• LUNI, 09 IANUARIE 2017

  Horoscop 9-15 Ianuarie: Capricorn: evoluţie majoră în carieră

   dfiles

   Berbec

  Vestea bună este că poți percepe lucruri ascunse multora; vestea neplăcută este că nu pari a avea toate datele necesare pentru a înțelege. Nu este vorba de facultățile mintale, ci pur și simplu, de lipsă unui nivel de energie crescut, așa cum ești obișnuit să ai. Meditația, nu întotdeauna caracteristică unui semn de foc, ar putea fi o soluție foarte bună pentru ține, în acest caz. Pe de altă parte, adună-te, concentrează-ți atenția pe un singur scop, altfel riști să te apuci de mai multe lucruri în același timp și să nu termini nimic din ceea ce ai început.

  Taur

  Acceptă faptul că există puteri "supranaturale"; este o perioadă în care Providență te copleșește cu daruri, în acest sens. Protecția Divină este omniprezentă în cazul tău, însă, în cazul în care sistemul tău de valori rămâne neschimbat, este imposibil să observi și lațurile ascunse ale realității obiective. Poate nu ar strică că, în această săptămâna, să te preocupi de soartă celorlalți, a celor năpăstuiți de soartă. Poartă-le de grijă și acordă-le atenție, s-ar putea să vina un moment în care darurile îți vor fi returnate înzecit, atunci când te aștepți mai puțin.

  Gemeni

  Este esențial pentru ține să reușești să termini ceea ce ai început, sau ceea ce ai lăsat intenționat, de izbeliște, înainte de a demară noi proiecte. Revino cu picioarele pe pământ și ancorează-te bine în realitate, riscul că imaginea să îți fie eronat percepută este foarte crescut. Elimină din viață ta legăturile care nu mai au sens, renunță la gândurile care nu îți dau pace și care sunt complet neproductive, alege un singur drum pe care să mergi de acum încolo și încearcă să fi cât mai eficient în relațiile cu cei de la locul de muncă. Rezistă, Soarele va ieși și pe stradă ta.

  Rac

  Mai ales dacă ai curajul să spui lucrurilor pe nume și să nu te lași copleșit de ceea ce se întâmplă în jurul tău, reușești să aduci calmul în viață ta. Oricât de ocupat ai fi, oricât de stresante ar fi relațiile tale de la locul de muncă sau de acasă, puterea este de partea ta, numai să îți găsești energia necesară pentru a acționă. Șansele de a călători (fie și doar cu mintea, visând cu ochii deschiși) sunt foarte crescute, iar capacitatea ta de a înțelege sensul ascuns al lucrurilor este crescută. Nu te mulțumi cu o prima explicație, căci lucrurile nu sunt ceea ce ar a fi. Apăr noi oportunități în viață ta, așteaptă-te-printre altele-să întâlnești un nou mentor.

  Leu

  Chiar dacă lucrurile păr că se mișcă greu pentru ține, acum, încearcă să nu pierzi timpul, lamentându-te. Folosește aceste zile pentru a te detașa de tot ceea ce îți consumă energia, fără un scop precis, anihilând și eliminând cauzele respective. Temperează-ți tendința de a crede că tot ceea ce zboară se poate mânca, altfel riști să căzi într-o capcană amoroasă de toată frumusețea. Fantezia este folositoare, atât timp cât nu te conduce către pierderea sensului. Fii cu băgare de seamă la cei din jurul tău, se poate să existe cineva care să îți submineze atât autoritatea, cât și relațiile cu persoane influențe sau autoritare.

  Fecioară

  Oricat de fascinante ar parea persoanele care intra acum in viata ta, oricat de minunate simti a fi momentele petrecute impreuna cu acestea, incearca sa nu iti iei angajamente pe termen lung vis-a-vis de acestea. In alta ordine de idei, este valabila si vice-versa, respectiv lipsa motivatiei de a pastra relatiile pe care inca le ai. Restabileste-ti granitele si vizualizeaza clar limitele care te separa de restul lumii, deoarece spatiul tau personal este cat se poate de invadat. Ar trebui sa fii mai precaut atunci cand intri in dialog (sau in orice forma de comunicare) cu ceilalti - riscul de a prelua ideile acestora si de a crede ca iti sunt potrivite, este situat la limite maxime.

  Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

  COMENTARII

  Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: atenție mare la ce spui, s-ar putea să ai probleme

  acum 18 minute

  Iată ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte pentru astazi, luni, 11 decembrie.

  Horoscopul de weekend. Întâlniri, cheltuieli, petreceri. Vezi ce zodie va avea noroc la bani în acest weekend

  acum 2 zile

  Iata ce au rezervat astrele pentru weekendul 9-10 decembrie pentru fiecare zodie in parte.

  4 zodii care știu să facă bani din orice în 2018

  acum 3 zile

  Ele stiu să scoata bani si din piatra seaca!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »