• LUNI, 03 IULIE 2017

  Horoscop LUNI, 3 Iulie: Vărsător - Zi excelentă la capitolul cariera. Ai toate șansele să avansezi pe scara socială!

   astro charts

   Berbec

  Ocupă-te de chestiunile financiare, în mod special de banii și bunurile comune cu ceilalți. Ai avea succes în achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Totuși, fii prudent, întrucât discordia îți poate creă neplăceri greu de estimat și controlat. Tentația de a profită de avutul altora este destul de mare, însă nu este recomandabil.

  Taur

  S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de chestiuni ce privesc viață de cuplu. Relația cu partenerul de viață este destul de dinamică și se recomanda multă prudența. Se pot strică definitiv relații vechi. Dacă ești implicat în proiecte sau colaborări s-ar putea să apăra disensiuni între colaboratori. Verifică permanent situația etapelor de lucru și oamenii implicați.

  Gemeni

  Se pare cu tu ai foarte multe treburi de rezolvat la serviciu. Relațiile colegiale devin tensionate, dar nu se recomanda să răspunzi la provocări. Se pot declanșă conflicte greu de estimat, controlat sau remediat. Ocupă-te de treburile ușoare și odihnește-te mai mult. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil.

  Rac

  Cheful de distractii si aventuri te va face remarcat in anturaj astazi. Relatiile sentimentale sunt tensionate si se pot rupe definitiv. Fii prudent si evita conflictele cu cei dragi. Pentru altii, copiii si problemele lor alcatuiesc subiectul principal al zilei. Spre seara, astrele iti recomanda sa te ocupi de un hobby. Esti foarte creativ in aceasta perioada si bine ar fi sa-ti pui ideile in aplicare.

  Leu

  Prima zi a sapatamanii iti aduce in atentie casa, patrimoniul si relatiile familiale. Sunt momente bune de a te ocupa de curatenii generale, reparatii curente sau te poti gandi la achizitionarea unei locuinte noi. Verifica sursele de apa din spatiul locativ. Mentalul cotidian se afla intr-un con de umbra, recomandabila fiind evitarea deciziilor majore.

  Fecioară

  Se pare ca esti mai mult pe drumuri. Intalnirile sau dialogurile cu rudele si prietenii apropiati pot fi frecvente, dar si tensioante. Gandirea si comunicarea sunt defectuoase, asa incat nu lua de bun informatiile pe care le primesti astazi. Componenta educationala este accentuata. Te poti inscrie la forme de scolarizare pe termen scurt sau poti finaliza unele in care esti deja implicat.

  Balanță

  Capitolul financiar iti deschide saptamana. Poti primi cadouri, recompense sau se poate rediscuta remuneratia primita de la un loc de munca. Tentatia cheltuielilor extravagante este la cote inalte. Fii prudent si chletuieste strictul necesar. Recomandabil este sa-ti verifici bugetul de venituri si cheltuieli. Energia vitala fluctueaza destul de mult. Spre seara orienteaza-te spre cele sufletesti.

  Citește mai departe aici!

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »