• MIERCURI, 05 APRILIE 2017

  HOROSCOP 5 aprilie - LEU: Nimic nu-ți poate sta în cale

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 5 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Creativitatea, inspirația și capacitatea de a-ți depăși limitele mentale sunt la cote maxime. E posibil că astăzi să reiei o idee mai veche, un proiect care te-a inspirat mai demult sau o relație care se terminase în "coadă de peste", în intenția de a da o dimensiune nouă modului de a trăi și a te bucură. Atenție însă la tendința de a promite mai mult decât poți și vrei să faci.

  Taur
  Familia și atmosferă căminului te ajută să-ți recapeți echilibrul emoțional, într-o perioadă destul de provocatoare. Astfel, recomandarea mea este să-ți creezi un spațiu numai al tău, în care să primești doar oameni care-ți sunt apropiați și dragi, fără a face vreun compromis în acest sens. Ai nevoie de intimitate și timp pentru ține.

  Gemeni
  Comunicarea efervescentă, ideile ingenioase, viteză de reacție, inteligență de care dai dovadă, veștile bune, toate acestea formează un cadru perfect în care să te desfășori așa cum îți place. Astăzi ai ocazia să pui la punct detaliile unui proiect, chiar dacă asta înseamnă să-l reconfigurezi complet. De asemenea, poți primi o propunere care presupune implicarea în noi activități, alături de cineva din anturaj.

  Rac
  Iată o zi în care ai face bine să te concentrezi asupra resurselor de orice fel. Important este să te pui în lumina, să-ți prezinți și promovezi experiență, talentul și calitățile, cu încredere și putere. Astfel, cineva care te-a avut în vedere și mai demult își poate revizui atitudinea și te poate ajută să obții succesul și profitul pe care le dorești.

  Leu

  Chiar dacă te afli într-o perioadă agomerata, Luna în zodia ta îți readuce entuziasmul și sentimentul că nimic nu-ți poate sta în cale. E o zi bună pentru planificarea unei călătorii la care te-ai tot gândit în ultimul timp, pentru clarificarea coordonatelor unei colaborări sau consolidarea unor relații cu străinătatea.

  Fecioară
  Că întotdeauna, lucrurile se rezolvă când te aștepți mai puțin. Cu alte cuvinte, ziua de astăzi este potrivită pentru a practica detașarea. Lasă problemele în voia lui Dumnezeu și, fără să-ți dai seamă, va veni soluția sau va apărea omul potrivit. Nu e nevoie decât de puțină încredere. Se pare că cineva din umbră te sprijină, făcând că o problemă financiară să se rezolve.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 75 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 77 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 80 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 81 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »