• MARTI, 31 OCTOMBRIE 2017

  Horoscop 31 octombrie: Balanță - cauți experiențe ieșite din comun în zona exprimării creativității dar și în relația cu persoana iubită. La ce trebuie să fii atent în ultima zi din octombrie

  Berbec

  Astăzi, evită să te poticnești în orele dimineții de un oarecare scepticism privind resursele de care dispui, fiindcă îți vei recăpăta forțele și încrederea de a încerca o nouă strategie privind viitorul. Ai parte de multă energie mentală și ar fi indicat să o valorifici în perioadă următoare prin implicarea în activități de grup sau demersuri umanitare.

  Taur

  Nu te lasă afectat de lipsă de încredere a partenerului tău și mergi cu încredere pe un nou drum, cu scopul de a te evidenția prin ceva inedit. Versatilitatea mentală îți este de ajutor atunci când ai de-a face cu sectorul bănesc însă un program bine stabilit este posibil să ți se pâră monoton. Important este să înveți să direcționezi în mod constructiv și realist resursele energetice dar și pe cele materiale.

  Gemeni

  Luna activează zonă carierei și te infuzează cu multă creativitate, dar și o oarecare indecizie și sensibilitate. Profită de abundență de idei, mai ales de acele sclipiri inspirate și îmbrățișează cu curaj tot ce e nou și de la care ai ceva de învățat. Ține-ți aproape oameni cât mai originali, cu vederi ample, alături de care poți formă parteneriate avantajoase.

  Rac

  O zi inspirată, pentru ține, în sensul că primești mesaje, accesezi informații interesante din sfere înalte, îți vin idei și capeți o înțelegere nouă. Fie că ai în vedere recăpătarea controlului în relația intimă sau în afaceri, vei avea nevoie să te încrezi în puterea ta intuitivă dar și să faci uz de multă originalitate.

  Leu

  Astăzi este adusă în prim-plan importantă comunicării în relațiile parteneriale pe care le vrei cu totul speciale, cu oameni cât mai stimulativi din punct de vedere intelectual. Ideile tale creative sunt expuse într-o manieră inovativa dar și convingătoare, mai ales în cadrul cercurilor în care activezi însă încearcă să nu mentalizezi excesiv contactele ce au nevoie în primul rând de exprimarea sentimentelor.

  Fecioară

  Zonă parteneriatelor este astăzi puternic activată, având posibilitatea de a ieși în evidența prin abilitățile tale de comunicare. Vei fi stimulat să apelezi la cele mai nonconformiste abordări, la lucrul în colaborare dar și la gestionarea tendinței de a acționă dezorganizat, fapt care îți poate afecta organismul.

  Balanță 

  Renunță la tendințele conservatoare care te pot încerca la începutul zilei și bazează-te pe capacitatea ta de a învață din orice întâlnire care presupune un schimb de idei. Totuși, ține cont de tendința de a privi în mod subiectiv lucrurile. Tinzi să cauți experiențe ieșite din comun în zonă exprimării creativității dar și în relația cu persoană iubită sau cu copiii.

  Scorpion

  Astăzi ești provocat să treci peste sentimentul de neîncredere și peste o oarecare rigiditate afectivă, cu atât mai mult cu cât vei încerca să treci prin filtrul minții stările tale emoționale. Vei fi motivat să investești pe viitor mai multă energie pentru a fi alături de cei dragi, pentru o renovare a casei sau pentru modificarea în mod inedit a programului, astfel încât să lucrezi de la domiciliu.

  Săgetător

  Originalitatea în exprimare și demersurile de natură intelectuală pot fi potențate de sclipirile tale de intuiție dar mai ales de abilitățile de comunicare și de negociere. Totuși, ai în vedere tendința de a fi subiectiv precum și necesitatea de a păstra o constanța a acțiunilor tale, fără a te opri doar la nivel declarativ. Direcționează-ți constructiv energia și vei putea realiză multe.

  Capricorn

  Vei fi absorbit de programul de la locul de muncă și de necesitatea de a schimbă idei cu colegii tăi pentru a găsi modalități noi de a obține pe viitor mai mulți bani. Nu ignoră mesajele intuitive și nici experiențele celor din familie care pot stă la bază unor idei originale.

  Vărsător

  Ai energie din plin și entuziasm de a experimenta, de a te individualiza prin acțiuni nonconformiste. Va trebui totuși să nu acționezi în mod haotic. Mentalul alert și gândul la planurile tale de viitor te împiedică să te relaxezi la propriu, însă vei găsi reconfortant orice schimb stimulant de idei și un program cât mai variat.

  Pești

  Astăzi, ar fi indicat să dedici mai mult timp pentru a discută cu cei din familie dar și a reflectă în liniște asupra noilor tale strategii. Vei avea nevoie de o perioadă în care să-ți ții acțiunile departe de ochii lumii, de a lucra mai mult pe cont propriu, sau poate pentru a unor demersuri cu caracter umanitar. Urmează- cu intuiția visele delimiteza clar realul de imaginar.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »