• MARTI, 17 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. PEȘTI: unele relații se vor rupe

   Zodia Berbec

  Conjuncturile care apar la locul de muncă sunt îmbietoare, oferindu-ți prilejul de a-ți atinge niște scopuri demult propuse. Însă e posibil să-ți scape niște detalii sau să le treci cu vederea intenționat, în ce privește regulile de ordine interioară, normele juridice sau, pur și simplu, principiile tale morale. Așadar, urmărește-ți interesele, dar fără să faci compromisuri.

  Zodia Taur

  Ai idei multe și bune, ești inspirat și creativ. Ziua această ți-ar putea aduce debutul într-o relație sentimentală sau bucurii de la persoana iubită. Există totuși predispoziția către nehotărâre, răzgândiri, ezitare. Dacă vrei să faci alegerile potrivite, singură soluție este să-ți asculți intuiția. Ea te va conduce pe drumul de care ai nevoie.

  Zodia Gemeni

  Chiar dacă e atipic pentru tine, ziua de astăzi se pare că-ți accentuează simțul practic. Tot ce te interesează acum este să-ți pui la adăpost resursele materiale, să-ți administrezi cât mai eficient bugetul și să asiguri familiei tale confortul necesar. În acest context, e necesar să faci puțină ordine în colaborări și parteneriate, adică să le triezi, pe criterii proprii.

  Zodia Rac

  Piedicile, situațiile tensionate și neînțelegerile apărute la locul de muncă te motivează să iei frâiele în mâini, să-ți iei inima în dinți și să aduci claritate acolo. Talentul oratoric se manifestă astăzi în toată splendoarea lui, mai ales atunci când e cazul să convingi sau să obții ceva. Evită însă exagerările, rigiditatea și manipularea, dacă nu vrei să obții efectul contrar.

  Zodia Leu

  Cariera, afacerile și câștigurile materiale primesc astăzi întreaga ta atenție. Adevărul este că ai resurse impresionante și poți împlini orice-ți propui. Totuși, sacrificarea timpului promis persoanei iubite sau copiilor poate conduce la tensiuni și conflicte. Așadar, păstrează-ți echilibrul în tot ce faci și evită să faci alegeri impulsive, pripite sau egoiste.

  Zodia Fecioară

  Luna este prezentă astăzi în zodia ta și îți aduce ipostazele și experiențele de care ai nevoie pentru a evolua. Chiar dacă în interiorul tău încă se dau lupte și există multă confuzie cu privire la unele decizii care așteaptă să fie luate, acceptă totul așa cum este. Nu uita că atunci când te zbați, chiar și în mintea ta, nu faci decât să te afunzi și mai mult.

  Zodia Balanță

  După ce plantezi un copac, îl îngrijești și apoi îl lași să rodească. Pe același principiu, te afli acum în perioada în care să lași fructele să apară și să se coacă, fără să le forțezi în vreun fel. Cu alte cuvinte, nu e momentul să acționezi, ci e o perioadă de acalmie, potrivită pentru detașare și receptivitate. Primește ce ți se oferă în aceste zile.

  Zodia Scorpion

  Astăzi s-ar putea să ți se reveleze adevărul despre unele relații, și e vorba în special despre relații cu oameni de care te leagă scopuri comune, afaceri, proiecte. Mai cu seamă dacă sunt și bani la mijloc, e posibil că mulți să se manifeste prin prisma temerilor și să facă gesturi aparent ciudate, la limita onestității. Stai și observă cu atenție, nu te grăbi să tragi concluzii.

  Zodia Săgetător

  Cu Luna în Fecioară, ziua aceasta îți poate facilita accesul la câștiguri financiare suplimentare prin specularea inteligentă a unor culoare profitabile sau abordarea constructivă a unei afaceri. Însă toate acestea sunt posibile prin efort considerabil, tenacitate și, mai ales, răbdare.

  Zodia Capricorn

  În cazul tău, sunt premize de schimbare mai ales în privința zonei sentimentale, relațiilor cu străinii, studiilor și evoluției. Însă pentru a primi darurile experiențelor de astăzi, e necesar să renunți la gândurile pesimiste și să le menții pe cele pozitive. Amintește-ți că orice gând poartă în el energie creatoare.

  Zodia Vărsător

  În timp ce așteptările de la prieteni sau cunoștințe care ți-au făcut promisiuni rămân nesatisfăcute, primești din alte surse tot felul de daruri și favoruri neașteptate. Cu alte cuvinte, nu te grăbi să te superi, să judeci sau să condamni, ci schimbă contextul, privește din alt unghi, fii gata să primești lucruri de care ai nevoie cu adevărat.

  Zodia Pești

  Tensiunile și animozitățile existente în zona profesională și în relații pot fi constructiv gestionate doar dacă ești concesiv, dispus să asculți și răbdător. Altfel, nu vei face decât să pui paie pe foc, un foc deja întreținut de alții. Poate că unele relații se vor rupe, însă vor fi construite altele, mult mai potrivite celui care ești acum.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »