• LUNI, 02 IANUARIE 2017

  Horoscopul săptămânii 2- 8 IANUARIE: Capricorn: Nu asculta de ceilalţi şi fă ca tine! E cel mai bine!

  Berbec 

  Senzitivitatea îți este acentuata, încă din primele zile ale săptămânii-momentul ingresului Venerei în semnul Peștilor. De ține depinde, însă, că această situație să nu fie un blestem ci o binecuvântare, fiindu-ți recomandat să nu cauți a înțelege cu mintea ceea ce percepi cu sufletul (nu de această data, cel puțin). Nu încerca să câștigi dragostea nimănui... ideal ar fi să fii iubit pentru ceea ce ești tu însuți.

  Taur

  În această săptămâna, ești nevoit să te ocupi și de ceea ce se întâmplă la locul de muncă, încercând să te descurci cel puțin onorabil, în ambele cazuri. Implementează toate ideile pe care te-ai hotărât să le materializezi încă de la începutul acestei săptămâni. Este o săptămâna în care vei reuși să atragi de partea ta protectorii de care ai nevoie, însă, stabilește toți termenii înțelegerii în primele două zile ale acesteia.

  Gemeni

  La începutul săptămânii notează-ți toate ideile pe care le ai, însă nu te grăbi să le împărtășești și celor cu care interacționezi; s-ar putea să fii cu mult înaintea lor, în ceea ce privește atât înțelegerea, cât și capacitatea de sinteză. În schimb, ești încărcat de responsabilități noi la locul de muncă. Probabil că din această cauza ai parte de tot felul de neînțelegeri cu colegii sau cu asociații tăi. Vestea bună este că nu îți pierzi nici influența, nici puterea, deci nu te lasă copleșit de circumstanțele întâlnite.

  Rac

  În cazul în care apare oportunitatea de a plecă din țara, în interes de serviciu, nu refuză această ocazie. În ciudă tuturor obstacolelor, efecte pozitive vor fi remarcate ulterior. Totuși, modul de comunicare ar putea fi afectat, de aceea fii atent mai ales când ai conversații importante, cu scopul de a stabili termeni ai unei colaborări sau pentru a luă decizii comune cu un partener. Nu-ți idealiza partenerul/parteneră de viață.

  Leu

  Ceea ce este acum esențial pentru ține este faptul că ar fi bine dacă ai ascultă ceea ce prietenii tăi au de spus, eventual "reparând" o prietenie care s-a rupt, la un moment dat. Probabil că și o sumă de bani care îți era datorată îți va fi returnată. Este posibil că relația ta de dragoste să întâmpine anumite obstacole, bazate pe o mentalitate complet nepotrivită contextului actual. Abordează totul cu răbdare și înțelepciune.

  Fecioară

  Dacă ai rămas în urmă cu organizarea și cu implementarea unei ordini personale, săptămâna această reprezintă un suport bun pentru acest gen de acțiuni, în ceea ce te privește. Momentul schimbărilor sosește, chiar dacă aceste schimbări pot părea imposibil de realizat, momentan. Un program variat și inedit ar trebui să devină nouă ta rutină zilnică. Profită de această perioadă, deoarece armonia și echilibrul interior se instaurează în viață ta, mai ales prin intermediul partenerului/partenerei de viață.

  Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 74 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 76 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 79 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 80 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »