• LUNI, 04 DECEMBRIE 2017

  Horoscop Marți, 5 Decembrie: Pești - Zi importantă pentru nativi! Întâlniri plăcute cu prieteni vechi!

  Berbec
  Atât dumneavoastră, cât şi partenerul de viaţă aveţi mult de lucru. Deocamdată, el este cel care culege roadele, deşi vi se pare că munca dumneavoastră e chiar mai dificilă. Dar nu contează: important e să îi meargă bine unuia, şi automat îi va fi bine şi celuilalt.


  Taur
  E ziua potrivită pentru a vă stabili programul de sărbători, alături de persoana iubită. Propunerile dumneavoastră au astăzi cele mai mari şanse de a primi un răspuns pozitiv şi chiar de a fi adoptate cu entuziasm.

  Gemeni

  Trebuie să învăţaţi să fiţi mai diplomat, inclusiv atunci când purtaţi discuţii banale cu persoane care nu joacă vreun rol important în viaţa dumneavoastră.


  Rac
  Vă impuneţi o disciplină legată de regimul dumneavoastră alimentar. Fie începeţi o cură de slăbire, fie luaţi exemplu de la o cunoştinţă mai credincioasă şi vă gândiţi că nu ar fi deloc rău să respectaţi ultimele săptămâni ale postului de Crăciun.


  Leu
  Aveţi de luat câteva decizii importante în probleme de familie, dar nu sunteţi deloc sigur care este calea mai bună. V-ar prinde bine sfatul unei persoane mai experimentate.


  Fecioara
  Nu vă temeţi ca, uneori, să vă comportaţi ca un copil neajutorat, de faţă numai cu persoana iubită. Această latură a dumneavoastră îi trezeşte cele mai frumoase sentimente şi reacţii pe măsură.


  Balanta
  Persoanele din familie sunt în permanenţă alături de dumneavoastră, sprijinindu-vă în tot ceea ce faceţi. Uneori, nici nu este nevoie să le spuneţi care sunt lucrurile de care aveţi nevoie, că ei vi le oferă imediat.


  Scorpion
  Aveţi încredere în intuiţia şi în gusturile dumneavoastră, deoarece sfaturile care vin din exterior nu sunt neapărat şi valoroase, indiferent de persoana care le emite!  Sagetator
  Vă simţiţi bine în pielea dumneavoastră şi, ca de obicei în astfel de momente, faceţi o impresie excelentă şi asupra persoanelor cu care intraţi în discuţie.


  Capricorn
  În cazul în care vă confruntaţi cu vreo problemă de sănătate, ar fi bine să renunţaţi la tratamentele pe care vi le administra bunica atunci când eraţi mic şi să mergeţi să consultaţi un specialist.


  Varsator
  În familie, lucrurile încep să se schimbe, iar dumneavoastră vă treziţi că v-au fost atribuite diferite sarcini fără să fiţi măcar întrebat.


  Pesti
  Primiţi o invitaţie la un chef şi vă hotărâţi să mergeţi, deoarece la acesta vor merge foarte mulţi prieteni vechi, cu care nu v-aţi mai întâlnit în ultimul timp.

  sursă: clubmistic.ro

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »