• VINERI, 25 AUGUST 2017

  Horoscop vineri, 25 august: Săgetător: Este momentul să-ţi redefineşti relaţiile sentimentale şi cele cu prietenii. Vezi ce ți-au pregătit astrele, în funcție de zodie

  Iată care sunt previziunile astrale pentru cele 12 zodii, pentru ziua de vineri, 25 august.

  Berbec

  Indiferent ce-ţi oferă ceilalţi, tot eşti nemulţumit. Doreşti să se facă lucrurile numai cum vrei tu, pe considerentul că ştii foarte bine evenimentele din jurul tău. Fii prudent, pentru că astăzi există un risc mare de a te amăgi. Depune eforturile necesare şi detaşează-te de ceea ce se petrece în jurul tău.

  Taur

  Cu toate că stările de spirit sunt fluctuante, iar organismul încă este obosit, diversitatea naturii înconjurătoare şi conectarea cu această te poate ajută să depăşeşti cu bine perioada actuală. La serviciu există tensiuni şi discuţii aprinse, de aceea fii prudent, discret şi ocupă-te numai de sarcinile tale.

  Gemeni

  Foarte uşor îţi poţi etala talentele, alături de oamenii dragi. Pe de altă parte, copiii sau persoana iubită îţi pot reproşa faptul că ţii cont numai de nevoile şi mofturile tale. Opreşte-te preţ de câteva momente şi îndreaptă-ţi atenţia, dar şi afecţiunea spre cei dragi. Te va suprinde plăcut reacţia lor.

  Rac

  Ai sta acasă, însă multe treburi te aşteaptă în afara ei. Atmosfera din sânul familiei este tensionată, pentru că fiecare membru al său are alte aşteptări de la ceilalţi sau, pur simplu, fiecare se gândeşte la ale sale. Detaşează-te, rezolvă-ţi treburile personale şi depune eforturi să aduci căldură şi armonie în cămin.

  Leu

  Mentalul îţi este obosit, fiind mai dificil astăzi să-ţi concentrezi atenţia spre un subiect sau pe problemele altora. Oferă sfaturi cu măsură şi nu te lasă impresionat de situaţiile în care se află ceilalţi. Călătoriile pe distanţe scurte, cu scopul de a rezolva chestiuni domestice sau pentru a te întâlni cu câte cineva sunt posibile pe tot parcursul zilei.


  Fecioară

  Te preocupă în mod special capitolul financiar şi anume găsirea unor posibilităţi noi de câştig dintr-o activitate profesională oficială. Deocamdată lasă doar în faza de gând sau planuri scrise ceea ce intenţionezi să faci în acest sens. Posibil să te răzgândesti în zilele următoare sau pur şi simplu să apară de la sine variante nebănuite de câştig.

  Balanţă

  Oscilezi mult astăzi în gânduri, decizii, vorbe şi fapte. Că să-ţi găseşti echilibrul sufletesc, ocupă-te numai de acele activităţi care îţi fac plăcere sau stai de vorba numai cu oamenii care te susţin cu adevărat. Fereşte-te de spaţii aglomerate, discuţii ample sau luarea unor decizii care te implică pe termen lung. Cel puţin la capitolul financiar se pare că stai bine.

  Scorpion

  Departe de ochii şi urechile majorităţii poţi plănui, împreună cu cineva de încredere din anturajul apropiat o colaborare pe termen lung. Însă, ar fi bine că deocamdată să laşi lucrurile în stadiul de discuţie sau plan. Zilele următoare pot ieşi la iveală amănunte neplăcute şi va fi nevoie de reorientare rapidă. Organismul tău încă are nevoie de odihnă.

  Săgetător

  Este momentul să-ţi redefineşti relaţiile sentimentale şi cele cu prietenii. Pentru că tu ai idei progresiste, vrei să ajuţi pe toată lumea, apropiaţii îţi pot face tot soiul de reproşuri. Printre evenimentele şi discuţiile zilei îţi vei da seama că exagerezi uneori şi mai ales că nu dispui de suficiente forţe vitale sau materiale pentru a-ţi asumă responsabilităţi deosebite.

  Capricorn

  Posibil să fii nevoit să te împărţi între îndatoririle socio-profesionale şi cele domestice. Tentante sunt cele profesionale, însă membrii familiei şi urgenţele casei îţi vor atrage în mod special atenţia. Dacă te focusezi prea mult pe treburile din afara planului familial rişti să gafezi, deoarece contextul astral îţi susţine prea puţin demersurile în acest sens. Găseşte un echilibru.

  Vărsător

  Te gândeşti la multe subiecte astăzi, fiindu-ţi dificil să te stabileşti clar asupra unuia. Astfel şi comunicarea cu ceilalţi sau luarea deciziilor au de suferit. Linişteşte-te şi ai răbdare să se desfăşoare cursul firesc al evenimentelor. Posibil să primeşti o ofertă de colaborare în străinătate sau cu parteneri străini. Deocamdată informează-te.

  Peşti

  Nemulţumirile privitoare la banii şi bunurile administrate şi folosite în comun cu alţii sunt mari astăzi. În mod special în relaţia cu partenerul de viaţă se poate pune problema unui divorţ, a partajului în urmă separării. Fii prudent şi sfătuieşte-te cu persoane autorizate în domeniul financiar şi juridic. Ai încredere că până la urmă vei depăşi cu bine această perioada.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 106 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 107 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 111 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 111 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »