• MIERCURI, 04 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. VĂRSĂTOR: astăzi, veniturile tale se pot rotunji

  Zodia Berbec

  Ziua este favorabilă activităților de rutină și dacă se poate departe de ochii și urechile lumii. Forțele tale sunt la un nivel scăzut. Sunt posibile accentuarea unor conflicte din sfera profesională, de aceea ai grijă cum îți îndeplinești îndatoririle și cum relationezi cu colegii. O discuție de taină cu cineva de încredere îți va lămuri unele aspecte profesionale.

  Zodia Taur

  Dialoguri și întâlniri cu prietenii. Sunt posibile altercații, însă cu puțin efort și bunăvoință te vei descurca excelent. Ți se pot recunoaște meritele vizavi de ajutorarea unor cunoscuți sau vizavi de implicarea ta în acțiuni umanitare, Totuși fii rezervat în comentarii, deoarece unii vor încerca să profite de pe urma muncii și experienței tale. Prudentă la locul de muncă!

  Zodia Gemeni

  S-ar putea să participi la ședințe profesionale, la care vei fi invitat să iei cuvântul. Pregătește-te serios și susține-ți punctele de vedere cu fermitate. Atenție că emotivitatea este accentuată, fiind astfel foarte ușor de impresionat. Ordonează-ți gândurile și vorbește scurt, direct și la obiect. Nemulțumirile din sfera domestică îți distrag atenția de la serviciu, aspect remarcat ceilalți.

  Zodia Rac

  Veștile din străinătate se țin lanț. Cu toate că multe te neliniștesc, cu puțin efort și discernământ îți poți stăpâni emoțiile și controla reacțiile față de ceilalți. Demersurile necesare unei călătorii fie de afaceri, fie de studii, fie de agrement, pot fi întârziate sau chiar amânate. După-amiază sunt momente favorabile pentru vizitarea unei galerii de artă și pentru dialoguri pe teme spirituale.

  Zodia Leu

  Este nevoie să achiți facturi restante sau să iei legătura cu instituții financiare. Se pare că primești ajutor material substanțial din partea partenerului de viață, a colaboratorilor sau din partea rudelor. Pot intra în discuție rezolvări ale partajelor în urma unui divorț sau moștenirile. De evitat împrumuturile, investițiile și cheltuielile nefondate!

  Zodia Fecioară

  Posibile neplăceri în relațiile parteneriale. Este rost de discuții aprinse atât cu partenerul de viață, cât și cu cei de afaceri. Fii prudent, vorbește puțin și ascultă mai mult. Subiectivismul este la cote înalte, așa încât nu pune bază pe ce se discută astăzi. După-amiază. Răsfată-te cu o cină deosebită alături de partenerul de viață. Dozează-ți eforturile în câmpul muncii!

  Zodia Balanță

  Multă muncă se anunță la serviciu. Dialogurile colegiale sunt frecvente, însă ai grijă că domnește în aer izul conflictului. Ocupă-te doar de îndatoririle tale și evită provocările celorlalți. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv și picioare. Ține o dietă și dozează-ți eforturile. Folosește mai mult remedii naturiste și lasă deoparte grijile cotidiene!

  Zodia Scorpion

  Ai avea spor și succes la hobby-uri. Rezervă-ți momente pentru a te ocupă de o activitate plăcută și recreativă. Ceilalți îți pot crea neplăceri, în special persoana iubită și copiii. Ai grijă și de nevoile celor dragi, ascultă-le doleanțele și vezi cu ce și cum poți să îi ajuți. Spre seară organizează o petrecere surpriză pentru cei dragi.

  Zodia Săgetător

  Multă forfotă în sfera domestică! Se pare că ai multe treburi de rezolvat în legătură cu casa sau cu bunurile patrimoniale. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate și ar fi bine să-t controlezi reacțiile. Ține cont de părerile și sfaturile celor dragi. Se recomandă o atenție deosebită la instalațiile de apă din spațial locativ, deoarece se pot produce avarii.

  Zodia Capricorn

  Se conturează întâlniri și dialoguri interesante cu o rudă sau cu un prieten apropiat. Informațiile pe care le afli astăzi te pot pune serios pe gânduri. S-ar putea să fie nevoie să-ți imbogătesti palmaresul educațional cu forme de instruire noi, însă pe termen scurt. Dacă ești deja implicat în cursuri sau diverse studii, reține că procesele de invătare-evaluare sunt deficitare.

  Zodia Vărsător

  Sunt momente prielnice pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic. Înfrânează tendința de a cheltui fără rost și de a-ți oferi ajutorul fără să-ți fie cerut. Veniturile din munca desfășurată la un serviciu se pot rotunji substanțial zilele acestea, fie primind cadou o sumă de bani sau favoruri, fie se va mări remunerația de acum încolo. Energia vitală fluctuează mult.

  Zodia Pești

  Beneficiezi de multă energie astăzi. Ai chef de vorbă, te implici în mai multe treburi deodată, iar ceilalți sunt fascinați de viteză cu care abordezi totul. Calmează-te, selectează-ți prioritătile și ocupă-te doar de treburile tale. Atenție că emotivitatea și subiectivismul sunt la cote înalte și riști să pierzi multă energie vitală. Organismul îți este slăbit, deci odihnește-te.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 135 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 137 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 140 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 141 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair

  divahair.ro


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »