• MARTI, 07 MARTIE 2017

  HOROSCOP 7 martie - Oportunități pentru nativii GEMENI

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 7 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Luna se va află astăzi în Rac, așa că nu te miră dacă devii sensibil și emotiv mai ales în mediul familial și în orice cadru intim. E o zi favorabilă oricăror demersuri pentru instaurarea echilibrului emoțional și a unui confort care să-ți dea sentimentul de siguranță. De asemenea, atenția ar trebui să fie îndreptată spre a economisi, mai mult decât spre a cheltui resurse. Alege pacea în orice interacțiune și fii gata să acorzi sprijin unei persoane care are nevoie de ține.

  Taur
  Atitudinea și cuvintele tale, folosite în relațiile cu ceilalți, pot fi cu adevărat vindecătoare și inspirationale, astăzi. Ai capacitatea de a simți emoțiile celor din jur și de a intui nevoile lor. De aceea, e posibil că prietenii să te caute astăzi, fie pentru a-ți împărtăși ceva, fie pentru a-ți mulțumi pentru ceva. De asemenea, potențialul creator înflorește în aceste zile, așa că fii atent la ideile care-ți vin, chiar dacă încă nu ai claritate cu privire la ce vei face cu ele.

  Gemeni

  Luna în Rac stimulează abilitățile tale naturale de a folosi orice resursa interioară și a o scoate la „vanzare”. Altfel spus, un talent, o calitate, cunoașterea și experiență pot fi valorificate din plin și le poți pune la treabă pentru a-ți îmbunătăți statutul financiar și profesional. Se deschid niște uși și e important să fii atent. Totuși, oportunitățile nu vin de unde te așteptai, ci apar ca o recompensa a unor fapte bune din trecut.

  Rac

  Luna se află astăzi în zodia ta și trimite raze benefice către planetele din Pești. Și chiar dacă sensibilitatea ta crește, această este dublată de intuiție puternică și un soi de încredere în ce are să vina. Simți că undeva la orizont există ceva bun și frumos pentru ține, chiar dacă nu se vede încă foarte clar. Rămâi deschis spre a primi inspirație divină și a înțelege mesajele și semnele care apăr în calea ta.

  Leu

  O zi a discreției și introspecției. Astăzi nu e cazul să te agiți, să vorbești mult, să faci schimbări majore sau să încerci să muți munții, energia nu este potrivită pentru astfel de porniri. În schimb, energia zilei este una feminină, a receptivității, a blândeții, acceptării, compasiunii și fertilității. Fii atent la ce simți, concentrează-te pe ceea ce vrei să primești în viață ta, pentru că da, nebănuite sunt căile Domnului, dar foarte ușor de accesat astăzi.

  Fecioară

  Luna în Rac, în zonă prietenilor și a susținătorilor, are grijă de ține și de bună-starea ta. Astăzi te bucuri de susținere de la oameni generoși, de recunoaștere și apreciere. Poți simți o conexiune mai profundă cu cineva apropiat din viață ta, iar demersurile de promovare a unui proiect sunt încununate de succes. De altfel, tot ce are legătură cu relații publice, comunicare, expunerea imaginii sau publicitate creativă, poate fi aducător de rezultate frumoase.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscop de weekend. Iată ce au pregătit astrele pentru zilele de 24 și 25 februarie 2018

  acum 14 ore

  Astrologii spun că urmează un weekend relaxant pentru nativi. Timp petrecut în familie, regăsire, dar sunt și câteva avertismente. Iată, așadar, horosocpul pentru weekendul 24-25 februarie 2018.  ZODIA BERBEC Weekend-ul acesta foloseste-l pentru a fi alaturi...

  Zodii compatibile în iubire. Acești nativi vor forma cupluri cu adevărat fericite

  acum 1 zile

  Care sunt zodiile compatibile în iubire poți afla din articolul de mai jos.

  Horoscop săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018. Această zodie poate începe o frumoasă poveste de iubire

  acum 1 zile

  Ce spun specialiștii pentru fiecare zodie în parte aflați din horsocopul pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018.

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 2 zile

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 2 zile

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »