• SAMBATA, 08 APRILIE 2017

  HOROSCOP 8 aprilie - TAUR: Capitolul amoros este umbrit în aceste zile de weekend

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 8 aprilie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Datorită concepțiilor diferite despre lume și viață, relațiile colegiale și cele cu persoanele din anturajul apropiat sunt anoste la finalul acestei săptămâni. Fii deschis și la alte opinii! Selectează treburile prioritare și ocupă-te numai de ele. Sănătatea este vulnerabilă, existând riscul că întregul organsim să aibe de suferit. Dar evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chrurgicale, pentru că te poți trata singur suficient de bine.

  Taur
  Capitolul amoros este umbrit în aceste zile de weekend. Probabil că din cauza bugetului comun sau a unor bunuri patrimoniale, cei dragi vor fi ceva mai detașați de ține. Tu ai așteptări sentimentale prea mari de la alții. Discrepanța dintre ce își dorește sufletul tău și ceea ce ți se oferă te necăjește profund, ba chiar îți poate șubrezi sănătatea. Fii mai înțelegător cu cei dragi și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc.

  Gemeni
  Dorință de a petrece acest weekend acasă, printre membrii familiei este mare și bine ar fi să-i dai curs. Îți sunt favorizate treburile gospodărești, dialogurile cu rudele și planurile de investiții domestice. Sunt posibile tensiuni în relațiile parteneriale, aspecte care te pot necaji. Fii prudent și rezolvă pe îndelete, atât îndatoririle față de parteneri, cât și cele față de casă și familie. Ferește-te de a emite judecăți și de a critică mult părerile altora.

  Rac

  Este rost de întâlniri profesionale și discuții de anvergură cu colegii de muncă la sfârșitul acestei săptămani. Se vehiculează multe informații în preajmă ta, însă puține îți sunt de un real folos. Pe de altă parte ai tendința de a vorbi mult și chiar de a te destăinui persoanelor nepotrivite. Forfotă din preajmă ta îți aduce multă oboseală, de aceea selecteeaza-ți activitățile prioritare și discuțiile care sunt importante pentru ține. Sănătatea este vulnerabilă.

  Leu

  Te preocupa chestiunile financiare în zilele acestui final de săptămâna. Veniturile tale sunt fluctuante, însă sunt ceva șanse să primești bani de la un loc de muncă. Pe de altă parte sunt posibile cheltuieli neașteptate pentru nevoile sau chiar mofturile celor dragi. Fii prudent și selectează-ți prioritățile financiare, pentru că riscul de a cheltui tot ce ai este mare. Disputele cu persoanele din anturajul apropiat îți vor aduce informații prețioase.

  Fecioară
  Sunt zile bune pentru a începe o etapă nouă de viață, pentru a face schimbări majore și mai ales pentru a relaționa cu totul altfel cu ceilalți. Minunat este că membrii familiei te susțin mult, însă totul este să ții cont și de părerile lor. Evită exagerările de orice fel! Aloca suficient timp și resurse materiale pentru a te odihni și pentru a-ți îngriji sănătatea, deoarece organismul tău este vulnerabil. Un alt punct sensibil al weekend-ului sunt cheltuielile care se pot ivi din senin.

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 81 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 82 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 86 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 86 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »