• VINERI, 22 SEPTEMBRIE 2017

  Horoscopul de weekend. TAUR: relațiile parteneriale sunt tensionate

   Berbec

  Ești preocupat de segmentul financiar în care ești implicat alături de alții. Sfera finanțelor este evidențiată în mod deosebit la finalul acestei săptămâni. Cu ajutorul unor prieteni vei descoperi variante noi de câștig sau de rezolvare a chestiunilor personale care implică cheltuierea unor sume consistente de bani. Însă, îndreaptă-ți eforturile și spre achitarea facturilor, taxelor sau altor servicii de care beneficiezi în mod curent.

  Taur

  Relațiile parteneriale sunt tensionate datorită principiilor de viață diferite. În acțiunile comune cu partenerul de viață sau cei de afaceri, colaboratorii, tu ai dori că lucrurile să se desfășoare altfel, conform credințelor și viziunilor tale. Însă, deocamdată este o mare discrepanță între ceea ce dorești și preconizezi tu pentru lucrul în comun și ceea ce doresc și preconizează ceilalți. Acceptă și alte opinii sau variante de abordare a situațiilor în care ești implicat.

  Gemeni

  Zilele acestea, activitățile de rutină sunt frecvente. Ar fi înțelept să depui eforturi minime, în acțiuni care sunt strict necesare. Sănătatea este precară, de aceea ai nevoie de odihnă, dietă potrivită, hidratare suficientă și mult somn. Se pare că ești destul de rigid în mentalitate decamdata și dorești să faci totul numai cum vrei tu. Astfel, relațiile cu ceilalți devin anoste și există riscul să fii marginalizat. Apropie-te de semeni cu inima deschisă!

  Rac

  Capitolul amoros se evidențiază, pentru că una îți dorești tu, una planifici pentru vacanță cu cei dragi și cu totul altceva îți oferă aceștia. Iar și iar intervin neînțelegeri de la bugetul comun. Ceilalți vor să le achiți cheltuielile, mai ales dacă vreți să plecați undeva împreună sau să desfășurați o acțiune care presupune cheltuieli comune. Poate că mai bine ar fi să te ocupi de un hobby și să te desprinzi de persoanele care vor doar să profite de pe urma ta.

  Leu

  Sunt favorizate reuniunile de familie și treburile gospodărești. Dar, pentru că felul tău de a fi este misterios, chair bizar pe alocuri, cei dragi îți pot face tot soiul de reproșuri. De aceea, controlează-ți reacțiile, fii prezent alături de ceilalți și implică-te serios în treburile gospodărești. Există un risc major de a strică relații bune. Poți organiza schimbări importante în spațiul în care locuiești, dar și serate amuzante pentru rude sau vizite în locurile natale.

  Fecioară

  Călătoriile pe distanțe scurte și întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente la finalul acestei săptămâni. Pe de altă parte, îndatoririle profesionale îți pot răpi mult timp și efort pentru a te ocupă de ele. Organizează-ți programul astfel încât să fii și alături de cei dragi implicat în activități recreative. Cumva o mână nevăzută, de necontrolat, răstoarnă situațiile. De aceea fii pregătit în orice moment pentru schimbare.

  Balanța

  La sfatul unor prieteni este posibil să cheltuiești sume importante de bani. Pe de o parte va trebui să achiți cursuri, programe de formare profesională sau să investești într-un proiect profesional ale căror perspective abia se întrezăresc. Ar fi bine să te gândești pe îndelete la fiecare situație care presupune cheltuieli. Foarte ușor poți cădea pradă iluziilor altora. Deocamdată traversăm o perioadă în care investițiile trebuie să fie minime.

  Scorpion

  La finalul acestei săptămâni ar fi bine să te relaxezi, să visezi la planuri noi de viață sau pur și simplu să taifasuiesti cu cei dragi. Posibil că trupul să-ți dea semne de afecțiuni ale sistemului renal, așa încât ai grijă să inspiri un aer de bună calitate. Ești înconjurat de multe rude și prieteni apropiați, ceea ce la prima vedere îți poate dăuna. Însă, dacă ai să-ți organizezi timpul astfel încât să ai și momente pentru tine personal, totul va fi minunat.

  Săgetător

  Excelente zile pentru a te ocupa numai de tine, pentru a medita sau pentru a găsi modalități noi de dezvoltare personală. Totuși se pare că ești foarte ancorat în materialitatea cotidiană și îți este dificil să te desprinzi, chiar și preț de câteva momente. Întoarce-ți privirea spre aspectele personale care necesită îmbunătățiri, apoi depistează și situațiile sau relațiile în care ai putea opera modificări. O dietă de sezon și compania celor dragi te ajută enorm.

  Capricorn

  Întâlnirile cu prietenii sunt foarte indicate în acest weekend, pentru că pe de o parte este rost de amuzament și distracții, iar pe de altă parte vei află lucruri interesante și de folos. Există șanse să afli despre variante noi de câștig dintr-o activitate profesională. Singurele umbre pot apărea dinspre segmentul financiar. Unii vor dori să profite de pe urmă generozității tale, ademenindu-te să le achiți o consumație sau să le împrumuți bani și bunuri.

  Vărsător

  Socializarea este activitatea de bază la sfârșitul acestei săptămâni. Posibil să întâlnești personaje noi și să legi prietenii pe termen lung. Totuși în aparență relațiile cu ceilalți se desfășoară bine, dar reține că este doar o aparentă. Există în umbră un soi de revoltă împotrivă a tot și toate, nefiind o senzație permanent conștientă. Fii prudent în orice discuție și evită să-ți iei angajamente, deoarece totul stă sub semnul răsturnărilor de situație.

  Pești

   Sunt zile bune pentru a asimila informații noi, a-ți îmbogăți bagajul educațional și a te implică în activități culturale. Însă, gândurile îți vor fi atrase și de partea nevăzută a situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Cineva din anturajul prietenilor îți poate oferi informații deosebite vizavi de proiectele tale socio-profesionale. Totul este să fii deschis la opiniile și filozofiile de viață ale celorlalți. Călătoriile îndepărtate, dar și legăturile cu persoane străine sunt favorizate.

  COMENTARII

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 16 ore

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. FECIOARĂ: încearcă să nu te enervezi!

  acum 1 zile

   Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. ZODIA BERBEC La începutul acestei săptămâni, te simţi incredibil. Nu îţi aminteşti când te-ai trezit ultima oară cu atât de multă energie. Profiţi de ea şi reuşeşti să duci la capăt toate...

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 1 zile

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 3 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »