• VINERI, 26 IANUARIE 2018

  Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. Săptămâna aceasta, totul se învârte în jurul banilor şi în jurul carierei

   Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Berbec

  În această săptămână eşti pierdut în propriile gânduri, iar toţi ceilalaţi par la fel pentru tine. Ne este stilul tău să fii introvertit, însă ai nevoie de momentele tale de pauză şi meditaţie. Spre sfârşitul săptămânii, starea ta de spirit se va schimba considerabil.

  Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Taur

  Vei simţi fiecare sentiment mai intens decât în mod normal, căci starea ta emoţională este întinsă la maximum. Va fi o săptămână plină de pasiune, însă încearcă să nu devii prea emoţional în legătură cu lucrurile minore care se ivesc.

  Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Gemeni

  Totul ţi se pare foarte complicat şi nu îţi doreşti să intri prea mult în detalii. Simţul observaţiei se află în repaus şi nu îţi doreşti să îl foloseşti prea mult. Spre sfârşitul săptămânii, vei fi apropiat, în mod deosebit, de un anumit prieten faţă de care nu ai fost atât de deschis iniţial.

  Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Rac

  Nu ştii ce este de făcut pe viitor. Parcă nu îţi găseşti locul şi nu ştii încotro să te îndrepţi. De fiecare dată când eşti pe punctul de a lua o discuţie, te simţi copleşit de emoţie. Încearcă să apelezi la opinia unui om apropiat ţie, căci este posibil să reacţionezi impulsiv.

  Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Leu

  Lucrurile nu sunt aşa cum par la prima vedere, iar tu nu vrei să te mulţumeşti cu aparenţele. Deşi cei din jurul tău par fericiţi, cu cât „sapi” mai adânc, cu atât găseşti mai multe nemulţumiri. Îţi doreşti să ai în jur oameni cu adevărat fericit, aşa că faci tot ce poţi pentru a ajuta.

  Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Fecioară

  Eşti o persoană destul de analitică, iar acest lucru se vede cel mai bine acum. Totuşi, dacă ai îndoieli, vorbeşte cu o persoană apropiată despre ceea ce gândeşti. Acest lucru te va ajuta să percepi altfel realitatea. Îţi petreci săptămâna analizând tot ceea ce este în jurul tău.

  Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Balanţă

  Săptămâna aceasta se învârte în jurul banilor şi în jurul carierei. Toată atenţia ta se îndreaptă spre sfera muncii, aşa că nu îţi mai rămâne timp pentru a te relaxa sau pentru a le oferi atenţie persoanelor speciale din jurul tău. Sfârşitul săptămânii te va prinde extenuat.

  Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Scorpion

  În această săptămână vei fi înconjurat de mai mulţi prieteni decât ţi-ai fi imaginat vreodată. Oamenii îşi dorească să petreacă timp cu tine, iar energia cu care te încarcă te va ajuta să treci cu bine peste obstacolele care se ivesc la locul de muncă.

  Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Săgetător

  Ai avut nişte vise ciudate în ultima vreme, aşa că în această săptămână te gândeşti doar la ele. Vrei să le analizezi şi îţi doreşti să înţelegi semnificaţia lor. Cel mai bun mod prin care îţi poţi găsi răspunsurile este să le povesteşti celor apropiaţi ceea ce visezi.

  Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Capricorn

  Începutul săptămânii se concentrează doar asupra prietenilor tăi. Îţi doreşti să petreci cât mai mult timp cu ei şi să îi ajuţi să treacă peste problemele pe care le întâmpină. Spre sfârşitul săptămânii, ai nevoie de ajutor, iar acum este momentul în care îţi selectezi adevăraţii prieteni.

  Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Vărsător

  Nu eşti sigur ce vrei să faci cu viitorul tău, motiv pentru care nu eşti tocmai sigur dacă îţi place ceea ce faci în prezent. Eşti într-o situaţie dificilă şi ai nevoie de ajutorul familiei pentru a trece peste. Petrece nişte timp de calitate cu ei şi vei reajunge pe linia de plutire.

  Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Peşti

  Întotdeauna ţi-a plăcut să ajuţi oamenii din jurul tău, ceea ce faci şi acum, însă simţi că mulţi dintre cei pe care îi ajuţi vor să profite de bunătatea ta. Ignoră aceste gânduri şi fă ceea ce simţi. Spre sfârşitul săptămânii, romantismul îşi face simţită prezenţa.

  sursa: jurnalul.ro

  COMENTARII

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 7 ore

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 10 ore

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscopul zilei 21 februarie 2018. AVERTISMENT pentru acești nativi: ”Evitați discuțiile cu o femeie mai în vârstă!”

  acum 1 zile

  Ce au pregătit astrele pentru celelalte zodii pentru ziua de 21 februarie aflați din horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscop, marți, 20 februarie 2018. Sfatul zilei: luați o pauză!

  acum 2 zile

  Astrele va sfatuiesc sa luati o pauza daca v-ati suprasolicitat in ultima perioada1

  Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie 2018. Zodia asta va avea noroc la bani!

  acum 2 zile

  În săptămâna 19-25 februarie, o zodie va fi răsfățata astrelor. De ce? Pentru că îi va merge de la bine în sus pe toate planurile. Așadar, iată cum arată horsocopul în săptămâna 19-25 februarie pentru cele 12 zodii. ZODIA BERBEC...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »