleaza toate relațiile de colaborare, inclusiv relația cu partenerul de viață. Fii deschis la schimbare și lasă deoparte tot ce îți prisosește!

  Leu

  Este o zi importantă la serviciu. Pe de o parte, sarcinile de lucru pe care trebuie să le realizezi împreună cu alții se desfășoară anevoios. Iar, pe de altă parte, neplăcerile salariale persistă. Privește totul cu detașare, dar în același timp strecoară-te printre situații și relații în mod onorabil. Ai mai multă grijă de ține, pentru că sănătatea este precară. Ar fi bine să îți propui un regim de viață echilibrat și potrivit ție.

  Fecioară

  Îți dorești mai multă afecțiune din partea celor dragi, dar se pare că aceștia îți răspund cu o altă monedă, decât cea dorită de ține. Discrepanța dintre nevoile tale sufletești și ceea ce obții din partea altora, ține doar de felul în care te raportezi tu la lumea înconjurătoare. Pentru că ești foarte combativ în ultimul timp, deși ai intenții bune, reușești să provoci animozități în jurul tău. Ține cont de situația și starea celorlalți!

  Balanță

  Ar fi minunat să te ocupi de segmentul domestic. Contextul astral îți favorizează treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei. Ai șanse să îți pui ideile în practică, atât cele care privesc reamenjarea spațiului de locuit, cât și ideile referitoare la organizarea unor reuniuni familiale cu majoritatea rudelor. Dacă te străduiești să vorbești pe înțelesul tuturor vei observă că ușor îți vei câștiga atât admiratori cât și susținători.

  Scorpion

  S-ar putea să fii asaltat de multă lume. Prieteni, rude apropiate, colegii din domeniul profesional, dar și colegi sau foști colegi de școală. Există undeva ascunsă bine în sufletul tău, o temere legată de toate aceste relații, însă ești subiectiv. De fapt ți se creează contexte pentru a face o selecție drastică vizavi de toată această lume care roieste.

  Citește mai departe pe astrocafe.ro

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 106 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 107 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 111 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 111 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »