• DUMINICA, 08 IANUARIE 2017

  Horoscop 9 ianuarie. PEȘTI: simțiți nevoia să petreceți mai multe clipe plăcute și în liniștite

  Iată care sunt predicțiile astrologilor pentru cele 12 zodii, valabile în ziua de luni, 9 ianuarie.

  Berbec

  Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte. Unele pot avea ca scop rezolvarea unor chestiuni profesionale, dar pe altele vei fi nevoit să le faci pentru a-ți achita facturi sau diverse plăți restante. Mentalul este răscolit și există riscul să iei decizii pripite și fără rost. Fii atent dacă lucrezi cu documente și mai ales ordonează bine informațiile, dacă trebuie să le transmiți prin poșta electronică.

  Taur

  Se pare că îți vin bani astăzi, fie de la partenerul de viață, fie datorită colaborărilor profesionale. Tema veniturilor tale te preocupa mult zilele acestea, mai ales că la serviciu se petrec tot felul de modificări și reorganizări. Gândurile îți zboară la planurile de amenajare a casei, planuri care au nevoie de mulți bani. Partea frumoasă este că ai și de unde să cheltuiești.

  Gemeni

  Începutul săptămânii te pune în lumina reflectoarelor față de ceilalți. Este nevoie pe de o parte să îți organizezi treburile personale pentru întreagă săptămână, iar pe de altă parte trebuie să fii prezent în relațiile cu ceilalți. Evită critica excesivă, implicarea în treburile celorlalți și oferă-ți sfaturile doar dacă îți sunt cerute. După-amiază, ți-ar prinde bine un masaj.

  Rac

  Astăzi, cel mai bine funcționezi în locuri retrase, departe de zgomotul cotidian. Forțele tale vitale sunt la un nivel scăzut, de aceea fii prudent și evită activitățile prea solicitante. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului respirator. Hrănește-te sănătos, plimbă-te în aer liber și dormi mai mult. De mare ajutor îți sunt persoanele dragi și de încredere.

  Leu

  Debutul săptămânii îți aduce în atenție relațiile cu prietenii și protectorii. În privința acestora ar fi bine să ții cont de recomandările membrilor familiei. Este posibil să nu vezi adevărată față a așa-zișilor binevoitori și să te trezești implicat în situații neplăcute. Dacă primești propuneri noi de implicare în activități comune cu alții, activități de anvergură, fii prudent.

  Fecioară

  Se anunță întâlniri și dialoguri cu șefii. Mentalul este alert, existând riscul să gândești mai repede decât reușești să vorbești. Controlează-ți gândurile, ordonează-ți prioritățile și vorbește cât mai puțin. Pe de altă parte, astăzi imaginea ta publică și chiar poziția socială îți pot fi compromise. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi informații profesionale prețioase.

  Balanță

  Este o zi bună în care ți-ai putea reformula sistemul de valori. Posibil prin discuțiile purtate astăzi fie cu persoane aflate în alte țări, fie cu persoane școlite la nivel înalt în ale vieții, să-ți schimbi viziunea asupra cotidianului și de aici chiar să-ți reconfigurezi anumite planuri de viață. Activitățile culturale ți-ar liniști sufletul, așa încât după-amiază vizionează un film bun.

  Scorpion

  Săptămâna începe cu preocupări legate de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Este nevoie să achiți facturi restante, taxe sau alte datorii. Gândești bine, ai idei strălucite, așa încât vei reuși să depășești orice obstacol material pentru a-ți rezolva toate cele de trebuință și pe deasupra nici să nu rămâi dator. Pe de altă parte evită să devii prea materialist.

  Săgetător

  Ziua îți aduce discuții importante cu partenerul de viață sau cu cei profesionali. Traversezi o perioadă în care îți este greu să-ți aduni gândurile și să fii coerent în explicații. La cote mari este astăzi comunicarea nonverbală, așa încât fii atent la mimică, gesturile, limbajul subliminal al interlocutorilor. Foarte posibil că unele colaborări să se destrame.

  Capricorn

  Începutul săptămânii îți aduce multă treabă în sfera profesională. Elanul de a munci într-un anume ritm impus de ține poate fi obstrucționat fie de colegi, fie pur și simplu de cauze greu de explicat în cuvinte. Selectează-ți prioritățile pentru întreaga săptămână și ai în vedere și colaborarea cu ceilalți, atunci când este cazul. Forfota de la serviciu te obosește mult.

  Vărsător

  Gândurile îți zboară la distracții și aventuri. Cu toate că ești foarte solicitat la serviciu îți este greu să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut aici. Se pare că există în preajmă ta prieteni sau așa-ziși protectori care îți șoptesc diverse informații. Astăzi, accentul celor aflate vizează relațiile sentimentale. Ține-te la distanță de oricine dorește să-ți împărtășească din propria-i înțelepciune.

  Pești

  Ambianța casei, dorul de locurile natale și de rude te învăluie astăzi într-un farmec greu de definit. Este o zi favorabilă treburilor gospodărești, dar și dialogurilor cu membrii familiei. Dacă ai ocazia, mergi în vizită la rude sau prin locurile copilăriei. Chiar și răsfoitul unui album cu fotografii sau un dialog la telefon cu o rudă dragă ți-ar aduce momente plăcute și liniștite.

  COMENTARII

  Horoscop de weekend. Iată ce au pregătit astrele pentru zilele de 24 și 25 februarie 2018

  acum 14 ore

  Astrologii spun că urmează un weekend relaxant pentru nativi. Timp petrecut în familie, regăsire, dar sunt și câteva avertismente. Iată, așadar, horosocpul pentru weekendul 24-25 februarie 2018.  ZODIA BERBEC Weekend-ul acesta foloseste-l pentru a fi alaturi...

  Zodii compatibile în iubire. Acești nativi vor forma cupluri cu adevărat fericite

  acum 1 zile

  Care sunt zodiile compatibile în iubire poți afla din articolul de mai jos.

  Horoscop săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018. Această zodie poate începe o frumoasă poveste de iubire

  acum 1 zile

  Ce spun specialiștii pentru fiecare zodie în parte aflați din horsocopul pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018.

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 2 zile

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 2 zile

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »