• VINERI, 07 IULIE 2017

  Horoscop 7 Iulie: Scorpion - Banii, cadourile sau recompensele sunt primordiale astăzi

  Berbec

  Dorința de rafinare sufletească te însoțește întreaga zi. Călătoriile sau studiile în străinatate sunt alte domenii de interes. Se recomandă multa prudenta in tot ce tine de relatia cu străinătatea, deoarece sunt pericole ascunse greu de estimat sau controlat. Pe de alta parte este o zi buna pentru plimbari in aer liber, meditații în locuri sfinte sau ascultarea unui concert de muzică.

   Taur

  Chestiunile financiare legate de banii sau bunurile altora îți deschid săptămâna. Dorința de a câștiga mai mult te poate duce cu gandul la investiții sau afaceri riscante. Atentie că la locul de munca ai foarte multa responsabilitate, iar banii proveniți din activitatea desfășuratș aici sunt insuficienți. O mana nevazuta te ajută discret, fiind posibile astfel câștiguri sau recompense.

  Gemeni

  Interesantă zi pentru tine la capitolul relații parteneriale. Se pare că în ultimul timp eforturile tale au fost îndreptate către alte segmente ale vietii cotidiene, neglijând rolul tau într-o colaborare sau, functie de caz, in relatia de cuplu. Reproșurile primite de la ceilalți sunt reale si ar trebui să iei aminte. Bogația ofertelor de colaborare este destul de mare, insa selectează-le cu prudență.

  Rac

  Activitatile de la serviciu îți ocupă întreaga zi. Ai multe de facut, avand senzația că ai lucra doar tu singur. Minunat este ca vei reuși să te descurci foarte bine. Sigur că se poate ca ceilalți să nu vadă cu ochi buni cheful tau, dar treci peste remarcile lor. Pe de altă parte, sănătatea este destul de încercată. Recomandabil este sa faci doar treburile ușoare, care nu implica prea mult efort.

  Leu

  Relatiile sentimentale si cele cu copiii reprezintă în continuare o temă de gândire. Exista anumite lucruri care iti displac, însă s-ar putea sa fii subiectiv. Persoana iubita nu iti acorda atentia pe care ti-o doresti tu, copiii fac năzbâtii, iar tu ai dori sa îi pui la punct pe toți. Incerca să te detasezi de problemele celorlalti si lasă emotivitatea deoparte. Canalizează-ți atenția spre un hobby.

  Fecioară

  Este o zi bună de a te ocupa pe îndelete de casa, patrimoniu sau, în functie de caz, de relațiile cu parintii. S-ar putea ca un membru al familiei sa îți solicite ajutorul, dar ai toate resursele necesare sa te descurci foarte bine. Indicat este să fii prudent si sa îți rezolvi toate treburile legate de aceaste segmente ale vieții, deoarece exista neplaceri ascunse greu de estimat și controlat.

  Citește mai departe aici!

  COMENTARII

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 2 zile

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. FECIOARĂ: încearcă să nu te enervezi!

  acum 2 zile

   Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. ZODIA BERBEC La începutul acestei săptămâni, te simţi incredibil. Nu îţi aminteşti când te-ai trezit ultima oară cu atât de multă energie. Profiţi de ea şi reuşeşti să duci la capăt toate...

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 3 zile

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 5 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »