• MIERCURI, 09 AUGUST 2017

  Horoscop JOI, 10 August: Vărsător - În sfera profesională sunt tot felul de schimbări, conflicte ascunse, pe care cu greu le poți desluși

   powerofpositivity.com

   Berbec

  Astrele îți recomanda retragere din forfotă vieții cotidiene. Este nevoie să-ți îngrijești atât sufletul, cât și trupul. Afecțiunile legate de sistemul circulator și picioare îți pot da bătăi de cap, însă remediile naturiste te ajută suficient. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Aflarea unor informații legate de sferă profesională te vor pune pe gânduri. Fii foarte prudent la serviciu!

  Taur

  Întâlnirile și dialogurile cu prietenii îți vor aduce informații importante legate de călătorii în străinătate sau de studii. Fii prudent și mai întâi verifică tot ce afli. Neînțelegerile sau nereușitele zilei pornesc de la grabă de a rezolvă tot și toate într-un timp scurt. Unii apropiați vor încerca să te necăjească, dar evită-le provocările cu diplomație. Dacă ești implicat în examene și probe, contextul astral te susține bine.

  Gemeni

  Se pare că un șef este cu ochii pe ține și oricât l-ai ocoli, tot va trebui să stai de vorba cu el. Discuțiile sunt legate de banii rezultați din colaborări, proiecte și mai puțin vizează modul în care îți îndeplinești îndatoririle. Relațiile socio-profesionale sunt destul de imprevizibile. Bine ar fi să asculți ce au de zis ceilalți și să răspunzi direct și la obiect, argumentându-ți deciziile și acțiunile cu dovezi pertinente.

  Rac

  O veste din străinătate te poate pune pe gânduri. Banii de care dispui sunt insuficienți pentru planurile tale de călătorie sau ești nevoit să achiți de urgență unele datorii mai vechi. Pe de altă parte ar fi bine să te gândești la completarea studiilor tale personale și profesionale, pentru a avea acces la colaborări mult mai profitabile. După-amiza sunt momente favorabile pentru vizionarea unei piese de teatru sau pentru vizitarea unei galerii de artă.

  Leu

  Ziua îți aduce în atenție plată facturilor și a altor tipuri de datorii restanțe. Datorită partenerului de viață, de afaceri sau colaboratorilor s-ar putea să fii nevoit să plătești daune de pe urmă acestora. Sunt sume mici deocamdată, dar fii prudent. Dozează-ți eforturile și îndeplinește-ți sarcinile socio-profesionale fără a cere prea mult ajutor din partea altora. În a două parte a zilei ar fi bine să îți rezervi momente de odihnă și plimbări în aer liber.

  Fecioară

  Relațiile parteneriale sunt disonanțe. Există nemulțumiri și neînțelegeri legate de sarcinile fiecăruia în cadrul unor activități comune. Atenție că ești obosit, iar mentalul te ajută puțin. Ascultă părerile celorlalți și acordă-le deocamdată credit. Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că ești prea implicat în treburile personale. Rezervă-ți momente de liniște și relaxare alături de cei dragi și ai mai multă grijă de aceștia.

  Citește mai departe pe astrocafe.ro.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 138 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 139 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 143 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 143 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair

  divahair.ro


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »