• DUMINICA, 10 SEPTEMBRIE 2017

  Horoscop luni 11 septembrie. CAPRICORN: temperează-ți manifestările și ține cont și de opiniile celorlalți

  Specialiști au realizat previziunile pentru ziua de 11 septembrie. Iată, așadar, ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de luni. 

  Berbec

  Vor apărea câștiguri substanțiale de pe urma eforturilor depuse în câmpul muncii. Deocamdată ai putea fii nemulțumit, pentru că nesiguranța financiară din ultima vreme ți-a dat mult de furcă. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare. Ai încredere și răbdare că toate se vor aranja minunat pentru tine. Adică ți se deschid încet, sigur și discret, culoare noi de câștig financiar, fie de la actualul loc de muncă, fie dintr-o colaborare surpriză.

  Taur

  Este o zi în care îți vei reaminti de faptul că viața chiar este frumoasă și merită să te bucuri din plin de orice experiență. Sunt momente excelente pentru a te gândi cum vrei să fii în viitor, ce fel de relații vrei să ai, poți visa cu ochii deschiși la tot soiul de năstrușnicii. Indiferent ce se petrece în jurul tău demonstrezi înțelegere, o detașare înțeleaptă și chiar îi vei ajuta și pe alții să petreacă ziua mai ușor. Spre seară, relaxează-te la o plimbare în aer liber.

  Gemeni

  Ai dori să te ascunzi într-o cochilie, să stai departe de zgomotul cotidian și de semeni. Chiar ai nevoie de odihnă și de o convorbire cu ține însuți. Cu toate că îți este greu să îți liniștești gândurile, până la urmă dacă te străduiești puțin vei reuși. Privește cu un ochi analitic situațiile și relațiile în care ești implicat. Ai nevoie de schimbare, dar schimbarea trebuie să înceapă cu tine. Spre seară, bucură-te de o baie aromată și de o lectură amuzantă.

  Rac

  Multe și mărunte poți afla astăzi de la prieteni. Roiesc în preajma ta oameni importanți, cu funcții sociale deosebite. De aceea fii deschis și ține cont de ceea ce ți se spune. Chiar dacă unele remarci îți displac și în acestea vei descoperi sensuri ascunse de mare folos. Spre seară ar fi bine să te relaxezi și să taifasuiesti cu cineva de încredere. Evită cheltuielile majore, împrumuturile și oferirea cadourilor scumpe unora care merită prea puțin eforturile tale.

  Leu

  Pentru că este nevoie să faci față la tot soiul de reuniuni profesionale sau familiale este posibil să îți neglijezi serios familia și îndatoririle casnice. Pe de altă parte, având în vedere faptul că sunt momente bune pentru a aborda noi trasee profesionale fii prudent și urmărește fiecare ocazie în acest sens. Totuși, cu puțin efort și bunăvoință ai putea îmbina armonios, atât planul familial, cât și cel profesional. Dedică seară celor dragi!

  Fecioară

  O zi excelentă pentru dialoguri pe teme spirituale, pentru lecturi deosebite. Pe scurt: tot ce este legat de rafinare sufletească îți aduce multă liniște, pace și abordarea unor noi orizonturi ale vieții. Posibil că din partea colegilor de muncă să întâmpini diverse neplăceri, lucru care îți poate schimbă starea de spirit. Însă, fiindcă astrele te îmbie la tolerantă, cumpătare, acceptarea celorlalți așa cum sunt este bine să ții cont de imboldurile primite din lumile subtile.

  Balanță

  Se întrezăresc informații prețioase legate de banii și bunurile folosite și administrate în comun cu alții. Deocamdată ai grijă de cheltuielile curente și de achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii. În primul rând, partenerul de viață sau o rudă îți vor oferi sprijin material substanțial. Doar ca toate se vor petrece la momentul potrivit. Spre seară, rezervă momente pentru a contempla frumusețea situațiilor de viața în care ești implicat.

  Scorpion

  Este bine să fii atent la ceea ce se petrece în segmentul relațiilor parteneriale. În primul rând, detașează-te de partenerii vechi și gândește-te la abordarea unor proiecte profesionale alături de oameni noi. Chiar și o relație partenerială veche se poate reconfigura pe cu totul alte baze. Fii deschis sufletește și părăsește zona de confort în care te afli de multă vreme. A două parte a zilei îți aduce conversații ușoare cu persoanele din anturajul apropiat.

  Sagetator

  Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu. Ești foarte harnic, reușind să-i molipsești și pe cei din preajmă ta cu elanul tău muncitoresc. Totuși, dozează-ți eforturile pentru că sănătatea este vulnerabilă, existând riscul să te suprasoliciți. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Abordează un stil de viață sănătos și potrivit ție. Spre seară, oferă-le celor dragi un festin surpriză

  Capricorn

  Veselia și cheful de aventuri sunt atributele tale de bază. Ai putea să te îndrăgostești la prima vedere, să petreci alături de oricine, ba chiar să-i antrenezi și pe ceilalți într-un carusel de întâmplări hazlii. Unii pot fi necăjiți de glumele tale sau de atitudinea frivolă pe care o afișezi față de ei. Fii prudent, temperează-ți manifestările și ține cont și de opiniile celorlalți. Ți-ar prinde bine o activitate relaxantă alături de copii sau de persoana iubită.

  Vărsător

  Sunt momente excelente pentru amenajarea casei, grădinii și pentru reuniuni de familie. Chiar ai avea șanse să plănuiești o afacere împreună cu membrii familiei, afacere din care ar avea multă lume de câștigat. Motorul activităților comune cu rudele ești numai tu, așa încât orientează-ți eforturile cu încredere în acest sens. Vei primi susținerea celor dragi, chiar și după lungi discuții. În a două parte a zilei, relaxează-te la o șuetă.

  Pești

  Multă lume roieste în jurul tău și de aici și o paletă largă de informații. Abundenata subiectelor discutate astăzi te poate obosi. Unii apropiați îți vor cere sfaturi și soluții pentru problemele lor. Tu însă, fii reținut la vorba și discută strictul necesar. Pe de altă parte s-ar putea să fii nevoit să călătorești frecvent pentru a rezolvă diverse chestiuni profesionale și personale. Spre seară, bucură-te de liniștea și confortul casei, alături de cei dragi.

  COMENTARII

  HOROSCOPUL ZILEI 23 februarie 2018. Sfat pentru unii nativi: nu cedați în fața minciunilor!

  acum 18 ore

  Iată cum arata horoscopul zilei pentru 23 ianuarie 2018.

  Cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018. Vești bune despre bani, amor și carieră

  acum 21 ore

  Fără alte introduceri, haideți să aflăm cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018.

  Horoscop februarie 2018. Luna februarie se anunță una din cale afară de bună pentru unele zodii: apar șanse unice!

  acum 21 ore

  Luna februarie se anunță una din cale afară de bună pentru unele zodii: apar șanse unice de care fiecare zodie trebuie să profite! Iată, așadar, ce au pregătit astrele pentru luna februarie. Horoscop februarie 2018 ZODIA Berbec Ambitia este mare si sansa este de partea ta. Te...

  Horoscop 22 ianuarie. Cheltuieli, probleme de sănătate, discuții - astea sunt cuvintele zilei

  acum 1 zile

   Horoscop 22 ianuarie Zodia Berbec Iată o zi în care te poți ocupa numai de tine și de mofturile tale. Mergi la o ședință de masaj, la un tratament de întreținere corporală sau hoinărește prin locurile preferate alături de cineva drag. Chiar dacă...

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 3 zile

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »