• LUNI, 30 OCTOMBRIE 2017

  Horoscop LUNI, 30 octombrie - Scorpion: Cheful de a-ți manifesta iubirea față de cineva drag îți pot fi împiedicate de prieteni sau de treburile profesionale

  Este 30 octombrie! Se anunță o zi plină!

  Berbec

  În mod subtil primești tot felul de informații. Parcă toată lumea s-a hotărât astăzi să vorbească pentru ține cu ajutorul parabolelor, povestirilor scurte sau prin limbajul trupului. Pentru că mentalul tău este acum deschis, racordat la frecvențe deosebite, înțelesul lucrurilor dincolo de cuvinte îți este cel mai potrivit. De aceea fii atent la ceea ce se petrece în jurul tău, ia aminte chiar și la vorbele unui necunoscut și meditează în taină întreagă zi.

  Taur

  Ești vedetă anturajului profesional, dar și printre cei dragi faci vâlvă. Se pot ivi discuții importante vizavi de poziția ta în cadrul grupului de lucru de la serviciu. Temele abordate astăzi sunt vechi, dar acum se revine asupra lor, pentru că s-au schimbat probabil unele condiții. Fii prudent și evită asumarea unor sarcini de lucru care te depășesc. În această perioadă, gândirea este vulnerabilă și astfel te poți răzgândi vizavi de orice decizie.

  Gemeni

  Multă forfotă este în plan socio-profesional. Vrei nu vrei, toată lumea îți urmărește gesturile, vorbele, se bazează pe ține. Relațiile cu șefii, cu autoritățile sunt favorizate, chiar dacă pe alocuri pot apărea și neînțelegeri. Totul este să fii atent la ce ți se spune, iar tu să vorbești strictul necesar. Există și variantă să primești însărcinări noi sau să ți se recunoască eforturile depuse într-o activitate profesională.

  Rac

  Dialogurile cu persoanele aflate în străinătate și demersurile necesare unei călătorii sunt subiectele principale ale zilei. Pe de altă parte, te-ai putea gândi și la a-ți completă studiile, a-ți îmbunătăți competențele profesionale prin abordarea unor programe educaționale pe termen lung. Neplăcerile pot apărea de la cheltuielile necesare pentru toate acestea. Însă, perioadă pe care o traversăm predispune la tot soiul de răsturnări de situație interesante.

  Leu

  Cheltuielile comune cu alții te preocupa întreagă zi. Minunat este că dispui, atât de sprijinul material și moral al celorlalți, cât și de un buget personal destul de generos. Chiar dacă relațiile parteneriale sunt tensionate, când vine vorba de banii și bunurile comune, toată lumea va fi de acord cu ține. Stabilește-ți cheltuielile prioritare, achita-ți datoriile și facturile curente. La finalul zielei vei fi mulțumit de cele realizate astăzi.

  Fecioară

  Este o zi foarte interesantă la capitolul relații parteneriale. Pe de o parte ai șanse să vezi clar ce anume trebuie îmbunătățit, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relația cu cei profesionali. Există animozități vechi, care acum ies la iveală ușor. Renunță la situațiile și partenerii care îți consumă prea multă energie. Pe de altă parte însă, sunt șanse bune de a obține colaborări noi, de bun augur.

  Balanță

  La serviciu ai multe de făcut. Evită grabă și entuziasmul, pentru că ești vulnerabil și astfel, foarte ușor poți ajunge la conflicte cu ceilalți. Sănătatea creează neplăceri, dar cu puțin efort și bunăvoință te poți revigora singur De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Acceptă ajutorul colegilor și celor dragi pentru a duce la bun sfârșit activitățile programate astăzi. După-amiază, odihnește-te mult.

  Scorpion

  O zi în care iubirea, distracțiile, hobby-urile sunt aspectele care te interesează cel mai mult. Veselia, cheful de a-ți manifesta iubirea față de cineva drag îți pot fi împiedicate în mod special de prieteni sau de treburile profesionale. Fii prudent, discret și aranjează-ți programul astfel încât să te descurci onorabil și acasă și la serviciu și în relațiile cu prietenii. Însă, vorbește puțin sau deloc despre cele plăcute sufletului și trupului tău.

  Săgetător

  Astăzi ai ocazii deosebite pentru a petrece alături de membrii familiei. Îți sunt favorizate treburile gospodărești și dialogurile cu cei dragi. Chiar dacă ești nevoit să rezolvi chestiuni profesionale de anvergură, tot îți vor rămâne suficient timp și resurse materiale și pentru casă și familie. Sunt posibile divergente de opinie, mai ales că emotivitatea este accentuată, iar subiectivismul o însoțește pe alocuri.

  Capricorn

  Ești dornic de a luă legătură cu prietenii sau cu persoanele apropiate din anturajul profesional. Sunt posibile multe întâlniri și discuții cu aceste persoane, dar fii prudent. Există riscul neînțelegerilor de tot soiul. Selectează-ți atent informațiile, mijloacele de comunicare pe care vrei să la folosești, vorbele pe care dorești la spui altora. În acest fel îți va fi mult mai ușor să relationezi cu oricine îți iese în cale sau cu oricine ai nevoie.

  Vărsător

  Este rost de câștiguri financiare provenite de la locul de muncă. Însă, pe de o parte îți vin bani, iar pe de altă parte, cheltuiești. Minunat este că te gândești să achiziționezi obiecte de înfrumusețare, să achiți servicii personale de genul întreținere corporală, ajutorarea membrilor familiei sau chiar poți cheltui pe cărți și albume de artă. Totuși fii prudent și pune bani deoparte. Traversăm o perioadă în care cumpărăturile trebuie făcute foarte strict, atât cât ai nevoie.

  Pești

  Dorință de a te înfrumuseța, de a-ți schimbă stilul de viață, relațiile cu ceilalți este la cote mari și foarte ușor de îndeplinit astăzi. De aceea, gândește-te pe îndelete la toate aceste schimbări, trasează-ți linii directoare clare și, la nevoie, cere sfatul unor specialiști în dezvoltare personală sau profesională. Posibil să obosească eforturile fizice mentale, de aceea ia lucrurile ușor selectează- prioritățile. Dupa-amiază, rasfata-ti simturile!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »