• VINERI, 05 IANUARIE 2018

  Horoscopul de weekend 6-7 ianuarie. Atenție la ce ziceți! Una dintre zodii poate face mult rău prin vorbele sale

  Iata ce au pregătit astrepe pentru weekendul 6-7 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. 

  Zodia Berbec

  Se conturează activități de rutină la sfârșitul acestei săptămâni, însă ar fi bine să le rezolvi pe cele prioritare. Sănătatea este vulnerabilă și chiar ai nevoie de odihnă, relaxare și compania semenilor dragi. Lasă grijile deoparte și îndreaptă-ți atenția spre propria ta ființă. În umbră decorului cotidian există provocări, hibe ce-și așteaptă rândul să iasă la iveală. Protejează-ți sănătatea, relațiile și situațiile în care ești implicat.

  Zodia Taur

  Ai dori mai multă afecțiune și atenție în acest weekend din partea persoanei iubite sau a copiilor. Însă este posibil că lucrurile să iasă taman pe dos. Respectă-te mai mult, iubește-te mai întâi tu pe tine și apoi vei observa că fără să depui eforturi, cei dragi vor veni spre tine cu brațele deschise. Lasă-i în pace pe ceilalți să-și alcătuiască programul cum doresc. Implică-te în activități specifice unui hobby.

  Zodia Gemeni

  Familia și spațiul locativ reprezintă subiectele principale ale acestui final de săptămână. Dezbaterile cu membrii familiei pot fi zgomotoase, fiind ceva mai dificil să se ajungă la un consens acceptat de toată lumea. Fii prudent și nu da curs conflictelor acum cât mai este vacanță. Ai spor la curățenii, reparații și la pregătirea casei și cămării pentru iarnă. Adună-i pe cei dragi la o masă festivă și povestește cu haz.

  Zodia Rac

  Ai putea merge în excursie împreună cu prietenii apropiați, în vizită la rude sau ai putea invită la tine acasă persoane dragi la acest sfârșit de săptămână. Sunt favorizate discuțiile importante, schimbul de informații și deciziile cu implicații pe termen lung. Totuși evită să-ți divulgi punctele sensibile ale vieții. Unii abia așteptă să profite de pe urmă vulnerabilităților tale. Studiul și procesele de învățare reprezintă alte aspecte de luat în calcul.

  Zodia Leu

  Se întrezăresc câștiguri în acest weekend dintr-o activitate profesională desfășurată într-un cadru oficial. Însă, pe neașteptate apar cheltuieli necesare achitării unor datorii restante sau pentru nevoile partenerului de viață. Chiar și unele rude sau colegii de muncă pot apela la ajutorul tău financiar. Fluctuațiile bugetului disponibil pentru nevoile tale personale îți poate creă neplăceri serioase. Ai răbdare și încredere că te vei descurca cu toate!

  Zodia Fecioară

  Reacțiile tale din acest sfârșit de săptămână pot destabiliza multe relații și situații bune în care ești implicat. Ești plin de energie, însă fii prudent vizavi de gestionarea ei. O dietă echilibrată, potrivită consitutiei tale, compania semenilor dragi și de încredere, odihnă și plimbările în aer liber îți pot liniști sufletul și calmă mentalul. Unii chiar îți stau alături sincer și te sprijină necondiționat în demersurile tale personale și profesionale.

  Zodia Balanță

  Se recomandă odihnă și detașare de tumultul cotidian la finalul acestei săptămâni. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv și pe extremitățile picioarelor, astfel că de mare folos ți-ar fi să te îngrijești corespunzător. Ferește-te de discuții aprinse, spații aglomerate și de activități care te solicită prea mult. Gândește-te la evenimentele în care ești implicat! Neplăcerile vin dinspre locul de muncă, însă depinde numai de tine să îmbunătățești lucrurile.

  Zodia Scorpion

  În acest weekend este posibil să-ți modifici planurile personale și profesionale în urma discuției cu un prieten important. Ești tentat să te bazezi numai pe spusele altora și pe experiențele lor de viață și activitate. Discerne atent lucrurile și filtrează mental tot ce ți se spune. Până la urmă tu ești acela care trebuie să decidă pentru viitorul tău. Relaxează-te cu o lectură bună, vizionează un spectacol de teatru și muzică sau vizitează târguri de sezon.

  Zodia Săgetător

  Îți va crește faima la sfârșitul acestei săptămâni. Cineva din anturajul profesional te poate propune pentru o funcție de conducere sau îți poate oferi responsabilități noi, în urma competențelor tale deosebite demonstrate, până acum, în câmpul muncii. Totuși, nu te culca pe laurii victoriei și rezolvă-ți îndatoririle profesionale cum știi tu mai bine. Evită suprasolicitarea mentală și obișnuiește-te să spui nu din când în când!

  Zodia Capricorn

  Ești atras de studii și călătorii la finalul acestei săptămâni. Pe de o parte poți asimila ușor informații, poți participa la cursuri de weekend sau poți face un schimb de idei deosebite cu oameni valoroși, de bună calitate. Ascultă și opiniile altora! Vei fi surprins câte lucruri noi vei află. Însă pe de altă parte există riscul să te suprasoliciți mental și să obosești. Relaxează-te și admiră natura și vietățile ei.

  Zodia Vărsător

  Sunt posibile câștiguri de la și prin alții în zilele acestui weekend. Însă va trebui să plătești facturi, taxe sau alte datorii restante. Ai încredere că te vei descurca cu toate, însă alege mai întâi achitarea priorităților. Partenerul de viață sau o rudă dragă ar putea apela la sprijinul tău material. Fii înțelegător și oferă din preaplinul tău din tot sufletul. La momentul potrivit ți se vor răsplăti toate înzecit.

  Zodia Pești

  Se conturează surprize deosebite atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relația cu partenerii profesionali la finalul acestei săptămâni. Ai tendința de a respinge tot ce provine din partea celorlalți. Tu ești cel care poate gestiona corespunzător aceste relații, astfel că fii prudent și evită critică excesiva și gesturile care-i pot îndepărta pe ceilalți de tine. Riscul de a destrăma relații și situații bune este mare și iremediabil.

  COMENTARII

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 23 ore

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. FECIOARĂ: încearcă să nu te enervezi!

  acum 1 zile

   Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. ZODIA BERBEC La începutul acestei săptămâni, te simţi incredibil. Nu îţi aminteşti când te-ai trezit ultima oară cu atât de multă energie. Profiţi de ea şi reuşeşti să duci la capăt toate...

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 2 zile

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 3 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »