• SAMBATA, 04 MARTIE 2017

  Horoscop 4 Martie: Peşti - Evită-i pe cei care vor să-ţi strice weekendul provocându-te la ceartă! Nu da curs INVIDIILOR

  Berbec

  Zilele acestea se întrezăresc cheltuieli importante, fie pentru ține personal, fie pentru a rezolvă nevoile cuiva drag. Fii prudent, deoarece există riscul să te implici în investiții nefolositoare. Veniturile tale sunt fluctuante deocamdată, însă, discret ți se deschid variante minunate de câștig în colaborare cu alții. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate. Orientează-ți eforturile spre a cultivă armonia și respectul în orice situație ivită.

  Taur

  În acest weekend se pare că ești pus pe fapte mari. Ai șanse minunate de a privi în ansamblu relațiile și situațiile în care ești implicat sau intenționezi să te implici. Sunt vizate mai mult cele din planul profesional și secundar cele personale. Totuși acordă atenție egală ambelor segmente de viață. Chiar sunt zile bune pentru a-ți stabil clar obiective parteneriale pe termen lung și pentru a-ți alege oameni de nădejde care să ți se alăture în proiecte deosebite.

  Gemeni

  La acest sfârșit de săptămâna, retrage-te într-un loc liniștit și gândește-te atent la situațiile și relațiile în care ești implicat. Sunt detalii, mai ales în segmentul profesional, care ți se vor revela pe căi neobișnuite și de care, înțelept ar fi să ții cont. Cei dragi poate ar dori să împărtășească cu ține diverse chestiuni cotidiene, însă este dificil să te concentrezi asupra celor spuse sau demonstrate de ei. Odihnește-te și îngrijește-ți sănătatea!

  Rac

  Te poți bucură de prieteni, de compania oricui. Lasă grijile deoparte, deschide-ți sincer sufletul și acceptă faptul că evenimentele și relațiile din viață ta se pot petrece și altfel. Pentru că îți este accentuat cheful de distracții, ba chiar visezi la o iubire nouă și deosebită este posibil că prietenii sau susținătorii din domeniul profesional să-ți facă tot soiul de reproșuri. Există pericolul să cheltuiești prea mult pe mofturile celorlalți sau chiar să te împrumuți pe termen lung.

  Leu

  Finalul acestei săptămâni aduce multă zarvă în preajmă ta. Posibil să fii solicitat la serviciu, să rezolvi chestiuni importante sau chiar să preiei sarcinile restanțe ale unor colegi. Fii prudent și limitează-te la atât cât poți face, deoarece există riscul să primești sancțiuni serioase din partea șefilor sau ai unor reprezentanți oficiali. Pe de altă parte, aranjează-ți programul astfel încât să petreci timp suficient și cu membrii familiei.

  Fecioară

  Zilele acestea sunt potrivite activităților intelectuale, planificării unor călătorii îndepărtate, dar și dialogurilor elevate cu cei dragi. Multe lucruri interesante poți află prin diverse mijloace de comunicare. Cele care-ți vor atrage în mod special atenția vor fi cele utile îmbunătățirii sănătății sau poziției tale în domeniul profesional. Deschide-ți mentalul pentru a primi noi concepții, noi filozofii de viață și gândește-te să aplici în rutină ta zilnică ce consideri potrivit ție.

  Balanţă

  Finalul acestei săptămâni îți aduce momente deosebite de a te ocupă de bugetul de venituri și cheltuieli, alături de rude sau de colaboratori. Se pare că vei primi sprijin material substanțial din partea acestor persoane, cel puțin cât să-ți rezolvi cheltuielile cotidiene urgente. Este o perioadă în care ai gusturi fine în materie de obiecte, servicii personale sau cadouri pentru alții. Privește dincolo de perdeaua planului fizic și găsește însemnătatea fiecărui gest sau vorba a celorlalți.

  Scorpion

  Privește atent la relațiile cu ceilalți. Posibil să descoperi multe neconcordanțe între ceea ce îți dorești tu și ceea ce-ți oferă aceștia. Ar fi bine să te gândești pe îndelete și să renunți la situațiile, colaborarile, parteneriatele în care te simți prea puțin valorificat sau în care ceilalți ți-au înșelat în mod repetat așteptările. Ai încredere că astfel se face loc în viață ta pentru colaborări și relații noi. Membrii familiei te susțin necondiționat în tot ce intenționezi să întreprinzi.

  Citeşte aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscop de weekend. Iată ce au pregătit astrele pentru zilele de 24 și 25 februarie 2018

  acum 14 ore

  Astrologii spun că urmează un weekend relaxant pentru nativi. Timp petrecut în familie, regăsire, dar sunt și câteva avertismente. Iată, așadar, horosocpul pentru weekendul 24-25 februarie 2018.  ZODIA BERBEC Weekend-ul acesta foloseste-l pentru a fi alaturi...

  Zodii compatibile în iubire. Acești nativi vor forma cupluri cu adevărat fericite

  acum 1 zile

  Care sunt zodiile compatibile în iubire poți afla din articolul de mai jos.

  Horoscop săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018. Această zodie poate începe o frumoasă poveste de iubire

  acum 1 zile

  Ce spun specialiștii pentru fiecare zodie în parte aflați din horsocopul pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018.

  Horoscopul zilei joi, 22 februarie 2018. Avertismentul zilei: nu cheltuiți sume mari de bani

  acum 2 zile

  Pentru ziua de joi, 22 februarie 2018, specialiștii au un avertisment: atenție la cheltuieli! Ziua de 22 februarie este una favorabilă familiei, planurilor pentru casă, pentru cuplu. ZODIA BERBEC S-ar putea sa va preocupe in mod special caminul si eventualele reparatii sau...

  Ferește-te de aceste zodii! În relația de cuplu nu vei fi deloc fericită alături de acești nativi

  acum 2 zile

  Conform astrologilor, sunt anumite zodii care nu pot face casă bună împreună. Care sunt zodiile incompatibile în relația de cuplu vei afla din acest articol.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »