• VINERI, 13 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul de weekend. RAC: ferește-te de cheltuieli

   Zodia Berbec

  Finalul acestei săptămâni este favorabil relaxării alături de persoana iubită și de copii. Chiar dacă, îndatoririle profesionale sau partenerul de viață îți răstoarnă planurile dorite de tine, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să te descurci cu toate. Duminică mai ales ai succes în activitățile sociale, alături de cei dragi. Evită excesele de orice fel, pentru că sănătatea este vulnerabilă și oricând te poate necăji.

  Zodia Taur

  Chiar ai nevoie să te odihnești în zilele acestui weekend, acasă printre cei dragi. Ai succes în rezolvarea treburilor gospodărești. De asemenea vor intra în sfera ta de interes și alcătuirea planurilor de redecorare a locuinței și de achiziționare a unor bunuri patrimoniale de valoare. Neplăcerile pot apărea de la cheltuieli comune și de la starea de sănătate a unor membrii ai familiei. Rezolvă mai întâi prioritățile segmentului domestic!

  Zodia Gemeni

  Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce în preajmă multe persoane dragi din anturajul apropiat. Chiar sunt momente excelente pentru discuții amicale, ieșiri în natură, excursii, vizite atât la tine acasă, cât și tu îi poți vizita pe alții. Minunat este că toată lumea îți va recunoaște talentele native și vei fi ascultat cu interes. Vorbești frumos, plin de emoție, reușind să povestești subiecte interesante și de actualitate.

  Zodia Rac

  Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție capitolul financiar, în special segmentul veniturilor tale obținute dintr-o activitate profesională. Pe de altă parte se vor ivi pe neașteptate cheltuieli, fie pe cadouri pentru cei dragi, fie pentru casă sau pentru a ajută un membru al familiei. Fii prudent în vorbe, deoarece fără să îți dai seama îi poți necăji pe ceilalți cu tonul folosit de tine. Ferește-te de cheltuielile nefondate!

  Zodia Leu

  În zilele acestui final de săptămână ești pus pe fapte mari. Vrei să demarezi proiecte gândite demult, să schimbi multe în viața ta, dar mai ales relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Selectează-ți cu grijă vorbele și gesturile, pentru că foarte ușor ceilalți pot riposta. Cel mai bine ar fi să te ocupi numai de treburile tale personale și să lași în pace pe toată lumea. Trasează noi direcții profesionale și o conduită pe măsură.

  Zodia Fecioară

  Rezervă aceste zile de weekend pentru odihnă, relaxare, detașare de forfotă cotidiană. Atât sufletul, cât și trupul tău au nevoie de relaționare cu lumile spirituale, de meditație profundă. Adoptă o dietă ușoară, plimbă-te în aer liber, vizitează locuri sfinte și stai de vorbă numai cu persoanele dragi și te încredere. Niscai gânduri legate de bani te pot necăji din când în când. Mută-ți atenția de la ele, pentru că sunt subiective.

  Zodia Balanță

  Îți este foarte dorită și apreciată compania la finalul acestei săptămâni. Farmecul personal, pe care îl emani, vor atrage mulți susținători în plan socio-profesional. Totuși, mentalul tău este vulnerabil, existând riscul să îți fluctuteze mult energia vitală. De aceea, modelează-ți comunicarea, acțiunile astfel încât să te simți confortabil. Pe de altă parte, ți-ar prinde bine să asculți mai mult și să vorbești strictul necesar.

  Zodia Scorpion

  Ești în centrul atenției multor persoane, fie că este vorba despre anturajul profesional, fie despre cel familial. Cumva în umbră se țes posibilități noi de avansare în carieră. Totul este să lași graba deoparte, entuziasmul momentului și să te gândești pe îndelete la ceea ce îți dorești cu adevărat în acest sens. Cel puțin în acest weekend ai grijă să-ți rezervi momente de liniște și detașare de cotidian, alături de cei dragi.

  Zodia Săgetător

  În aceste zile de weekend ești interesat de studii, călătorii îndepărtate, subiecte deosebite, ieșite din tiparele cotidiene. Minunat este că anturajul în care te vei afla va dori să te asculte și să învețe din experiența ta de viața. Ești un povestitor talentat, pragmatic și astfel atât tu, cât și ceilalți veți beneficia de un schimb de informații folositor tuturor. Însă este bine să ai răbdare și să-i lași și pe alții să își expună opiniile, fără să-i critici.

  Zodia Capricorn

  La sfârșitul acestei săptămâni temele principale de gândire și discuție vor fi legate de banii și bunurile comune cu alții. În primul rând este bine să ai în vedere achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii. Posibil să primești bani sau măcar informații deosebite legate de o colaborare. Un ajutor material nesperat se va contura la orizont, când te aștepți mai puțin. Însă, ferește-te de speculații financiare sau preluarea unor cheltuieli care te depășesc.

  Zodia Vărsător

  Atenția și eforturile îți vor fi atrase la sfârșitul acestei săptămâni de către partenerul de viață sau de cei de afaceri. Îți sunt favorizate dialogurile, lămurirea chestiunilor legate de activități și îndatoriri comune. Pe de altă parte este bine să trasezi direcții noi legate de viață comună cu partenerul de viață. Renunță la relațiile și situațiile care îți displac sau care îți consumă prea mult resursele materiale, morale, energetice.

  Zodia Pești

  Reevaluează-ți poziția în cadrul grupului de lucru de la serviciu. De asemenea este bine, ca la finalul acestei săptămâni să te gândești pe îndelete cât ești de mulțumit de actualul tău loc de muncă. Cu siguranță este loc pentru îmbunătățiri. Acum sunt momente excelente de a trasa, chiar și imaginar variante noi de lucru. Îndrăznește să visezi la lucruri mărețe, dar visează-le cu toate amănuntele. Și astfel se vor materializa la momentul potrivit.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 198 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 200 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 203 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 204 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »