• SAMBATA, 04 MARTIE 2017

  Horoscop 4 Martie: Peşti - Evită-i pe cei care vor să-ţi strice weekendul provocându-te la ceartă! Nu da curs INVIDIILOR

  Berbec

  Zilele acestea se întrezăresc cheltuieli importante, fie pentru ține personal, fie pentru a rezolvă nevoile cuiva drag. Fii prudent, deoarece există riscul să te implici în investiții nefolositoare. Veniturile tale sunt fluctuante deocamdată, însă, discret ți se deschid variante minunate de câștig în colaborare cu alții. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate. Orientează-ți eforturile spre a cultivă armonia și respectul în orice situație ivită.

  Taur

  În acest weekend se pare că ești pus pe fapte mari. Ai șanse minunate de a privi în ansamblu relațiile și situațiile în care ești implicat sau intenționezi să te implici. Sunt vizate mai mult cele din planul profesional și secundar cele personale. Totuși acordă atenție egală ambelor segmente de viață. Chiar sunt zile bune pentru a-ți stabil clar obiective parteneriale pe termen lung și pentru a-ți alege oameni de nădejde care să ți se alăture în proiecte deosebite.

  Gemeni

  La acest sfârșit de săptămâna, retrage-te într-un loc liniștit și gândește-te atent la situațiile și relațiile în care ești implicat. Sunt detalii, mai ales în segmentul profesional, care ți se vor revela pe căi neobișnuite și de care, înțelept ar fi să ții cont. Cei dragi poate ar dori să împărtășească cu ține diverse chestiuni cotidiene, însă este dificil să te concentrezi asupra celor spuse sau demonstrate de ei. Odihnește-te și îngrijește-ți sănătatea!

  Rac

  Te poți bucură de prieteni, de compania oricui. Lasă grijile deoparte, deschide-ți sincer sufletul și acceptă faptul că evenimentele și relațiile din viață ta se pot petrece și altfel. Pentru că îți este accentuat cheful de distracții, ba chiar visezi la o iubire nouă și deosebită este posibil că prietenii sau susținătorii din domeniul profesional să-ți facă tot soiul de reproșuri. Există pericolul să cheltuiești prea mult pe mofturile celorlalți sau chiar să te împrumuți pe termen lung.

  Leu

  Finalul acestei săptămâni aduce multă zarvă în preajmă ta. Posibil să fii solicitat la serviciu, să rezolvi chestiuni importante sau chiar să preiei sarcinile restanțe ale unor colegi. Fii prudent și limitează-te la atât cât poți face, deoarece există riscul să primești sancțiuni serioase din partea șefilor sau ai unor reprezentanți oficiali. Pe de altă parte, aranjează-ți programul astfel încât să petreci timp suficient și cu membrii familiei.

  Fecioară

  Zilele acestea sunt potrivite activităților intelectuale, planificării unor călătorii îndepărtate, dar și dialogurilor elevate cu cei dragi. Multe lucruri interesante poți află prin diverse mijloace de comunicare. Cele care-ți vor atrage în mod special atenția vor fi cele utile îmbunătățirii sănătății sau poziției tale în domeniul profesional. Deschide-ți mentalul pentru a primi noi concepții, noi filozofii de viață și gândește-te să aplici în rutină ta zilnică ce consideri potrivit ție.

  Balanţă

  Finalul acestei săptămâni îți aduce momente deosebite de a te ocupă de bugetul de venituri și cheltuieli, alături de rude sau de colaboratori. Se pare că vei primi sprijin material substanțial din partea acestor persoane, cel puțin cât să-ți rezolvi cheltuielile cotidiene urgente. Este o perioadă în care ai gusturi fine în materie de obiecte, servicii personale sau cadouri pentru alții. Privește dincolo de perdeaua planului fizic și găsește însemnătatea fiecărui gest sau vorba a celorlalți.

  Scorpion

  Privește atent la relațiile cu ceilalți. Posibil să descoperi multe neconcordanțe între ceea ce îți dorești tu și ceea ce-ți oferă aceștia. Ar fi bine să te gândești pe îndelete și să renunți la situațiile, colaborarile, parteneriatele în care te simți prea puțin valorificat sau în care ceilalți ți-au înșelat în mod repetat așteptările. Ai încredere că astfel se face loc în viață ta pentru colaborări și relații noi. Membrii familiei te susțin necondiționat în tot ce intenționezi să întreprinzi.

  Citeşte aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscop săptămâna 11 - 17 decembrie. O zodie va avea noroc de bani în plus

  acum 9 ore

   Zodia Berbec O săptămână focalizată pe relațiile cu ceilalți și pe ceea ce poți realiza alături de ei. Tentația de a te baza mult pe ceea ce spun sau ce fac partenerul de viață, colaboratorii, rudele este păbugoasă și ar fi bine să o ții în frâu....

  Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: atenție mare la ce spui, s-ar putea să ai probleme

  acum 13 ore

  Iată ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte pentru astazi, luni, 11 decembrie.

  Horoscopul de weekend. Întâlniri, cheltuieli, petreceri. Vezi ce zodie va avea noroc la bani în acest weekend

  acum 3 zile

  Iata ce au rezervat astrele pentru weekendul 9-10 decembrie pentru fiecare zodie in parte.

  4 zodii care știu să facă bani din orice în 2018

  acum 4 zile

  Ele stiu să scoata bani si din piatra seaca!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »