• MIERCURI, 04 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul zilei de 5 octombrie. BALANȚĂ: partenerul de viață îți poate reproșa faptul că iei decizii de unul singur

   Zodia Berbec

  Ziua îți oferă multă energie și posibilități de a schimba multe și mărunte în viața ta. Ar fi bine să te orientezi mai întâi spre modelarea personalității tale și a felului în care relationezi cu ceilalți. Foarte ușor poți vedea dincolo de perdeaua materială a vieții cotidiene. Profită de aceste momente și gândește-te pe îndelete cum ai dori să se desfășoare viața ta de acum încolo.

  Zodia Taur

  Îți sunt favorizate discuțiile discrete cu persoanele din anturajul profesional. Pe căi neobișnuite vei află diverse, însă nu toate îți sunt de folos. De aceea selectează atât partenerii de dialog, cât și informațiile primite. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că întregul organsim este ceva mai sensibil astăzi. Evită consultațiile și analizele medicale, pentru că există riscul unor erori.

  Zodia Gemeni

  Mulți prieteni sunt în preajma ta. Cu unii s-ar putea să te întâlnești pur și simplu din senin, cu alții vei luă legătură prin diverse mijloace de comunicare. Oricare ar fi varianta de contact, fii prudent și vorbește strictul necesar. Asta pentru că există măști care te pot induce în eroare. După-amiază, odihnește-te și analizează cele petrecute pe parcursul zilei.

  Zodia Rac

  Este o zi cu multă forfotă la serviciu. Șefii te solicită, colegii vor și ei o mână de ajutor din partea ta, iar ție îți zboară gândurile la distracții și la cei dragi. Concentrează-te pe treburile profesionale, deoarece există un risc crescut de alterare a imaginii publice și chiar a poziției tale în cadrul grupului de lucru din care faci parte. După-amiază, răsfață-te cu un film bun.

  Zodia Leu

  Sunt momente bune pentru a te ocupa de călătorii. Fie că este vorba de ceva profesional, fie personal, de agrement ți-ar prinde bine sfaturile cuiva cu experiență. Pe de altă parte, amintește-ți de prietenii sau cunoștințele plecate în țări străine, care ți-ar putea oferi informații utile. În orele serii, relaxează-te la un spectacol de teatru sau la un taifas cu cineva drag.

  Zodia Fecioară

  Segmentul financiar cere multă atenție astăzi. Pe de o parte este vorba despre achitarea facturilor curente sau altor tipuri de datorii. Însă pe de altă parte, te poți gândi la planuri de investii în bunuri materiale. Traversezi o perioadă favorabilă dialogului cu specialiști financiari și imobiliari. Se recomandă prudentă dacă te angrenezi la cheltuieli comune cu partenerul de viață sau cei profesionali.

  Zodia Balanță

  Orientează-ți atenția spre relațiile parteneriale. Pot reapărea discuții vechi legate de activități profesionale desfășurate în comun. Pe de altă parte, partenerul de viață îți poate reproșa faptul că iei decizii de unul singur și nu ții cont de sfaturile sau nevoile sale. Reține ce îți spun ceilalți, pentru că pe undeva au dreptate. Cu puțin efort ai putea mulțumi pe toată lumea.

  Zodia Scorpion

  Pui mult suflet astăzi în tot ce întreprinzi. Totuși este posibil că eforturile tale să fie puțin apreciate. Relațiile colegiale sunt tensionate și foarte ușor se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele inimii. Evită consulatiile și analizele medicale, însă îngrijește-te atent.

  Zodia Sagetator

  Relațiile sentimentale sunt importante, pentru că îți pot oferi sprijin, liniște sufletească și chiar sfaturi bune în diverse probleme de viață. Totul este să-ți deschizi sufletul, să asculți răbdător ce ți se spune și să fii sincer în aprecieri. După-amiază relaxează-te, alături de cei dragi la vizionarea unui film sau hoinărind prin locurile preferate.

  Zodia Capricorn

  Se pare că astăzi îți este dor să petreci mai mult timp cu membrii familiei, cu neamurile sau prin locurile natale. Bucură-ți sufletul, conversând și întâlnindu-te cu aceste persoane. Este o perioadă în care foarte ușor ți se pot schimbă concepțiile vizavi de casă și ambientul familial. Orientează-ți eforturile și pentru a rezolvă treburile gospodărești curente.

  Zodia Vărsător

  Activitățile profesionale desfășurate alături de șefi și colegi sunt la ordinea zilei și destul de solicitante. Sunt favorizate discuțiile pe teme diverse. Pe de altă parte există și posibilitatea să faci mai multe călătorii scurte, pentru a rezolvă, fie demersuri profesionale, fie pentru a ajuta o rudă sau un prieten. Ferește-te să dai sfaturi și să formulezi concluzii pripite.

  Zodia Pești

  Pe de o parte îți vin bani de la serviciu, însă pe de altă parte, apăr imediat și cheltuieli urgente. Totuși, temă importantă a zilei o constituie variantele noi de creștere a veniturilor dintr-o activitate desfășurată într-un alt loc de muncă. De aceea reține ce afli și informează-te corect în acest sens. Însă, deocamdată este bine să economisești bani.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 162 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 163 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 167 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 167 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »