• LUNI, 02 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. BERBEC: evită spațiile aglomerate, discuțiile de anvergură cu multă lume și luarea deciziilor

   Zodia Berbec

  Este o zi în care este bine să te ocupi numai de treburi ușoare, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Evită spațiile aglomerate, discuțiile de anvergură cu multă lume și luarea deciziilor. De mare folos îți sunt prezența și sfaturile celor dragi. Posibil să te necăjești datorită reproșurilor unor persoane din anturajul apropiat, însă sunt momente pasagere.

  Zodia Taur

  Veștile despre mersul lucrurilor în domeniul profesional în care activezi te pot pune pe gânduri. În a doua parte a zilei, un prieten sau o persoană care undeva, cândva te-a sprijinit bine în activitățile tale profesionale îți va oferi explicații și sfaturi deosebite. Totul este să ai răbdare să îl asculți și să eviți luarea deciziilor grăbite.

  Zodia Gemeni

  Dacă în prima parte a zilei ai preocupări filozofice, spre prânz vei fi nevoit să te ocupi te activitățile de rutină de la locul de muncă. Totuși, cu puțin efort ai putea îmbină utilul cu plăcutul. Fii prudent, pentru că dialogurile cu șefii vor fi purtate pe tonuri înalte. Ascultă ce au de zis aceștia și îndeplinește-ți sarcinile de lucru corect și la timp.

  Zodia Rac

  În prima parte a zilei este bine să te ocupi de achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii. De asemenea, verifică-ți atent bugetul și documentele care atesta că ai făcut diverse plăți. Posibil că partenerul de viață sau colaboratorii să aibă nevoie de ajutorul tău material. Mai întâi rezolvă cheltuielile tale personale și după aceea ajută-i și pe alții.

  Zodia Leu

  Dialogurile cu prietenii îți pot oferi informații deosebite legate de relațiile tale parteneriale. Însă ascultă ce îți spun ceilalți și evită să emiți judecăți pripite. Traversezi o perioadă în care ești tentat să ripostezi la cel mai banal amănunt. Controlează-ți stările și reacțiile, pentru că beneficiezi de respectul și susținerea reală a celorlalți.

  Zodia Fecioară

  Sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să te ocupi mai mult de treburi ușoare, de rutină. Pe cât posibil evită consultațiile și analizele medicale, pentru că riscul apritiei erorilor este mare. În a doua parte a zilei te vei simți mai bine, revenind în mijlocul iureșului cotidian, cu forța ta nativă de a munci mult și bine. Ferește-te de colegii de muncă, deocamdată!

  Zodia Balanța

  Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu. Minunat este că primești ajutoare considerabile din partea șefilor. Dar, colegii s-ar putea să te obstrucționeze în diverse feluri, de aceea fii prudent. Totuși, cu răbdare și discernământ vei rezolva totul cu bine. Îngrijește-ți atent sănătatea, pentru că există niscai neplăceri vechi.

  Zodia Scorpion

  Este o zi în care te poți ocupa pe îndelete de activitățile dragi sufletului tău. Capacitatea ta de creație este mare și astfel din mâinile tale ar putea ieși adevărate opere de artă. Antrenează-i și pe cei dragi, alături de ține și desfășurați împreună activități recreative. Chiar dacă în amor vor apărea câțiva nori, foarte ușor îi poți îndepărta cu un zâmbet din toată inima.

  Zodia Săgetător

  Segmentul domestic este temă importantă a acestui început de săptămâna. Pe de o parte, membrii familei au nevoie de sprijinul tău moral și material. Însă, pe de altă parte vei fi nevoit să rezolvi și treburile casei rămase restante. Împreună cu cei dragi poți planifica călătorii în străinătate sau diverse cursuri de perfecționare necesare în domeniul profesional.

  Zodia Capricorn

  Sunt momente favorabile pentru activități intelectuale și pentru a dialoga pe îndelete cu persoanele din anturajul apropiat. Pe de altă parte, călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente. Emotivitatea este accentuată, de aceea fii prudent în vorbe și fapte. Ascultă mai mult și vorbește strictul necesar. Spre seară vizionează un film amuzant.

  Zodia Vărsător

  Dialogurile roiesc în jurul banilor pe tot parcursul zilei. Îți vin bani, cadouri sau favoruri, fie din segmentul profesional în care activezi, fie cineva drag te ajută din senin, în aparență. Sunt posibile discuții aprinse, atât cu partenerul de viață, cât și cu cei profesionali, pe seamă faptului că râvnesc la fondurile tale materiale. Fii prudent și ține doar pentru tine ceea ce ai!

  Zodia Pești

  Stările tale de spirit sunt schimbătoare. Ai chef să te ocupi de mai multe treburi în același timp, însă nu se recomandă. Orientează-te spre priorități, dar spre cele ușoare. Energia vitală este la cote minime, având astfel nevoie de odihnă . Spre , -ar prinde compania dialogurile cu cei dragi.

  COMENTARII

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 9 ore

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 2 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »