• VINERI, 06 IANUARIE 2017

  HOROSCOP 6 ianuarie - GEMENI: O zi ca o poartă către noi posibilități, proiecte, idei

  Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 6 ianuarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Intuiția îți este stimulată, vin mesaje către ține, accesezi tot felul de informații care te ajută la limpezirea intențiilor și a minții în general. Cel mai important însă este să-ți asculți corpul și să înțelegi încotro te îndeamnă prin greutatea sau ușurință pe care o simți cu fiecare intenție și initiativa… Ce alegere îți da putere? Cu ce alegere simți ușurință în corp?

  Taur
  E momentul intropectiei, observării mediului fără a interveni, recăpătării unui echilibru interior de care te-ai îndepărtat în ultima vreme. Folosește aceste zile pentru orice demers care simți că te poate ajută în sensul relaxării, vindecării, schimbării percepției, transformării interioare. Fii atent la mesajele care ajung la tine, fii gata să-ți asumi responsabilitatea pentru tot ce ai în acest moment și să alegi diferit pentru a creă ceva nou… dacă vrei.

  Gemeni
  O zi ca o poartă către noi posibilități, proiecte, idei. Luna se află în Berbec, într-un context care te inspiră să închizi unele capitole/relații și să pășești în noi spații și experiențe. Dacă ai curajul să te asculți, dacă ești gata să spui DA ideilor, propunerilor și revelațiilor din aceste zile, e posibil să deschizi un drum nou pentru ține, în ce privește proiectele, relațiile și viață ta socială. Fii gata să primești lângă tine oameni noi.

  Rac
  Sunt posibile noi începuturi care vizează carieră, statutul profesional, zona de putere și autoritate. Prin urmare, e esențial să fii prezent, să faci alegeri în funcție de intuiția ta și nu în funcție de contexte sociale sau păreri auzite de la alții. Acum e momentul să-ți manifești autonomia ființei, să pornești pe drumul tău, în felul tău, și să îmbrățișezi bucuria, împlinirea și succesul pe care le meriți.

  Leu
  Parcă dintr-odată înțelegi clar care este următorul pas de făcut, ce capitole sunt de închis și ce alte drumuri de explorat. Un lucru e cert: vrei ceva nou, vrei să te miști într-un spațiu altfel, să creezi ceva diferit, o viață nouă cu mai mai multă deschidere, acțiune, mișcare, inspirație, bucurie. Pentru asta, e necesar să privești atent posibilitățile care se deschid acum, să întrebi, să ceri, să fii dispus să pornești la un drum nou asumându-ți riscurile aferente.

  Fecioară

  Pentru tine, Luna în Berbec deschide o cale nouă spre abundență, prin transformare interioară. Transformarea interioară uneori pare să fie provocată de factori exteriori, cum ar fi pierderi materiale, rupturi relaționale sau alte experiențe așa-zis provocatoare. Însă, indiferent ce experiențe trăiești acum, ele îți sunt utile pentru a creă un nou tu, un nou mod de a trăi, cu mai multă ușurință și abundență. Cheia? Acceptarea și conștiența! 

  Citește aici continuarea previziunilor astrale!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 74 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 76 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 79 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 80 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »