• MARTI, 18 APRILIE 2017

  Horoscop 17- 23 aprilie: Vărsător: De ce ţi-e frică, nu scapi! Înfruntă-ţi duşmanul, mai ales dacă e vorba să lupţi pentru cariera ta!

  Berbec

  Se anunța situații complexe și decizii importante, notabile și greu de luat, în această săptămâna. Pe de altă parte, se poate că vechi situații cărora nu le găseai soluții să se rezolve de la șine. În oricare dintre cazuri, acceptă numai deciziile pe care le iei de unul singur, exilând sfaturile primite gratuit și vorbele auzite pe la colțuri. Nu te lasă pradă temerilor, în definitiv, dacă ai grijă de ține (și de posesiunile tale), nu ai nimic de pierdut.

  Taur

  Primești un amalgam de informații în această perioadă, însă ia în calcul și posibilitatea de a nu ști cum să jonglezi cu acestea. Unde mai pui și faptul că acum poți află ce se găsește în mintea celor cu are ai de-a face, doar urmărindu-le acțiunile. S-ar putea să fii bulversat de ceea ce observi, deci pregătește-te pentru a remarcă lucruri care nu îți fac plăcere. Sunt posibile rupturi de relații. Cântărește-ți cuvintele înainte de a te pronunța.

  Gemeni

  Se păstrează atenționarea în ceea ce privește sănătatea, deci concentrează-te în continuare pe acest sector al vieții tale. Caută ajutor specializat ori de câte ori simți că este nevoie și nu lasă pe mâine ce poți face astăzi. Este indicat să te ocupi de proiectele pe care le ai acum, fără să le amâni rezolvările pe ultima sută de metri. În orice caz, ia în calcul faptul că, indiferent de natură problemelor care pot interveni, calitatea ta de a fi adaptabil oricărei situații își va spune cuvântul.

  Rac

  Prieteni, distracție, evenimente deosebite, toate acestea se anunța pentru a-ți face săptămâna frumoasă. Mai mult încă, atenția ta este îndreptată către persoană iubită sau către copii, decizii majore legate de aceștia trebuind a fi luate. Fie un nou început, fie o ruptură pot interveni în ceea ce privește relația de dragoste. Se pare că Universul încearcă să te atenționeze că, indiferent de natură situației, este momentul să te ridici și să mergi mai departe.

  Leu

  Starea ta generală nu pare a fi una demnă de admirat. Sunt probleme cărora nu le dai de cap, legate în special de ține însuți. Probabil că nici în cămin lucrurile nu stau foarte bine; te îndoiești de capacitățile tale, ai senzația că toată lumea îți stă împotrivă și nu vrei cu nici un chip să crezi că vor veni și zile mai bune. Succesul personal nu va apărea imediat (sau va întârzia destul de mult), cel puțin nu până când nu îți vei fi rezolvat propriile probleme.

  Fecioară

  Este momentul pentru autoevaluare și se pare că situația materială sau rezultatele afacerilor pe care le faci îți aduc în prim plan acest lucru. Probabil că și dispute legate de costuri sau cheltuieli vor interveni în relațiile parteneriale, fie că este vorba de relația de cuplu, fie că este vorba de cele de afaceri. Asigură-te că îți achiți la timp datoriile și încearcă să nu dai bani (sau obiecte de valoare) altora, cu împrumut. În cazul în care ai de semnat acte, alege ziua de miercuri pentru acest demers.

  Citeşte mai departe aici:

  COMENTARII

  Horoscopul de weekend. LEU: pot apărea de la bugetul disponibil pentru cheltuieli

  acum 2 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta pentru weekendul 21-22 octombrie.

  Horoscopul zilei. BALANȚĂ: te așteaptă surprize plăcute în zona financiară

  acum 2 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

  Horoscopul zilei | Joi 19 octombrie | TAUR: sănătatea este vulnerabilă

  acum 4 zile

  Astrologii iti spun ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

  Horoscopul zilei. CAPRICORN: lucrurile se vor așeza cum e mai bine pentru tine

  acum 4 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta pentru azi, 18 octombrie.

  Horoscopul zilei. PEȘTI: unele relații se vor rupe

  acum 5 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Profit.ro

  profit.ro


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »