• MIERCURI, 04 IANUARIE 2017

  HOROSCOP 4 ianuarie - BERBEC: Evită discuțiile contradictorii și persoanele zgomotoase

  Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 4 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Ar fi bine să te odihnești zilele acestea. Se pot accentua afecțiuni legate de sistemul digestiv, extremitățile picioarelor sau coloană vertebrală. Pe de altă parte, liniștea ți-ar putea fi tulburată de informații primite pe căi neconvenționale, legate de cei dragi. Detașează-te de tot și da-i timpului timp să le rezolve el. Evită discuțiile contradictorii și persoanele zgomotoase.

  Taur
  Relațiile cu prietenii îți pot oferi multe neplăceri. Sunt posibile discuții aprinse pe teme banale. Ar fi bine să îți reevaluezi aceste relații și să renunți imediat la persoanele care te necăjesc. Gândirea și comunicarea sunt viciate, de aceea alege-ți cu grijă vorbele și gesturile.

  Gemeni
  Ești înconjurat de multă lume zilele acestea. S-ar putea să fii solicitat la serviciu, pentru întâlniri și discuții ample cu reprezentanți de seamă ai unor instituiții oficiale. De reținut că, traversăm o perioadă în care una se gândește, altă se spune și cu totul altceva se înțelege. Ascultă atent ce ți se spune.


  Rac
  Sunt zile în care mentalul îți este foarte răscolit. Ar fi bine să îți dozezi eforturile, să vorbești strictul necesar și să eviți discuțiile contradictorii. Posibil să fii nevoit să călătorești în diverse scopuri. Verifică atent condițiile de călătorie, dar și destinația. Relaxează-te prin activități pe care le crezi potrivite stării tale.

  Leu

  O zi bună pentru a analiza pe îndelete evenimentele în care ești implicat. La prima vedere ai multe de făcut și ești foarte preocupat de sarcinile tale cotidiene. Însă dincolo de aparențe, prin tot ceea ce întreprinzi îți modelezi personalitatea încet, dar sigur. Evită implicarea emoțională în treburile altora și concentrează-te numai pe ceea ce îți este de folos.

  Fecioară
  Relațiile parteneriale te solicita mult. Se vor relua discuții pe teme vechi, în mod special legate de banii și bunurile administrate și folosite în comun. Pe de altă parte s-ar putea să primești cadouri neașteptate din partea altora, respectiv de la partenerul de viață, rude sau colaboratori. Ține doar pentru tine planurile tale de viitor!

  Citește aici continuarea previziunilor astrale!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 74 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 76 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 79 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 80 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »