• JOI, 09 MARTIE 2017

  HOROSCOP 9 martie - BERBEC: Surprizele se țin lanț în segmentul amoros

  Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru ziua de 9 martie. Află din materialul următor cum îții va merge astăzi!

  Berbec
  Datorită faptului că ești foarte implicat în chestiuni personale, cei dragi se pot supără serios, pentru că îi neglijezi mult în ultima vreme. Surprizele se pot ține lanț în segmentul amoros, de aceea fii prudent și ține cont de persoanele în care ai investit sentimente profunde. Lasă grijile deoparte și propune activități comune alături de persoană iubită sau de copii. Spre exemplu vizionarea unei piese de teatru, vizitarea unui târg de sezon sau o excursie prin apropiere.

  Taur

  Se recomanda prudența în relațiile cu membrii familiei, în special cu mamă și cu rudele pe linie maternă. Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale, dar și pe seamă faptului că ești implicat mai mult în segmentul profesional și astfel ai lăsat de izbeliște îndatoririle gospodărești. Este bine să ții cont de sfaturile membrilor familiei, chiar dacă la prima vedere pare că toată lumea este împotrivă ta. Peste câteva zile vei înțelege că aceștia au avut dreptate.

  Gemeni
  Foarte ușor te poți luă la hartă cu persoanele din anturajul apropiat. Gândești mult mai rapid decât poți vorbi și astfel ceilalți se înțeleg greu cu ține. Alege-ți cuvintele cu grijă, fii prudent cu informațiile pe care vrei să le spui și ferește-te de a da sfaturi. Ai idei minunate, originale, însă bine ar fi să le notezi într-un jurnal și să le spui și altora în zilele următoare. Călătoriile pe distante scurte pot fi frecvențe. Acordă atenție și celor dragi.

  Rac
  Nemulțumirile legate de bani, mai ales de veniturile pe care le obții de pe urmă muncii tale într-un loc de muncă vor atinge astăzi cote mari. Probabil că membrii familiei sau cheltuielile neprevăzute necesare casei îți vor destabiliza bugetul și astfel și starea de spirit. Detașează-te, ai răbdare și selectează atent prioritățile. Chiar dacă acum se pare că situația este complicată, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să te strecori onorabil prin orice situație.

  Leu
  Este o zi minunată pentru a-ți reorganiza programul cotidian, activitățile personale și pentru a relaționa cu persoanele din anturajul apropiat. Posibil să revii asupra unor decizii din segmentul profesional sau din cel personal. Spre exemplu să te răzgândești asupra unor călătorii, să-ți reformulezi părerile despre prieteni și rude apropiate sau să te gândești mai bine la abordarea unor programe de instruire personală și profesională.

  Fecioară
  La prima vedere ești retras, discret și cu greu relationezi cu ceilalți. Se pot accentuă afecțiunile cardiovasculare. Dozează-ți eforturile și ferește-te de dispute. Meditând în umbră la evenimentele în care ești implicat ai putea avea revelații deosebite legate atât despre oamenii apropiați, cât și despre veniturile tale din muncă desfășurată într-un colectiv profesional. După-amiază, alătura-te celor dragi și bucură-te de compania lor.

  Citește aici continuarea previziunilor!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 50 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 51 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 55 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 55 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »