• MARTI, 17 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. PEȘTI: unele relații se vor rupe

   Zodia Berbec

  Conjuncturile care apar la locul de muncă sunt îmbietoare, oferindu-ți prilejul de a-ți atinge niște scopuri demult propuse. Însă e posibil să-ți scape niște detalii sau să le treci cu vederea intenționat, în ce privește regulile de ordine interioară, normele juridice sau, pur și simplu, principiile tale morale. Așadar, urmărește-ți interesele, dar fără să faci compromisuri.

  Zodia Taur

  Ai idei multe și bune, ești inspirat și creativ. Ziua această ți-ar putea aduce debutul într-o relație sentimentală sau bucurii de la persoana iubită. Există totuși predispoziția către nehotărâre, răzgândiri, ezitare. Dacă vrei să faci alegerile potrivite, singură soluție este să-ți asculți intuiția. Ea te va conduce pe drumul de care ai nevoie.

  Zodia Gemeni

  Chiar dacă e atipic pentru tine, ziua de astăzi se pare că-ți accentuează simțul practic. Tot ce te interesează acum este să-ți pui la adăpost resursele materiale, să-ți administrezi cât mai eficient bugetul și să asiguri familiei tale confortul necesar. În acest context, e necesar să faci puțină ordine în colaborări și parteneriate, adică să le triezi, pe criterii proprii.

  Zodia Rac

  Piedicile, situațiile tensionate și neînțelegerile apărute la locul de muncă te motivează să iei frâiele în mâini, să-ți iei inima în dinți și să aduci claritate acolo. Talentul oratoric se manifestă astăzi în toată splendoarea lui, mai ales atunci când e cazul să convingi sau să obții ceva. Evită însă exagerările, rigiditatea și manipularea, dacă nu vrei să obții efectul contrar.

  Zodia Leu

  Cariera, afacerile și câștigurile materiale primesc astăzi întreaga ta atenție. Adevărul este că ai resurse impresionante și poți împlini orice-ți propui. Totuși, sacrificarea timpului promis persoanei iubite sau copiilor poate conduce la tensiuni și conflicte. Așadar, păstrează-ți echilibrul în tot ce faci și evită să faci alegeri impulsive, pripite sau egoiste.

  Zodia Fecioară

  Luna este prezentă astăzi în zodia ta și îți aduce ipostazele și experiențele de care ai nevoie pentru a evolua. Chiar dacă în interiorul tău încă se dau lupte și există multă confuzie cu privire la unele decizii care așteaptă să fie luate, acceptă totul așa cum este. Nu uita că atunci când te zbați, chiar și în mintea ta, nu faci decât să te afunzi și mai mult.

  Zodia Balanță

  După ce plantezi un copac, îl îngrijești și apoi îl lași să rodească. Pe același principiu, te afli acum în perioada în care să lași fructele să apară și să se coacă, fără să le forțezi în vreun fel. Cu alte cuvinte, nu e momentul să acționezi, ci e o perioadă de acalmie, potrivită pentru detașare și receptivitate. Primește ce ți se oferă în aceste zile.

  Zodia Scorpion

  Astăzi s-ar putea să ți se reveleze adevărul despre unele relații, și e vorba în special despre relații cu oameni de care te leagă scopuri comune, afaceri, proiecte. Mai cu seamă dacă sunt și bani la mijloc, e posibil că mulți să se manifeste prin prisma temerilor și să facă gesturi aparent ciudate, la limita onestității. Stai și observă cu atenție, nu te grăbi să tragi concluzii.

  Zodia Săgetător

  Cu Luna în Fecioară, ziua aceasta îți poate facilita accesul la câștiguri financiare suplimentare prin specularea inteligentă a unor culoare profitabile sau abordarea constructivă a unei afaceri. Însă toate acestea sunt posibile prin efort considerabil, tenacitate și, mai ales, răbdare.

  Zodia Capricorn

  În cazul tău, sunt premize de schimbare mai ales în privința zonei sentimentale, relațiilor cu străinii, studiilor și evoluției. Însă pentru a primi darurile experiențelor de astăzi, e necesar să renunți la gândurile pesimiste și să le menții pe cele pozitive. Amintește-ți că orice gând poartă în el energie creatoare.

  Zodia Vărsător

  În timp ce așteptările de la prieteni sau cunoștințe care ți-au făcut promisiuni rămân nesatisfăcute, primești din alte surse tot felul de daruri și favoruri neașteptate. Cu alte cuvinte, nu te grăbi să te superi, să judeci sau să condamni, ci schimbă contextul, privește din alt unghi, fii gata să primești lucruri de care ai nevoie cu adevărat.

  Zodia Pești

  Tensiunile și animozitățile existente în zona profesională și în relații pot fi constructiv gestionate doar dacă ești concesiv, dispus să asculți și răbdător. Altfel, nu vei face decât să pui paie pe foc, un foc deja întreținut de alții. Poate că unele relații se vor rupe, însă vor fi construite altele, mult mai potrivite celui care ești acum.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei: miercuri 24 ianuarie 2018. Nervii par să explodeze și criza pare inevitabilă

  acum 19 ore

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de miercuri 24 ianuarie 2018.

  Zodiacul chinezesc 2018. Iată în ce lună îți va merge cel mai bine în iubire, în funcție de zodie

  acum 20 ore

  Zodiacul chinezesc 2018 spune că nativii își vor cunoaște jumătatea sau se vor putea căsători în următoarele luni:

  Cifrele benefice din horoscopul lunii februarie 2018. Astea sunt zilele norocoase în februarie pentru fiecare zodie!

  acum 1 zile

  Fiecare zodie are cifra sa norocoasa. Iata care sunt zilele tale norocoase din luna februarie 2018 in functie de zodie.

  HOROSCOPUL ZILEI 23 februarie 2018. Sfat pentru unii nativi: nu cedați în fața minciunilor!

  acum 1 zile

  Iată cum arata horoscopul zilei pentru 23 ianuarie 2018.

  Cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018. Vești bune despre bani, amor și carieră

  acum 2 zile

  Fără alte introduceri, haideți să aflăm cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »