• VINERI, 25 AUGUST 2017

  Horoscopul de weekend. BALANȚA: așteaptă-te să primești bani, sau, măcar, vești bune în plan financiar

  Iată care sunt previziunile specialiștilor pentru weekendul 26-27 august, pentru fiecare zodie în parte.

   Berbec

  Vin informații prețioase legate de bugetul veniturilor și cheltuielilor comune cu partenerul de viață sau colaboratorii profesionali la finalul acestei săptămani. Mai mult este vorba despre achitarea unor facturi, taxe, datorii sau de a lămuri chestiuni legate de folosirea și administrarea unor bunuri comune. Este o perioadă austeră din punct de vedere material, dar bogată spiritual.

  Taur

  În weekend, relațiile parteneriale și colaborarile profesionale îți creează niscai răsturnări de situație. Poate fi vorba de finalul unora și pregătirea, mai mult sau mai puțin conștientă, a altora. Bine este să analizezi pe îndelete situația partenerială în care te afli și să-ți trasezi alte direcții de viitor. Evită excesul de zel și ajutorarea forțată a altora.

  Gemeni

  Ești tentat să petreci aceste zile, fie cotinuandu-ți activitatea profesională de la serviciu, fie trebăluind acasă, alături de cei dragi. Elanul, dar și hărnicia de care dai dovadă pentru a-ți îndeplini toate sarcinile de lucru îi va antrena și pe alții în muncă ta, ajutându-te substanțial. Totuși ai în vedere și odihnă, deoarece sănătatea este deficitară.

  Rac

  Se pare că în acest weekend vei fi invitat la o petrecere sau tu, pe neașteptate organizezi una, pentru cei dragi. Neplăcerile sentimentale, datorate cheltuielilor comune pot lua amploare. Este bine să fii prudent, să eviți cheltuielile nefondate și satisfacerea mofturilor copiilor sau persoanei dragi. Pe de altă parte îți poți folosi energia în activitățile specifice unui hobby.

  Leu

  În aceste zile de weekend, sufletul tău are nevoie de compania membrilor familiei, de confortul și liniștea casei. Ai avea spor și succes la treburi gospodărești de genul curățenii generale, mici reparații curente sau pregătirea unor conserve pentru sezonul rece. Sfătuiește-te cu cei dragi în orice domeniu al vieții. Iar tu la rândul tău, răsplăteste-i cu bunătăti de sezon preparate de tine.

  Fecioară

  Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, fie în vizită la rude și prieteni, fie pentru a rezolvă chestiuni profesionale. Există multe taine vizavi de relațiile cu persoanele din anturajul apropiat, în sensul că oricâte eforturi ai depune pentru a stabiliza și armoniza aceste relații, tot apardisonanțe, neînțelegeri și răsturnări de situație greu de prevăzut.

  Balanță

  Finalul acestei săptămâni este potrivit cumpărăturilor necesare traiului zilnic, dar și analizei financiare amănunțite a bugetului de venituri și cheltuieli. Este posibil să primești bani din munca desfășurată la serviciu sau măcar vești bune în acest sens. Prudența și austeritatea trebuie să fie atributele principale când vine vorba despre bani.

  Scorpion

  Sunt momente bune pentru a-ți alcătui planuri de viitor, pentru a te ocupa pe îndelete de sănătatea ta sufletească și trupească. Ar fi minunat dacă te-ai opri preț ca câteva clipe din iureșul cotidian și ai contempla natura, oamenii și evenimentele din viața ta. Astfel ai reuși mai repede și mai ușor să înțelegi încotro te duce vălul actual pe care te afli.

  Săgetător

  Jocurile de culise din sfera profesională îți creează disconfort vizibil în aceste zile. Recomandabil este să te detașezi de toate și să vezi partea plină a paharului. Excesele pe care ești tentat să le faci muncind îți slăbesc sănătatea. Odihnește-te, plimbă-te în aer liber, sfătuiește-te cu cei dragi vizavi de problemele tale și ai încredere că Universul veghează atent asupra ta.

  Capricorn

  Ești înconjurat de prieteni la sfârșitul acestei săptămani însă are cumva legătură cu banii și bunurile pe care le folosiți și administrați împreună. Scopurile lor personale și bine ascunse de ochii și urechile tale sunt total diferite de ceea ce afișează în preajmă ta. Recomandabil este să păstrezi o distanță sănătoasă față de toți cei care susțin sus și tare că te susțin necondiționat.

  Vărsător

  Multă lume se află în preajma ta în aceste zilede weekend, fie că ești convocat în plan profesional, fie acasă printre rude și prieteni. Este bine să fii prudent atât în vorbe, cât și în fapte, deoarece foarte ușor ești observat și catalogat în mod superficial. Partenerul de viață sau colaboratorii profesionali te provoacă mult. Evită să răspunzi la provocările lor.

  Pești

  Finalul acestei săptămâni este potrivit activităților culturale, proceselor de învățare, dar și călătoriilor îndepărtate. Fie că alegi să participi la un curs de weekend, fie să călătorești de agrement, vei avea ceva important de învățat din orice experiență cât de măruntă. Îndatoririle profesionale sau unele afecțiuni legate de sănătate îți pot modifica programul propus.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 136 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 137 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 141 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 141 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair

  divahair.ro


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »