• LUNI, 06 MARTIE 2017

  HOROSCOP 6 martie - FECIOARĂ: Apar contracte noi de colaborare

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 6 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Săptămâna debutează cu multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Temele principale ale zilei se pare că vor fi activitățile profesionale, condițiile de muncă de la serviciu și salarizarea aferentă. Ferește-te de a vorbi prea mult și de a-ți expune părerile personale vizavi de oameni și fapte, cunoscute prea puțin sau deloc. Unele decizii luate mai demult pentru segmentul profesional le vei reconsidera începând de astăzi.

  Taur
  S-ar putea să primești bani în urmă depunerii eforturilor la serviciu. Un șef pune o vorba bună pentru ține și astfel, pe neașteptate primești mai mult decât te așteptai tu. Astfel te poți bucură de cumpărături, dar poți achita și diverse facturi, taxe sau ale servicii de care dorești să beneficiezi atât tu cât și cei dragi. Totuși, veniturile tale din muncă depusă în câmpul muncii sunt fluctuante și ar fi bine să cheltuiești strictul necesar.

  Gemeni
  Este o zi contradictorie, cu schimbări bruște de dispoziție sufletească. Pentru că tu îți dorești să te ocupi de călătorii, de studii, de activități culturale îți este dificil să faci față și solicitărilor venite din partea celorlalți. Mai ales dinspre segmentul profesional apăr tot soiul de treburi pe care ești nevoit să le rezolvi în regim de urgență. Fii înțelegător și ocupă-te de tot ce ți se cere.

  Rac
  Chiar dacă este începutul săptămânii, tot mai ai nevoie de câteva zile de odihnă. Mentalul este ceva mai liniștit și astfel îți poți pune ordine în gânduri și treburi personale. Nemulțumiri apăr fie din cauza bugetului comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii, fie din cauza relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Deocamdată ai răbdare, ocupă-te de sufletul și trupul tău și, la nevoie, sfătuiește-te cu cei dragi.

  Leu
  Prima parte a zilei este favorabilă schimbului de idei și informații cu prietenii și cu persoanele din anturajul profesional. Unele vești păr destabilizatoare, insă doar în aparentă. Dincolo de evenimentele în care ești implicat și în care se preconizează să te implici într-un viitor apropiat există detalii pe care le poți observă și înțelege în totalitate. Detasează-te de forfotă cotidiană și rezervă momente de liniște și pentru plimbări în aer liber.

  Fecioară
  Sunt momente importante pentru relațiile cu prietenii sau cu persoanele din segmentul profesional care te sprijină de ceva vreme. Pe lângă schimbul de amabilități plăcute vei obține informații prețioase vizavi de îmbunătățirea performanțelor tale profesionale. De asemenea este posibil să afli despre contracte noi de colaborare, însă care deocamdată presupun venituri mici și destul de multă muncă pe termen îndelungat.

  Citește aici continuarea previziunilor!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 50 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 51 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 55 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 55 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »