• MARTI, 02 IANUARIE 2018

  Horoscopul zilei 2 ianuarie. PEȘTI: te așteaptă o discuție amplă și plină de neprevăzut cu partenerul

  Zodia Berbec

  Este o zi în care relațiile cu familia și activitățile necesare îmbunătățirii traiului domestic îți acaparează toate forțele. Se pot relua discuții importante legate de bunuri patrimoniale, moșteniri sau sume de bani pe care dorești să le investești într-o casă părintească sau să ajuți o rudă dragă. În orice situație legată de neamul din care provii, fii prudent și chibzuit la investiții.

  Zodia Taur

  Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, fie la rude, prieteni apropiați, fie deja trebuie să pleci într-o delegație profesională. În planurile tale de astăzi pot interveni zgomotos partenerul de viață sau colaboratorii profesionali. Ascultă și de sfaturile acestor persoane, chiar dacă asta ar însemna să-ți modifici programul sau poate chiar conduită. După-amiază ți-ar prinde bine lecturi ușoare.

  Zodia Gemeni

  O zi în care s-ar putea să-ți rotunjești veniturile, fie primind o sumă de bani restantă de la serviciu, fie cineva apropiat îți face cadouri sau favoruri deosebite. Pe de altă parte va trebui să cheltuiești ceva bani pentru necesitățile zilnice. Tot ce ține de regimul financiar este învăluit într-un mister greu de pătruns, așa încât fii foarte atent la fiecare bănuț pe care îl primești sau îl cheltuiești.

  Zodia Rac

  Ai multă energie astăzi, dar și reacții imprevizibile. Ești tentat să te apuci de mai multe treburi deodată, fie la serviciu, fie acasă. Alege prioritățile care te privesc doar pe tine și evită să te implici în treburile altora. Prietenii sau protectorii te pot sprijini în demersurile tale, însă bine ar fi să te bazezi numai pe tine. Sunt șanse mari să te desprinzi de relații considerate până nu demult valoroase.

  Zodia Leu

  Stările tale de spirit sunt schimbătoare, de aceea ar fi bine să fii discret și să te gândești pe îndelete la ale tale. Este nevoie să abordezi o nouă strategie de relaționare cu ceilalți și un nou mod de a reacționa în fața evenimentelor în care ești implicat. Profită de energia acestei zile care te ajută să fii obiectiv și să vezi noile trasee pe care ar fi bine să mergi de acum încolo. După-amiază te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

  Zodia Fecioară

  Disputele cu persoanele din anturajul apropiat vor fi la cote mari. Amalgamul de situații în care ești implicat sau îndemnat să te implici alături de prieteni nu prea îți este de folos. Ține-te departe de fascinația pe care aceste persoane o exercită asupra ta, pentru că în spatele acesteia se pot ascunde lucruri neplăcute sau nepotrivite ție. Plimbă-te în aer liber, hrănește-te sănătos și dormi mai mult.

  Zodia Balanță

  Ședințele și dialogurile profesionale cu șefii sau reprezentanții oficiali ai unor instituții sunt temele principale ale zilei. Fii prudent și prezent în toate, ascultă mai mult și vorbește doar când ești întrebat. Este posibil să fii înțeles greșit, chiar dacă pe alocuri ai dreptate. Mai bine te-ai gândi la un plan de imbunataire a imaginii tale publice.

  Zodia Scorpion

  Sufletul tău are nevoie de rafinare, dialoguri spirituale și de o relație apropiată cu Dumnezeu. Planifică-ți vizite în locuri încărcate de energie benefică, la expoziții de artă sau delectează-te citind într-o sală de lectură a unei librării. Totodată sunt posibile vești din și despre străinătate, însă nu pune bază pe ele. Pot apărea răzgândiri și răsturnări de situație spectaculoase.

  Zodia Săgetător

  Ziua este favorabilă pentru achitarea facturilor sau datoriilor făcute în comun cu alții. Sunt posibile nereguli în documentele financiare, de aceea ar fi bine să faci și o verificare atentă a acestora. De asemenea, alcătuiește un plan financiar pe termen lung, dar să vizezi mai mult economiile și mai puțin investițiile. Ascultă-ți vocea interioară, pentru că îți va oferi informații prețioase.

  Zodia Capricorn

  Relațiile parteneriale se pot reconfigura astăzi. Sunt posibile discuții aprinse ori cu partenerul de viață, ori cu cei de afaceri. Nu pune la suflet, deoarece lucrurile se vor întoarce peste câteva zile în favoarea ta. Totuși ar fi bine să fii mai selectiv cu aceste persoane și să ai curajul de a te desprinde de oricine te necăjește sau s-a dovedit neserios în activitățile comune întreprinse de-a lungul timpului.

  Zodia Vărsător

  Se anunță multe treburi la serviciu, dar și cele de rutină necesare casei îți solicită aportul. Relațiile colegiale sunt tensionate și ar fi bine să te ferești de sfaturile sau ajutorul lor. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, însă nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale. Controlează-ți reacțiile și îngrijește-te mai mult.

  Zodia Pești

  Energia astrală a zilei îți aduce în atenție relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii. Dacă ești în postura de a lucra cu copiii, fii mai înțelegător cu generația tânără. Ți-ar prinde ca din când în când să privești viața prin ochii unui copil. Însă, dacă persoana iubită îți cere explicații vizavi de comportamentul tău din ultima vreme, pregătește-te de o discuție amplă și plină de neprevăzut.

  COMENTARII

  Horoscop 20 – 21 ianuarie. Iată care va fi zodia cea mai petrecăreață în acest weekend

  acum 23 ore

  Iată ce au rezervat astrele pentru weekendul 20-21 ianuarie pentru fiecare zodie în parte.

  Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. FECIOARĂ: încearcă să nu te enervezi!

  acum 1 zile

   Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. ZODIA BERBEC La începutul acestei săptămâni, te simţi incredibil. Nu îţi aminteşti când te-ai trezit ultima oară cu atât de multă energie. Profiţi de ea şi reuşeşti să duci la capăt toate...

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 2 zile

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 3 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »