• JOI, 05 IANUARIE 2017

  HOROSCOP 5 ianuarie - RAC: Posibil să primești sarcini de lucru noi care să te nemulțumească

  Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru ziua de 5 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Ziua este favorabilă planificării activităților pentru o luna de zile de acum încolo. În mod special concentrează-te pe acele acțiuni care vizează îngrijirea sănătății, schimbarea înfățișării tale sau reorganizarea spațiului în care locuiești. De asemenea ai succes în demersuri necesare dezvoltării personale și profesionale. După-amiază, relaxează-te la o șuetă alături de cineva drag.

  Taur
  Aerul misterios care te învăluie astăzi va atrage curiozitatea celorlalți. Ești meditativ, tăcut și îți este mai dificil să te implici în acțiuni comune cu alții. Recomandabil este să te ocupi doar de treburi ușoare și să eviți spațiile aglomerate sau eforturile deosebite. Posibil să te necăjească unele afectiuni ale sănătății, dar sunt momente și stări pasagere.

  Gemeni
  Este bine să ții cont de sfaturile prietenilor, mai ales când vine vorba despre sănătate, înfățișare sau personalitatea ta. Chiar dacă pe alocuri ai dori să auzi altceva de la aceștia, ai răbdare și gândește-te pe îndelete la ceea ce ți se recomanda. Până la urmă tot tu ești cel care își hotărăște acțiunile, însă de această data, decide și în funcție de informațiile primite astăzi.

  Rac
  Dialogurile și întâlnirile neașteptate cu șefii îți vor da bătăi de cap. Posibil să primești sarcini de lucru noi care să te nemulțumească pe moment. Însă, din umbră există ajutoare divine care îți sunt alături. De aceea primește cu inimă deschisă tot ce ți se oferă astăzi și retrage-te într-un loc liniștit și drag sufletului tău pentru a lucra în tihnă.

  Leu
  Dorința de a-ți rafina sufletul, de a aborda viață și prin metode neconvenționale este la cote mari. Îți sunt favorizate demersurile legate de călătorii sau de studii. Chiar vei simți o deschidere mentală aparte față de temele filozofice. Astăzi citește, studiază, vorbește cu persoane erudițe sau adună informații pentru a te înscrie la un curs.

  Fecioară

  Ziua este favorabilă achitării facturilor, relaționării cu instituțiile financiare și planificării bugetului de cheltuieli. Posibil să fii nevoit să cheltuiești ceva bani și pe lucruri necesare în domeniul profesional în care activezi sau, pe un curs, program de instruire profesională. Recomandabil este să cheltuiești cu măsură, chiar dacă îți vin bani din muncă depusă.

  Citește aici continuarea previziunilor astrale!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 74 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 76 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 79 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 80 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »