• LUNI, 06 MARTIE 2017

  HOROSCOP 6-12 martie. AVERTISMENTUL specialiștilor pentru fiecare zodie în parte

  Specialiștii în astrologie au realizat principalele sfaturi și recomandări pentru săptămâna cuprinsă între 6 și 12 martie. Vezi, mai jos, principalele previziuni pentru această perioadă!

  Berbec
  Activitatea prestată în ultima perioadă începe să-și arate roadele, influențându-i în mod pozitiv și pe cei din jurul tău. Gândurile, sentimentele, acțiunile tale sunt parte importantă a creației, iar acest lucru îți aduce, în aceste zile, o puternică conștientizare a puterii intențiilor tale și, nu în ultimul rând, a capacității tale depline de creator conștient. Devii prezent la conexiunea invizibilă ce există între toate evenimentele și la sincronicitatile care apăr. Bucură-te de această magie din viață ta și asumă-ți în totalitate rolul important pe care îl deții.

  Taur
  Dobândești pe zi ce trece mai multă claritate și acuratețe în lansarea și manifestarea conștientă a intențiilor. Astfel, e momentul oportun să începi să alegi să te concentrezi cu precădere asupra viselor, dorințelor tale și apoi să le lansezi în Univers, fără a te agăță de rezultat. Drumul către îndeplinirea lor și manifestarea acestora în realitate nu depind și nici nu pot fi controlate de ține. Lasă-le libere, stai conectat la Sursă Divină, iar la final vei fi surprins de ce vei obține. Universul îți stă la dispoziție pentru a creă cu bucurie și ușurință.

  Gemeni
  Această perioadă este foarte potrivita pentru a sta în liniște și a reflecta asupra unor aspecte ale vieții tale care acum sunt pe primul loc. Întâmplările prin care ai trecut de-a lungul timpului te-au transformat și ți-au adus în dar înțelepciune, maturitate. Chiar dacă, de multe ori, drumul pe care ai mers ți s-a părut anevoios și greu, rezultatul obținut este de-a dreptul minunat. Folosește-ți intuiția pe post de busolă și evită să mai cauți răspunsurile la alții. O idee sau un proiect nou ia naștere sau se materializează în aceste zile.

  Rac
  Haosul și freamătul interior, percepute în ultima perioadă, te secătuiesc de putere și îți inhiba latură creativă, atât de necesară în rezolvarea oricărei situații. Evită orice acțiune agresivă care poate duce în final la pierderi, așa că mai degrabă lasă nerăbdarea deoparte și încetinește ritmul, pentru a-ți atinge scopul propus. Primești semnale clare în ceea ce privește oamenii din jurul tău, cât și alegerile pe care le ai de făcut, în orice moment. Fii mai atent la acele lucruri care se tot repetă și întreabă-te ce poți schimba.

  Leu 
  Ești pe cale să primești toate instrumentele necesare în atingerea scopului tău, cât și pentru a dobândi pacea interioară și prosperitate. Începi să ai o viziune de ansamblu mai clară asupra vieții tale, iar intuiția te îndruma în luarea celor mai potrivite decizii. De asemenea, primești mesaje binecuvântate și inspirate și din alte surse, mai neobișnuite, așa că fii prezent la a le recepționa. Importantă în aceste zile este conexiunea cu tine însuți și cu forța creatoare a vieții.

  Fecioară
  Crezi că deții cu adevărat ceva, în această lume? Ce s-ar schimbă dacă ai afla că noțiunea de "proprietate" este o iluzie? Chiar și inspirația sau ideile sunt “imprumutate” din sursă divină și aduse în planul conștient, pentru a putea fi manifestate. Falsă impresie că deții ceva, te oprește în a te mișcă liber și cu ușurință, prin viață. Eliberează din această strânsoare relațiile, bunurile materiale, casă și toate aspectele din viață ta și permite-i existenței tale să curgă precum îi este voia și fii atent la ce se schimbă în jurul tău.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 75 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 76 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 80 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 80 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »