• VINERI, 20 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul de weekend. LEU: pot apărea de la bugetul disponibil pentru cheltuieli

   Zodia Berbec

  Finalul acestei săptămâni îți aduce cheltuieli importante. Poate fi vorba atât despre cheltuieli comune cu neamurile, partenerul de viață, cât și cheltuieli profesionale. Dar se conturează variante noi de câștig prin activitatea desfășurată la locul de muncă. Selectează-ți prioritățile și cheltuiește strictul necesar. Pe de altă parte, rezervă-ți momente liniștite în care să meditezi la situațiile în care ești implicat. Vei descoperi multe lucruri interesante!

  Zodia Taur

  Privește atent la relațiile parteneriale în care ești implicat. Sunt zile bune pentru a aduna argumente pro și contra, atât pentru relația de cuplu, cât și pentru relațiile profesionale. În mod special, relațiile profesionale îți creează neplăceri deocamdată. De aceea fii prudent și acționează în consecință. Dac observi că o relație sau o colaborare funcționează defectuos sau te solicită prea mult renunță fără resentimente. Însă, distrează-te alături de cei dragi!

  Zodia Gemeni

  Se pare că dorești să te implici în multe activități, chiar dacă este weekend. Atât acasă, în familie, cât și la serviciu ești foarte solicitat de către ceilalți. Chiar dacă ai toate intențiile bune de a le rezolva pe toate, temperează-ți elanul și selectează-ți prioritățile. Organsimul este obosit, având nevoie de odihnă, dietă ușoară și aer curat. Se pot accentua afecțiunile sistemului circulator. Evită excesele de orice fel!

  Zodia Rac

  La finalul acestei săptămâni este bine să te ocupi de cei dragi, dar să îți rezervi momente și pentru un hobby. Disciplinează-ți gândurile, pentru că tendința de a vorbi mult, mai ales despre subiecte puțin cunoscute, îți poate creă neplăceri pe termen lung cu persoanele din anturajul apropiat. Bine ar fi să ieși în lume alături de cei dragi, să le accepți părerile și la nevoie să îți oferi ajutorul necondiționat. Chiar te poți îndrăgosti de cine nu te aștepți.

  Zodia Leu

  Sunt zile minunate pentru a le petrece alături de familie și de rude. Treburile gospodărești le poți desfășura mai ușor și mai ales poți primi sprijinul celor dragi. Neplăceri pot apărea de la bugetul disponibil pentru cheltuieli. Se pare că toată lumea așteaptă să investești numai tu în spațiul locativ, în achitarea facturilor sau datoriilor comune. Este o perioadă în care foarte ușor pot apărea destabilizări financiare din varii motive.

  Zodia Fecioară

  Ar fi minunat să faci excursii, vizite la rude și prieteni, dar și să studiezi sau să înveți lucruri noi. Farmecul tău, entuzisamul de care dai dovadă îți va atrage admiratori, dar și persoane care vor dori să te contrazică. Recomandabil este să-ți alegi cuvintele cu grijă, să vorbești puțin, direct și la obiect. Ferește-te de a da sfaturi sau de a-ți etala cunoștințele într-un anumit domeniu. Gândirea și comunicarea sunt vulnerabile și astfel poți gafa ușor.

  Zodia Balanță

  Pe căi mai puțin convenționale se pare că ți se vor rotunji veniturile la sfârșitul acestei săptămâni. Fii prudent și evită câștigurile din surse puțin cunoscute, dar și investițiile pe termen lung. Pe de altă parte vei fi tentat să cheltuiești, ceea ce nu se recomandă. Veniturile tale obținute din munca desfășurată la serviciu sunt nesatisfăcătoare deocamdată, de aceea ispitele financiare își vor face apariția când te aștepți mai puțin.

  Zodia Scorpion

  Zilele acestui weekend sunt potrivite schimbării pe toate planurile vieții tale. Astfel ai putea renunța ușor la relații, situații, obiceiuri, concepții și planuri de viață care nu îți mai sunt de folos. Provocările venite din partea prietenilor, admiratorilor sau colegilor din segmentul profesional te vor face să iei măsurile necesare pentru a-ți atinge scopurile și altfel decât ai făcut-o până cum. Ai răbdare, gândește-te pe îndelete și în taină la planuri noi.

  Zodia Săgetător

  Ar fi minunat să te detașezi de forfota cotidiană, să lași deoparte grijile și pur și simplu să te ocupi numai de banalități. Energia vitală este fluctuantă și de aici sănătatea este deficitară. Evită munca în exces, discuțiile ample și luarea deciziilor importante! Odihna, meditațiile în locuri sfinte, plimbările în aer liber îți sunt de mare folos. Se pare că vei fi solicitat dinspre segmentul profesional, de aceea fii prudent.

  Zodia Capricorn

  Sunt zile bune pentru dialoguri cu prietenii și cu persoanele care te pot susține în plan socio-profesional. Totul este să ai răbdare, să asculți ce îți spun alții și să fii deschis la schimbări pe toate planurile. Posibil să reiei unele subiecte vechi, legate de profesia ta sau de locul de muncă actual. Ferește-te de a oferi detalii despre cum plănuiești tu să îți reorganizezi viața și relațiile. Bucură-te și de ieșiri banale, la o plimbare prin locurile preferate.

  Zodia Vărsător

  Ești înconjurat de multă lume, fie că te afli acasă, printre rude, fie că te afli la serviciu. Ceilalți vor fi atenți la vorbele și gesturile tale, reușind să observe fiecare amănunt. Evită excesele de orice fel și fii tu însuți! Provocările sunt multiple, când te aștepți mai puțin și mai ales de la cine te aștepți mai puțin. Aspecte neplăcute de discutat vor fi legate de bani și bunuri comune cu alții. Unii doresc doar să profite de pe urma agoniselii tale.

  Zodia Pești

  În acest weekend te poți bucura din plin de lecturi deosebite, expoziții de artă sau de vizitarea unor târguri de sezon. Dorința de rafinare sufletească, de abordare a unor filozofii de viață complet noi este mare și ai șanse minunate de a o îndeplini. Niscai obstacole poți întâmpina dinspre partenerul de viață. Chiar și îndatoririle profesionale te pot solicita destul de mult. Însă, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să îți urmezi programul dorit.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »