• DUMINICA, 05 MARTIE 2017

  Horoscopul săptămânii 6-12 Martie - Rac: Eşti în atenţia întregului Zodiac! Unii nu văd cu ochi buni ascensiunea ta

  Berbec

  Primele zile ale săptămânii îţi aduc în atenţie treburile gospodăreşti. Sunt momente bune pentru curăţenii generale, reamenajări interioare sau reparaţii curente. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, deoarece acorzi prea mult timp activităţilor de la serviciu. În domeniul profesional se vor repune în discuţie situaţii ce nu au fost depăşite corect în alte etape de viaţă. Poate interveni o restricţionare a îndatoririlor sociale sau relaţiile cu şefii să intre într-un con de umbră. Atenţie că imaginea ta în ochii celorlalţi ar trebui îmbunătăţită. Încearcă să ţii cont de îndemnurile primite din partea celor apropiaţi. Mentalul cotidian este destul de confuz, aşa încât fereşte-te să iei decizii de orice fel. Poate exersarea lecţiei tăcerii ar fi cea mai indicată pentru perioada traversată. Pentru alţii, copiii sunt subiectul principal al acestor zile. Spre finalul săptamânii se întrezăresc multe treburi la serviciu.

  Taur

  La începutul săptămânii eşti mai mult pe drumuri. Este posibil să îţi planifici călătorii atât în interes de serviciu, cât şi personale. Totuşi, răsturnările de situaţie pot fi frecvente, aşa încât verifică atent toate detaliile legate de călătorii. Relaţiile cu străinătatea devin ostile, putându-se reitera situaţii trecute ce nu au fost soluţionate sau înţelese corect. S-ar putea să afli veşti neplăcute legate de cineva drag, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi. Gândirea şi comunicarea sunt deficitare, aşadar evită deciziile sau concluziile. Sfătuieşte-te cu membrii familiei în privinţa stării tale de spirit. Sufletul tău are nevoie de introspecţie şi multă linişte. Atenţie la sănătate, în special la cap şi secundar la aparatul uro-genital! Relaţiile colegiale sunt destul de răscolite, ai senzaţia ca munceşti doar tu, însă această senzaţie va mai persista o vreme. Fii discret şi nu răspunde la provocări. Spre finalul săptămânii, astrele îţi recomandă agape alături de prieteni. Creativitatea este la cote înalte, iar arta şi personajele ei te pot destinde foarte mult.

  Gemeni

  Pentru tine săptămâna debutează cu aspecte legate de bani. Te poţi ocupa de cumpărăturile cotidiene sau de verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli. Cadourile şi recompensele pot fi frecvente. Atenţie la banii şi bunurile în comun cu ceilalţi! Se pot repune în discuţie chestiuni financiare legate de taxe, impozite sau datorii de orice fel. Se recomandă verificarea atentă a documentelor ce vizează bani şi bunuri, deoarece ai putea descoperi nereguli greu de remediat. Se pare că schimbarea scării valorilor morale şi materiale este una dintre lecţiile următoarelor luni. Energia vitală poate fluctua destul de mult, aşa încât fii prudent, odihneşte-te mai mult şi evită excesele. Ai mulţi susţinători în toate demersurile tale, dar există şi unele persoane false în jurul tău. Discerne pe îndelete sfaturile şi îndemnurile primite. Acţionează numai după ce eşti ferm convins că te îndrepţi în direcţia dorită. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele îţi recomandă treburile gospodăreşti. Dorul de copilărie şi personajele ei îţi vor da un farmec aparte. O reuniune de familie sau răsfoitul unui album cu poze îţi poate aduce multă linişte şi voie bună.

  Rac

  Începutul acestei săptămâni te aduce în atenţia întergului zodiac. Eştii vesel, plin de energie şi cu mult chef de a rezolva totul. Recomandabil este să îţi canalizezi eforturile către relaţiile parteneriale şi colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici. Se pare că în aceste zone se vor repune în discuţie etape rămase nerezolvate sau, dacă doreai să lucrezi la un proiect, să te răzgândeşti. Relaţia cu partenerul de viaţă poate cunoaşte turnuri deosebite. Acesta îţi poate face reproşuri şi bine ar fi să ţii cont de ele. Foloseşte-ţi farmecul pentru a-ţi îmbunătăţi toate tipurile de relaţii. Pe de altă parte se apropie schimbări importante ale remuneraţiei primite de la un loc de muncă. În plan profesional există în continuare multă forfotă. Poziţia ta socială este controversată, iar ceilalţi îţi urmăresc îndeaproape fiecare pas. Fii prudent, întrucât unele persoane nu văd cu ochi buni ascensiunea ta socială sau relaţia pe care o ai cu şefii. În a doua parte a săptămânii se întrezăresc multe drumuri pe distanţe scurte. Întâlnirile şi dialogurile cu rudele şi prietenii apropiaţi pot fi la ordinea zilei. Nu te baza pe informaţiile primite în această perioadă, deoarece una se gândeşte şi alta se spune, iar adevărul este foarte departe.

  Leu

  În primele zile ale săptămânii eşti foarte retras şi orientat doar către treburile tale. Unele probleme de sănătate se pot accentua, în special cele legate de sistemul osos, articulaţii şi piele. Fii atent la toate semnalele organismului şi consultă medicul de specialitate. La serviciu se pare că unele activităţi trebuie reluate, întrucât nu au fost rezolvate corect. Relaţiile colegiale devin tesionate, dar încearcă să nu răspunzi la provocări. Gândirea şi comunicarea sunt umbrite, recomandabil fiind să eviţi deciziile majore sau discuţiile în contradictoriu. Foarte interesantă este în această perioadă relaţia ta cu străinătatea. S-ar putea să fii nevoit să călătoreşti departe de ţară în scopuri turistice sau pentru studii. Componenta educaţională se află în vizorul astrelor. Pe de altă parte, dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte. Activităţile culturale, domeniile artistice şi participarea la seminarii cu teme spiriutale sunt cele mai potrivite stării tale de moment. În a doua parte a săptămânii pot apărea chestiuni legate de bani. Sunt posibile cadouri, recompense sau îmbunătăţiri ale salariului primit de la un loc de muncă.

  Citeşte continuarea pe astrocafe.ro!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 50 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 51 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 55 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 55 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »