• MIERCURI, 08 NOIEMBRIE 2017

  Horoscopul zilei 8 noiembrie. GEMENI: scoți din buzunar o sumă de bani considerabilă

   Zodia Berbec

  O zi destul de dificilă, cu încărcătură emoțională puternică și multe frământări interioare. Cauza poate fi o problemă a cuiva drag din familie, nemulțumirile legate de planul profesional și financiar, sau pur și simplu acumularea oboselii și stresului. Amintirile sunt mai vii astăzi, iar tendința de a rememora o serie de experiențe care te-au marcat este foarte mare. Sprijinul poate veni de la partener, așa că primește-l.

  Zodia Taur

  Probabil că astăzi îți vor fi puse la încercare convingerile și credințele, sau îți vor fi puse la îndoială integritatea și moralitatea. Cu alte cuvinte, este posibil să-ți fie contestate niște decizii sau niște acțiuni întreprinse în planul profesional. În orice caz, se pare că orice inițiativă se lovește de rezistență opusă de cei din jur, fie că este vorba despre colegi sau persoane din familie. În acest context, e de preferat să faci un pas înapoi și să te uiți dacă nu cumva punctul tău de vedere este greșit..

  Zodia Gemeni

  Niște datorii mai vechi sau o promisiune neonorată față de cineva te pot face să scoți din buzunar o sumă de bani considerabilă. De aceea, e foarte important să fii chibzuit, să îți calculezi fiecare mișcare în ce privește administrarea banilor, pentru a evita un impas. Pe de altă parte, astăzi poți fi tentat să faci niște compromisuri, tocmai din dorința de a-ți asigura o anume stabilitate materială, însă acest lucru nu este deloc recomandat.

  Zodia Rac

  Luna se află în zodia ta și te face mai emotiv, hipersensibil și chiar nostalgic. Îți pot reveni în minte multe persoane sau experiențe din trecut, dar în egală măsură, te poți confrunta cu o serie de inhibiții, frustrări, neîmpliniri sau temeri. De fapt, dacă reușești să privești totul detașat, vei vedea că acest moment este extrem de prețios, pentru că te ajută să vezi ce schimbări trebuie făcute la nivelul personalității și atitudinii tale.

  Zodia Leu

  Ar fi bine că astăzi să îți dai voie să funcționezi la „turatie” minimă, întrucât vitalitatea poate fi scăzută, iar starea psihică nu e tocmai grozavă. Mai exact, fie te confrunți cu o problemă de sănătate, fie te simți copleșit de sarcinile zilnice și de oboseală acumulată, Nu este exclus să ai sentimentul că ești exploatat și că toate sunt pe umerii tăi. Cu toate acestea, în loc să te plângi sau să găsești vinovați, mai bine asumă-ți responsabilitatea stării pe care o ai și oferă-ți o pauză binemeritată.

  Zodia Fecioară

  Deși un prieten poate avea o atitudine incorectă sau nesinceră față de tine, nu prea are șanse să te păcălească, pentru că intuiția funcționează perfect astăzi și te ajută să identifici imediat intențiile lui. Este o zi în care afli multe lucruri care ți-au fost ascunse, cum ar fi neregulile în ce privește un contract de colaborare. Partea bună este că acestea se pot rezolva, mai ales că acum ești foarte insistent și ferm când dorești să obții ceva.

  Zodia Balanță

  Pentru tine, ziua de astăzi poate fi tensionată în ce privește atmosferă la locul de muncă sau relațiile cu șefii. Fie ți se pun bețe în roate și nu poți duce la capăt un proiect, fie ești tu mult prea rigid și justițiar, ceea ce te împiedică să te adaptezi la condiții de lucru noi. Sfatul meu pentru tine este să faci diferența între a-ți asuma puterea și a face abuz de ea. Chiar nu e momentul acum să te impui cu forță sau să te opui noilor responsabilități.

  Zodia Scorpion

  Unele experiențe pe care le trăiești astăzi au rolul de a te impulsiona să schimbi niște principii și credințe vechi, din trecut, care nu mai funcționează pentru ține. Probabil că nu toate aceste experiențe vor fi plăcute, mai ales dacă au legătură cu moralitatea unor gesturi și acțiuni ale tale. Așa că renunță la încăpățânare și încearcă să vezi lucrurile din altă perspectivă. Dacă cei din jur nu sunt de acord cu ține, nu e nevoie să te străduiești să-ți demonstrezi dreptatea cu orice preț.

  Zodia Săgetător

  În continuare este recomandat să fii discret, să nu divulgi toate informațiile pe care le deții, decât dacă ești sigur pe ele, să nu crezi chiar tot ce ți se spune, și mai ales, să nu te lași angrenat în discuții cu iz de bârfă sau intrigă. Orice greșeală pe care o faci acum, în special în demersuri oficiale și juridice sau în relația cu autoritățile, se va întoarce împotriva ta. De aceea, cel mai bine este să nu forțezi lucrurile ci să le lași să se rezolve de la sine.

  Zodia Capricorn

  Astăzi este posibil că un parteneriat să fie pus sub semnul întrebării, în urmă disfuncționalităților apărute în interiorul acestuia. În orica caz, poți avea sentimentul că te zbați de unul singur, că munca ta nu este apreciată și că nu poți conta pe sprijinul nimănui. De fapt, s-ar putea să fie vorba despre nemulțumiri care țin strict de profesionalismul tău, pe care însă ai tendința să le proiectezi asupra altora. Așadar, uită-te cu sinceritate la tine și la rezultatele tale și asumă-ți responsabilitatea.

  Zodia Vărsător

  Nu e momentul nici să fii rigid și încăpățânat în relația cu colegii de muncă și nici să te eschivezi în fața responsabilităților. Dacă o vei face, există posibilitatea să fii mustrat sau sancționat de un șef sau o altă persoană pe care o recunostu că autoritate în domeniul în care activezi. Pe de altă parte, e foarte important să te străduiești să te achiți cât mai bine de sarcini, chiar dacă sunt multe sau dificile și să-ți asumi eventualele greșeli.

  Zodia Pești

  Astăzi este activată zona iubirii, unde se pare că există destule semne de întrebare și frământări. Poate că nu ești mulțumit de iubirea pe care o primești, poate că suferi pentru că te simți singur, sau poate că ți-ai pierdut încrederea în tine și din acest motiv, te încearcă mici accese de gelozie. În aceste condiții, ar fi bine să mai reduci din așteptările pe care le ai de la cei din jur și să oferi tu mai mult, adică să-ți manifești iubirea necondiționat.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei: miercuri 24 ianuarie 2018. Nervii par să explodeze și criza pare inevitabilă

  acum 19 ore

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de miercuri 24 ianuarie 2018.

  Zodiacul chinezesc 2018. Iată în ce lună îți va merge cel mai bine în iubire, în funcție de zodie

  acum 20 ore

  Zodiacul chinezesc 2018 spune că nativii își vor cunoaște jumătatea sau se vor putea căsători în următoarele luni:

  Cifrele benefice din horoscopul lunii februarie 2018. Astea sunt zilele norocoase în februarie pentru fiecare zodie!

  acum 1 zile

  Fiecare zodie are cifra sa norocoasa. Iata care sunt zilele tale norocoase din luna februarie 2018 in functie de zodie.

  HOROSCOPUL ZILEI 23 februarie 2018. Sfat pentru unii nativi: nu cedați în fața minciunilor!

  acum 1 zile

  Iată cum arata horoscopul zilei pentru 23 ianuarie 2018.

  Cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018. Vești bune despre bani, amor și carieră

  acum 2 zile

  Fără alte introduceri, haideți să aflăm cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »