• VINERI, 07 APRILIE 2017

  HOROSCOP 7 aprilie - GEMENI: Este o zi cu forfotă, atât în plan personal, cât și în plan profesional

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru data de 7 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Relațiile sentimentale îți pot da bătăi de cap, pentru că ești foarte preocupat cu sarcinile de serviciu, neglijându-ți astfel îndatoririle față de persoană iubită sau față de copii. Este bine să lași deoparte alte activități și să te implici mai mult în capitolul amoros. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să te împarți echitabil și în plan personal și plan profesional.

  Taur

  Dorință de a stă acasă, printre membrii familiei este foarte accentuată. Pe de altă parte ai și multe treburi gospodărești restanțe. Astăzi sunt momente favorabile, atât pentru a dialoga cu cei dragi, cât și pentru a-ți rezolvă tot soiul de chestiuni patrimoniale. Totuși, la serviciu ești solicitat din plin, însă cu ajutorul colegilor te vei descurcă foarte bine.

  Gemeni
  Este o zi cu forfotă, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Foarte multe informații se vor vehicula în preajmă ta, însă nu toate îți sunt de folos. Este bine să fii prudent în comunicare, deoarece există riscul să vorbești prea mult și fără rost. Chiar dacă ceilalți te provoacă, dorind în secret să-ți afle planurile, tu vorbește doar strictul necesar.

  Rac
  Temă principală a zilei este legată de veniturile pe care le obții din activitatea profesională desfășurată. Se pare că în urmă discuțiilor cu un prieten sau cu o persoană care te sprijină în domeniul profesional vei află modalități noi de a câștiga mai mult. Controlează-ți reacțiile și ascultă ce ți se spune. Însă, luarea deciziilor lasă-le pentru zilele următoare.

  Leu

  Alcătuiește planuri pentru cel puțin o luna de zile de acum încolo. Inspirația pare că vine dintr-o zonă necunoscută, însă vei constată că sunt exact ideile, sugestiile de care ai nevoie. Persoanele din anturajul apropiat îți pot veni în ajutor cu informații deosebite. Însă, tu ar trebui doar să asculți, să iei aminte și să consemnezi într-un jurnal secret tot ceera ce dorești să faci.

  Fecioară
  Este bine să fii discret și să te ocupi numai de treburi ușoare, de rutină. Provocările din segmentul profesional sunt majore și, pe cât posibil, onorează-ți sarcinile de lucru, apelând chiar și la ajutorul colegilor. Sănătatea este vulnerabilă, însă evită consultațiile și analizele medicale deoarece există riscul unor erori greu de ameliorat.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 11 ore

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 2 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »