• MIERCURI, 03 IANUARIE 2018

  Horoscop 3 ianuarie. SĂGETĂTOR: există riscul unor pierderi serioase de bani

   Horoscop 3 ianuarie. Zodia Berbec

  Treburile casnice le poți desfășura astăzi din plin. Unele nu mai suportă amânare, altele în schimb sunt secundare și le poți rezolva în zilele următoare. Pentru cele urgente s-ar putea fie să ai nevoie de ajutor fizic, material, fie să ai nevoie de sfatul unui specialist. În orice situație, antrenează-i și pe membrii familiei în aceste treburi și împarte echitabil responsabilitățile.

  Horoscop 3 ianuarie. Zodia Taur

  Atenția și eforturile îți vor fi atrase de segmentul domestic. Probabil în urma discuțiilor cu cineva din anturajul apropiat vei fi inspirat în mod deosebit și vei găsi astfel soluții la unele treburi casnice care își așteaptă demult rezolvarea. Pe de altă parte alcătuiește un plan de bătaie și după ce l-ai pus bine la punct prezintă-l și celor dragi.

  Horoscop 3 ianuarie. Zodia Gemeni

  S-ar putea să se rezolve unele chestiuni finaciare restante, cum ar fi primirea unor bonusuri de la serviciu și lămurirea aspectelor legate de condițiile de muncă care se preconizează la orizont. Pe de altă parte, discuțiile cu persoanele din anturajul apropiat te vor ajuta să vezi lucrurile într-o lumină nouă și să fii mai optimist.

  Horoscop 3 ianuarie. Zodia Rac

  Posibil să te nemulțumească unele chestiuni personale, dar îți este dificil să spui care dintre ele. Pentru că energia vitală este fluctuantă ar fi bine să nu te suprasoliciți, să eviți discuțiile contradictorii și nu în ultimul rând să fii înțelegător cu tine însuți. Sunt doar percepții subiective legate de frici nefondate. Relaxează-te și ai încredere că tot Universul lucrează la bunstarea ta.

  Horoscop 3 ianuarie. Zodia Leu

  Ai nevoie de niște schimbări în programul cotidian, astfel încât să ai bine dozate și echilibrate orele de muncă cu cele de odihnă. Observă ce se petrece în jurul tău, mai ales la serviciu și spre seară formulează concluzii. În continuare se recomandă odihnă, alimentație potrivită, plimbări în aer liber și somn suficient.

  Horoscop 3 ianuarie. Zodia Fecioară

  Apropiindu-te prea mult de prieteni există riscul să fii dezamăgit astăzi. De aceea, păstrează o anumită distanță sănătoasă și vorbește strictul necesar. Unii vor dori să se apropie de tine să-ți povestească multe și mărunte, alții vor dori sfaturi și soluții pentru problemele lor, iar alții pur și simplu te vor provoca, din amuzament, ca să-ți studieze reacțiile.

  Horoscop 3 ianuarie. Zodia Balanță

  Așteptările tale vizavi de segmentul profesional, de relațiile cu șefii sunt spulberate astăzi foarte rapid. Pe de o parte ești prea entuziasmat și foarte implicat în activitatea profesională pe care o desfășori. Însă, pe de altă parte, când ți-e lumea mai dragă apar provocări sau obstacole în desfășurarea forțelor de lucru.

  Horoscop 3 ianuarie. Zodia Scorpion

  S-ar putea să-ți reformulezi unele planuri de viață, în special cele profesionale. Pentru că emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, nu pune bază pe gândurile care-ți trec prin minte sau pe dialogurile cu ceilalți. Răzgândirile și răsturnările de situație pot apărea din senin, mai ales spre finalul zilei.

  Horoscop 3 ianuarie. Zodia Săgetător

  Se recomandă prudență la cheltuieli. Există riscul unor pierderi serioase de bani, bunuri sau fraudarea documentelor financiare. La nevoie, în chestiunile bănești care te implică pe termen lung, sfătuiește-te cu specialiști în domeniu. Pe de altă parte, desprinde-te de materialitatea cotidiană și observă cum se desfășoară evenimentele.

  Horoscop 3 ianuarie. Zodia Capricorn

  Este posibil să faci de unul singur secvențe din activitățile comune cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Lucrează atât cât poți, nu-ți depăși îndatoririle, pentru că la momentul potrivit se vor rezolva toate așa cum trebuie. Evită să discuți astăzi subiecte importante care implică asumarea responsabilităților pe termen lung sau care implică resurse financiare.

  Horoscop 3 ianuarie. Zodia Vărsător

  Încă din orele dimineții există tendința de a munci mult și mai ales de a-i antrena și pe ceilalți alături de tine. De reținut ca șefii și colegii de lucru au alte treburi și te vor refuza destul de zgomotos. Lucrează cu măsură, pentru că în continuare sănătatea este sensibilă și organismul chiar are nevoie de îngrijiri de specialitate.

  Horoscop 3 ianuarie. Zodia Pești

  Ziua este favorabilă alcătuirii planurilor profesionale și stabilirii unui program bine structurat, atât personal, cât și pentru locul de muncă. Ar fi bine să ai în vedere îmbunătățirea competențelor profesionale. Gândește-te la parcurgerea unui stagiu de pregătire profesională, fie într-un cadru instituționalizat, fie personalizându-ți tu o serie de studii de caz și de informări.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 225 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 227 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 230 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 231 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »