• JOI, 09 MARTIE 2017

  HOROSCOP 9 martie - BERBEC: Surprizele se țin lanț în segmentul amoros

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 9 martie. Află din materialul următor cum îții va merge astăzi!

  Berbec
  Datorită faptului că ești foarte implicat în chestiuni personale, cei dragi se pot supără serios, pentru că îi neglijezi mult în ultima vreme. Surprizele se pot ține lanț în segmentul amoros, de aceea fii prudent și ține cont de persoanele în care ai investit sentimente profunde. Lasă grijile deoparte și propune activități comune alături de persoană iubită sau de copii. Spre exemplu vizionarea unei piese de teatru, vizitarea unui târg de sezon sau o excursie prin apropiere.

  Taur

  Se recomanda prudența în relațiile cu membrii familiei, în special cu mamă și cu rudele pe linie maternă. Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale, dar și pe seamă faptului că ești implicat mai mult în segmentul profesional și astfel ai lăsat de izbeliște îndatoririle gospodărești. Este bine să ții cont de sfaturile membrilor familiei, chiar dacă la prima vedere pare că toată lumea este împotrivă ta. Peste câteva zile vei înțelege că aceștia au avut dreptate.

  Gemeni
  Foarte ușor te poți luă la hartă cu persoanele din anturajul apropiat. Gândești mult mai rapid decât poți vorbi și astfel ceilalți se înțeleg greu cu ține. Alege-ți cuvintele cu grijă, fii prudent cu informațiile pe care vrei să le spui și ferește-te de a da sfaturi. Ai idei minunate, originale, însă bine ar fi să le notezi într-un jurnal și să le spui și altora în zilele următoare. Călătoriile pe distante scurte pot fi frecvențe. Acordă atenție și celor dragi.

  Rac
  Nemulțumirile legate de bani, mai ales de veniturile pe care le obții de pe urmă muncii tale într-un loc de muncă vor atinge astăzi cote mari. Probabil că membrii familiei sau cheltuielile neprevăzute necesare casei îți vor destabiliza bugetul și astfel și starea de spirit. Detașează-te, ai răbdare și selectează atent prioritățile. Chiar dacă acum se pare că situația este complicată, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să te strecori onorabil prin orice situație.

  Leu
  Este o zi minunată pentru a-ți reorganiza programul cotidian, activitățile personale și pentru a relaționa cu persoanele din anturajul apropiat. Posibil să revii asupra unor decizii din segmentul profesional sau din cel personal. Spre exemplu să te răzgândești asupra unor călătorii, să-ți reformulezi părerile despre prieteni și rude apropiate sau să te gândești mai bine la abordarea unor programe de instruire personală și profesională.

  Fecioară
  La prima vedere ești retras, discret și cu greu relationezi cu ceilalți. Se pot accentuă afecțiunile cardiovasculare. Dozează-ți eforturile și ferește-te de dispute. Meditând în umbră la evenimentele în care ești implicat ai putea avea revelații deosebite legate atât despre oamenii apropiați, cât și despre veniturile tale din muncă desfășurată într-un colectiv profesional. După-amiază, alătura-te celor dragi și bucură-te de compania lor.

  Citește aici continuarea previziunilor!

  COMENTARII

  Horoscop de weekend. Iată ce au pregătit astrele pentru zilele de 24 și 25 februarie 2018

  acum 14 ore

  Astrologii spun că urmează un weekend relaxant pentru nativi. Timp petrecut în familie, regăsire, dar sunt și câteva avertismente. Iată, așadar, horosocpul pentru weekendul 24-25 februarie 2018.  ZODIA BERBEC Weekend-ul acesta foloseste-l pentru a fi alaturi...

  Zodii compatibile în iubire. Acești nativi vor forma cupluri cu adevărat fericite

  acum 1 zile

  Care sunt zodiile compatibile în iubire poți afla din articolul de mai jos.

  Horoscop săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018. Această zodie poate începe o frumoasă poveste de iubire

  acum 1 zile

  Ce spun specialiștii pentru fiecare zodie în parte aflați din horsocopul pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018.

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 2 zile

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 2 zile

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »