• MARTI, 07 MARTIE 2017

  HOROSCOP 7 martie - Oportunități pentru nativii GEMENI

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 7 martie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Luna se va află astăzi în Rac, așa că nu te miră dacă devii sensibil și emotiv mai ales în mediul familial și în orice cadru intim. E o zi favorabilă oricăror demersuri pentru instaurarea echilibrului emoțional și a unui confort care să-ți dea sentimentul de siguranță. De asemenea, atenția ar trebui să fie îndreptată spre a economisi, mai mult decât spre a cheltui resurse. Alege pacea în orice interacțiune și fii gata să acorzi sprijin unei persoane care are nevoie de ține.

  Taur
  Atitudinea și cuvintele tale, folosite în relațiile cu ceilalți, pot fi cu adevărat vindecătoare și inspirationale, astăzi. Ai capacitatea de a simți emoțiile celor din jur și de a intui nevoile lor. De aceea, e posibil că prietenii să te caute astăzi, fie pentru a-ți împărtăși ceva, fie pentru a-ți mulțumi pentru ceva. De asemenea, potențialul creator înflorește în aceste zile, așa că fii atent la ideile care-ți vin, chiar dacă încă nu ai claritate cu privire la ce vei face cu ele.

  Gemeni

  Luna în Rac stimulează abilitățile tale naturale de a folosi orice resursa interioară și a o scoate la „vanzare”. Altfel spus, un talent, o calitate, cunoașterea și experiență pot fi valorificate din plin și le poți pune la treabă pentru a-ți îmbunătăți statutul financiar și profesional. Se deschid niște uși și e important să fii atent. Totuși, oportunitățile nu vin de unde te așteptai, ci apar ca o recompensa a unor fapte bune din trecut.

  Rac

  Luna se află astăzi în zodia ta și trimite raze benefice către planetele din Pești. Și chiar dacă sensibilitatea ta crește, această este dublată de intuiție puternică și un soi de încredere în ce are să vina. Simți că undeva la orizont există ceva bun și frumos pentru ține, chiar dacă nu se vede încă foarte clar. Rămâi deschis spre a primi inspirație divină și a înțelege mesajele și semnele care apăr în calea ta.

  Leu

  O zi a discreției și introspecției. Astăzi nu e cazul să te agiți, să vorbești mult, să faci schimbări majore sau să încerci să muți munții, energia nu este potrivită pentru astfel de porniri. În schimb, energia zilei este una feminină, a receptivității, a blândeții, acceptării, compasiunii și fertilității. Fii atent la ce simți, concentrează-te pe ceea ce vrei să primești în viață ta, pentru că da, nebănuite sunt căile Domnului, dar foarte ușor de accesat astăzi.

  Fecioară

  Luna în Rac, în zonă prietenilor și a susținătorilor, are grijă de ține și de bună-starea ta. Astăzi te bucuri de susținere de la oameni generoși, de recunoaștere și apreciere. Poți simți o conexiune mai profundă cu cineva apropiat din viață ta, iar demersurile de promovare a unui proiect sunt încununate de succes. De altfel, tot ce are legătură cu relații publice, comunicare, expunerea imaginii sau publicitate creativă, poate fi aducător de rezultate frumoase.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 104 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 105 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 109 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 109 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »