• VINERI, 30 DECEMBRIE 2016

  HOROSCOP 31 decembrie - FECIOARĂ: Evită excesele culinare și eforturile mari!

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 31 decembrie. Află din materialul următor cum îți va merge în ultima zi din 2016!

  Berbec
  Prietenii te asaltează cu propuneri deosebite legate de petrecerea timpului liber. Pe de altă parte este posibil să se creeze contexte în aceste zile de wekend în care să cheltuiești pe cadouri pentru prieteni sau pe mofturile lor. Fii prudent, deoarece riscul fraudării este mare. Detasează-te de relațiile care au devenit sufocante sau care îți cheltuie prea mult și fără rost resursele materiale.

  Taur
  Sunt zile în care vei fi înconjurat de multă lume, atât acasă, cât și în mediul social în care activezi. Este bine să fii precaut în vorbe și fapte, deoarece există un risc major de discuții contradictorii și chiar desprinderi de relații considerate benefice până nu demult. Subiectele delicate sunt legate fie de partenerul de viață, fie de colaborarile, proiectele socio-profesionale în care ești implicat.

  Gemeni
  Se întrezăresc activități culturale, care îți vor lărgi orizontul cunoașterii, dar și cercul de prieteni și admiratori. Poate intră în discuție o călătorie îndepărtată sau pe termen lung. Însă ai grijă la felul în care te prezinți în față celorlalți, deoarece ești recalcitrant și ai tendința de a respinge tot ce vine de la persoanele cu funcție sau cu rang social. De reținut că santatatea nu îți permite prea multe excese sau mofturi.

  Rac
  Cheltuielile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii profesionali sunt frecvențe în aceste zile de weekend. Posibil datorită copiilor sau persoanei iubite să fii nevoit să cheltuiești sume mari de bani. Fii prudent, deoarece există riscul să rămâi fără bani, ba chiar să acumulezi și datorii. Selectează prioritățile și nu te lasă șantajat emoțional. Odihnește-te conștient!

  Leu
  Relațiile parteneriale sunt tensionate, fie datorită membrilor familiei, fie datorită cheltuielilor comune cu aceștia. Este bine să menții un echilibru just între bugetul comun cu partenerul de viață și cel alocat ajutorării rudelor. Este adevărat că rudele au nevoie de ajutorul tău deocamdată, pe termen scurt, dar cu partenerul de viață sau cu cheltuielile tale personale vei avea de-a face pe termen lung.

  Fecioară
  Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție chestiunile legate de serviciu și anume acelea care au rămas nerezolvate. Ești tentat să-ți continui muncă sau să robotești acasă, alături de cei dragi. Bine este să-ți dozezi eforturile, deoarece organismul îți este obosit. Bucură-te de sărbătorile sezonului și distrează-te la unison cu toată lumea. Evită excesele culinare și eforturile mari!

  Citește aici continuarea previziunilor astrale!

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »