• SAMBATA, 01 IULIE 2017

  Horoscopul de weekend. Scorpion: Există varianta recidivării unor afecțiuni, legate de zonele aparatului renal și de cap

  Berbec

  Finalul acestei săptămâni este propice relațiilor parteneriale și colaborărilor în care ești implicat sau vrei să te implici. Partenerul de viață îți poate face reproșuri și bine ar fi să-i asculți doleanțele. Se pare că va trebui să-ți remodelezi personalitatea vizavi de modul de percepție al celorlalți. În cazul proiectelor la care lucrezi, verifică etapele și colegii implicați.

  Taur

  Influențele astrale de la sfârșitul acestei săptămâni îți aduc în atenție treburile de la locul de muncă. Nu prea ai tu chef de lucru, colegii îți pun bețe în roate, iar șefii parcă nici nu există. Nu răspunde la provocări și ocupă-te doar de activitățile tale. Atenție că sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal și secundar pe segmentele capului. Dozează-ți eforturile!

  Gemeni

  Veselia și cheful de aventuri te va face remarcat printre cei din jur ]n acest weekend. Relațiile sentimentale sunt tensionate, însă dacă îți inviți persoana iubită la o serată romantică totul se va rezolva excelent. Pentru alții, copiii și problemele lor sunt la ordinea zilei. Prudența la prieteni și protectori! Se pare că revin în discuție unele conflicte vechi ce nu au fost soluționate bine la un moment dat.

  Rac

  Astrele îți recomandă la sfârșitul acestei săptămâni, treburile gospodărești. Sunt momente bune de a te ocupa de curățenii generale, reamenajări interioare sau de mici reparații. Relațiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, însă sunt momente pasagere. În domeniul profesional în care activezi se pot reedita situații vechi ce nu au fost înțelese sau rezolvate corespunzător.

  Leu

  Se pare că vei fi mai mult pe drumuri în acest weekend. Ai multe de rezolvat în interes de serviciu, dar și în plan personal. Fii prudent, întrucât sănătatea este vulnerabilă. Selectează prioritățile și rezervă timp și pentru sufletul tău. Un prieten apropiat îți poate face destăinuiri surprinzătoare legate de viitorul locului tău de muncă. Nu lua de bun chiar tot ce auzi.

  Fecioară

  Cadourile și recompensele te pot surprinde foarte mult la finalul acestei săptămâni. Pot fi mărunte, dar încântătoare. Apar și cheltuielile cotidiene. Energia viatala este la cote minime, așa încât dozează-ți eforturile. Se pot repune în discuție aspecte legate de taxe, impozite sau datorii ce nu au fost achitate la timp. Se recomandă verificarea atentă a documentelor financiare.

  Balanta

  Ești o mică vedetă la finalul acestei săptămâni. Ai energie, dorința de a te avânta în tot și toate, fiind un exemplu bun pentru ceilalți. Relațiile parteneriale sunt destul de tensionate, dar cu prudentă și discernământ vei reuși să depășești totul cu succes. Evită discuțiile în contradictoriu. Mergi la un salon de întreținere corporală sau invită-ți prietenii la o șuetă.

  Scorpion

  Dorința de a stă doar cu tine însuți va fi evidentă în acest weekend. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii sau revelații legate de evenimentele și oamenii din preajma ta. Sănătatea este vulnerabilă. Există varianta recidivării unor afecțiuni, legate de zonele aparatului renal și de cap. Plimbările în aer liber te liniștesc și te ajută să privești totul în mod obiectiv.

  Săgetător

  Acest final de săptămâna este important la capitolul prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante. Relațiile sentimentale vor intra într-un con de umbră și acolo ar trebui să rămână pentru o vreme. Se vor relua unele conflicte cu cei dragi, deoarece nu au fost soluționate corect mai demult. Selectează cu atenție informațiile pe care le spui altora despre tine.

  Capricorn

  Cariera și imaginea ta în ochii celorlalți sunt domeniile cărora ar fi bine să le acorzi atenție la sfârșitul acestei săptămânii. Un șef îți poate reproșa faptul că îți neglijezi îndatoririle de la locul de muncă în favoarea intereselor personale. Încearcă să îți justifici acțiunile în cuvinte puține, dar esențiale. Sunt momente pasagere și le vei depăși cu succes.

  Vărsător

  Relațiile cu străinătatea și studiile pe termen lung sunt subiectele principale ale acestui final de săptămână. Te-ai putea gândi la călătorii în ținuturi îndepărtate, însă se pare că ai mai multe șanse la unele în apropierea casei. Pentru alții se pot pune probleme legate de formele de școlarizare necesare unui domeniu profesional în care ar dori să activeze.

  Pești

  Chestiunile financiare legate de banii și bunurile altora le poți rezolva în acest weekend. Ai putea descoperi ceva nereguli în documentele financiare specifice taxelor, impozitelor sau creditelor bancare, însă se pot remedia ușor. Este posibil să primești un cadou surpriză de la un autor necunoscut. Evită speculațiile financiare și cheltuielile nefondate.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 106 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 107 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 111 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 111 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »