• MIERCURI, 10 IANUARIE 2018

  HOROSCOPUL ZILEI de JOI, 11 ianuarie. Deziluziile pândesc și oricând pot ieși la iveală. Iată care va fi zodia cea mai nefericită

   Zodia Berbec

  Sunt posibile temeri legate de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Există predispoziții la frământări legate de planul material și de câștigurile tale personale. Ai încredere că se lucrează de undeva din Univers la bunăstarea ta. În a doua parte a zilei sunt momente favorabile pentru a înțelege sensurile ascunse ale evenimentelor în care ești implicat.

  Zodia Taur

  Relațiile pateneriale sunt disonanțe, fiind posibil chiar să renunți la o colaborare veche sau să-ți expui punctele de vedere într-un mod tranșant. Pentru că subiectivismul și emotivitatea sunt accentuate ar fi bine să vorbești numai după ce te-ai gândit bine și mai ales strictul necesar. Numai de tine depinde gestionarea corectă a tuturor relațiilor tale.

  Zodia Gemeni

  Ziua îți aduce preocupări legate de îmbunătățirea sănătății. Este nevoie să urmezi sfaturile unui specialist, să te odihnești și să lași grijile cotidiene deoparte. Există riscul să te afunzi în activitatea profesională și să îți neglijezi nevoile personale. Cei dragi îți sunt alături și te susțin necondiționat. Folosește ajutorul altora și ai încredere că totul va fi bine.

  Zodia Rac

  În reatiile cu persoana iubită sau copiii apar contradicții fie de opinie, fie de acțiune. Posibil să-ți displacă total propunerile sau deciziile lor vizavi de programul vostru comun sau vizavi de cheltuielile comune. Există un soi de nebuloasă în segmentul sentimental și în relațiile cu generațiile mai tinere decât tine, astfel că bine ar fii foarte prudent.

  Zodia Leu

  Este rost de discuții aprinse în familie. Pentru că tu ești preocupat mai mult de tine și nevoile tale personale, cei dragi îți pot face tot soiul de reposuri, destul de fondate. Orientează-ți eforturile și atenția spre îndatoririle gospodărești, spre nevoile și doleanțele membrilor familiei. Te vei simți minunat la finalul zilei, când toți îți vor mulțumi sincer pentru sprijinul acordat.

  Zodia Fecioară

  Persoanele din anturajul apropiat te vor provoca la dezbateri pe teme diverse. Totuși, pentru tine este posibil să fie de folos subiectele profesionale și cele care te-ar ajuta să-ți remodelezi filozofia de viață. Comunicarea este viciată, de aceea fii cumpătat în vorbe și gesturi. Unii pot interpreta greșit intențiile tale bune. Spre seară, relaxează-te cu o lectură bună.

  Zodia Balanță

  Se pare că primești bani sau cadouri neașteptate de la rude sau de la colaboratori. Pe de o parte, în urma eforturilor depuse în ultimele aproximativ patru săptămâni, acum culegi roadele, atât financiar, cât și prin aprecieri verbale din partea celor din preajmă. Totuși, fii prudent! În spatele vorbelor sau gesturilor de mulțumire ale unora există interese meschine.

  Zodia Scorpion

  O zi minunată pentru tine, deoarece ai șanse să te ocupi numai de interesele tale personale. Rezervă-ți momente pentru a sta la o ceașcă caldă de ceai tu cu tine și a face un bilanț al ultimelor patru săptămâni. Vei descoperi ușor punctele tari, punctele slabe, aspectele care trebuie îmbunătățite, dar și pe cele la care ar fi bine să renunți, cât mai repede posibil.

  Zodia Săgetător

  Detașează-te de cotidian, fii cât mai puțin observabil în anturaj și orientează-ți atenția spre planurile tale personale. Sufletul tău are nevoie de liniște, vorbe bune și sfaturi. Posibil să te necăjească afecțiuni vechi, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. O discuție de taină cu cineva din mediul profesional îți va lămuri multe aspecte de la locul de muncă.

  Zodia Capricorn

  Puțin probabil să te înțelegi astăzi cu prietenii sau cu persoanele din anturajul profesional. Și totuși vei fi atras către aceste persoane într-un mod greu de explicat în cuvinte. Pare să te încânte felul lor de a fi și acțiunile întreprinse de aceste persoane. Fii prudent și nu lua de bună chiar tot ce observi sau ce îți place pe moment la alții. Seara, retrage-te acasă, lângă cei dragi.

  Zodia Vărsător

  Vei fi bine văzut astăzi în anturajul socio-profesional, fiind posibil chiar să primești, pe lângă felicitările aferente muncii depuse și responsabilități noi sau o funcție importantă într-un grup de lucru. Totuși, undeva în fundalul acestui segment de viață, deziluziile pândesc și oricând pot ieși la iveală în văzul tuturor. Fii modest, realist și evită himerele!

  Zodia Pești

  Ești animat de gânduri mărețe, idealuri înalte și ai dori să schimbi lumea în totalitate. Contextul astral de astăzi îți deschide noi orizonturi mentale și foarte ușor vei observa că, de fapt, lumea este bine așa cum este, doar percepțiile și nevoile tale se schimbă. Ești inspirat, vizionar, intuitiv și vorbești frumos și cu folos. Spre seară, rememorează evenimentele zilei.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 279 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 281 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 284 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 285 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »