• LUNI, 23 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. CAPRICORN: evită consultațiile și analizele medicale

   Zodia Berbec

  Debutul săptămânii îți aduce multe frământări sufletești. Poate fi vorba despre o călătorie îndepărtată, despre unele studii pe care dorești să le completezi sau să le finalizezi sau pur și simplu îți dorești un nou stil de viață. Lasă grijile deoparte, pentru că sunt momente pasagere. Rezervă-ți momente pentru a te relaxa vizionând un film bun, a conversa cu cineva drag sau pentru a te plimba într-un parc.

  Zodia Taur

  În prima parte a zilei se pot ivi provocări serioase din partea celorlalți. Evită discuțiile contradictorii, pentru că sunt momente pasagere și până la urmă totul va fi dat uitării. Îndreaptă-ți atenția și eforturile spre a-ți verifica bugetul, veniturile și datoriile. După-amiază este potrivită achitării facturilor sau relaționării cu ceilalți pe temă banilor și bunilor comune. Fii prudent, atât cu documentele financiare, cât și cu fiecare ban pe care trebuie să-l cheltuiești.

  Zodia Gemeni

  Este bine să îți alcătuiești un program de lucru clar și pe care să-l urmărești îndeaproape. Chiar dacă ești solicitat de către colegi să rezolvi chestiunile profesionale mai repede, tu acționează în ritmul tău. Posibil că datorită unor probleme familiale să îți fie dificil să reacționezi promt la cerințele seriviciului în care activezi. După-amiază te vei simți mai bine. Partenerul de viață îți dorește compania și sprijinul.

  Zodia Rac

  Se întrezărește o zi aglomerată la serviciu. Chiar și acasă ai multe de făcut. Selectează-ți prioritățile și rezervă-ți momente și pentru odihnă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv. Evită, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că există un risc crescut de erori de diagnostic și tratament. Apelează la ajutorul colegilor pentru a-ți îndeplini mai ușor îndatoririle profesionale.

  Zodia Leu

  Relațiile sentimentale alcătuiesc tema principală a acestei zile. Sunt posibile neînțelegeri legate de cheltuielile comune. Fii prudent, deoarece persoanele dragi urmăresc să se folosească de veniturile tale pentru a-și satisface niscai mofturi de moment. La prima vedere ai fi tentat să cedezi insistențelor sau argumentelor celor dragi. Evită cheltuielile nefondate, chiar dacă, deocamdată, te alegi cu oprobiul celorlalți.

  Zodia Fecioară

  Spre casă și familie ar fi bine să-ți îndrepți atenția la începutul acestei săptămâni. Sunt momente bune de a verifica starea echipamentelor casnice și situația reparațiilor. De asemenea poți discuta cu membrii familiei despre îmbunătățirea confortului domestic sau despre achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Însă deocamdată alcătuiește planuri, dezbate cu cei dragi ceea ce vrei să faci și lasă acțiunea propriu-zisă pentru o altă perioadă.

  Zodia Balanță

  Săptămâna debutează cu multă activitate intelectuală. S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de documente, înscrisuri, corespondența profesională sau personală sau să participi la tot soiul de discuții profesionale. Comunicarea este viciată existând riscul discuțiilor sterile și promisiunilor fără acoperire. Astfel evită implicarea emoțională sau asumarea unor responsabilități care te depășesc. Răzgândirile pot fi frecvente.

  Zodia Scorpion

  Cu ajutorul prietenilor, veniturile tale din activitatea profesională pot cunoaște creșteri substanțiale. Totuși se pot accentua temerile legate de capitolul financiar. Sunt momente pasagere, dar rolul lor principal este de a te face să cheltuiești cât mai puțin și să te obișnuiești să pui bani deoparte. Dozează-ți eforturile, pentru că energia vitală este fluctuantă și riști să o risipești în acțiuni neimportante.

  Zodia Săgetător

  Începe săptămâna alcătuindu-ți planuri de viață, abordând un alt stil vestimentar sau pur și simplu propunându-ți să faci lucrurile și altfel. Chiar dacă grijile sunt accentuate sau ceilalți te provocă din toate părțile, tu mergi înainte cu încrederea nestrămutată că tot universul lucrează spre bunăstarea ta. Implică-te în treburi personale și mai puțin, în limită posibilului, în treburi profesionale. După-amiza, răsfață-te cu un masaj sau cu o baie aromată.

  Zodia Capricorn

  Chiar dacă este începutul săptămânii, o porție bună de odihnă ți-ar prinde foarte bine. Posibil că ultimele informații și evenimente petrecute să te fi obosit sau chiar să te fi bulversat pe alocuri. Ocupă-te numai de treburile prioritare, însă de cele care te solicita puțin fizic și mental. Rezervă-ți momente de liniște, departe de zumzetul cotidian și meditează în tihnă la planuri noi de viitor. Evită consultațiile și analizele medicale!

  Zodia Vărsător

  Cu toate că ești atras de prieteni ar fi bine că astăzi să păstrezi o anumită distanță față de aceștia. Totuși, de la și prin alții poți află informații prețioase legate de investiții și instituții financiare. Ascultă mai mult și vorbește strictul necesar. Pe de altă parte nu plecă urechea la tot ce auzi, pentru că multe informații sunt distorsionate, iar mentalul tău va prelua doar ce are nevoie. După-amiază, recreaza-te la o șuetă cu cineva drag.

  Zodia Pești

  Este multă vâlvă în segmentul profesional. Șefii vor dori să te vadă și să te audă, colegii îți cer sprijinul, iar tu va trebui să te împarți echitabil între toți. Însă, cel mai important este să relationezi corect și promt cu șefii. Chiar dacă, animozitățile pot atinge cote mari, cu puțină bunăvoință te vei strecură onorabil printre toate discuțiile și evenimentele zilei. După-amiază, casă și familia îți sunt refugiul cel mai indicat.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei: miercuri 24 ianuarie 2018. Nervii par să explodeze și criza pare inevitabilă

  acum 19 ore

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de miercuri 24 ianuarie 2018.

  Zodiacul chinezesc 2018. Iată în ce lună îți va merge cel mai bine în iubire, în funcție de zodie

  acum 20 ore

  Zodiacul chinezesc 2018 spune că nativii își vor cunoaște jumătatea sau se vor putea căsători în următoarele luni:

  Cifrele benefice din horoscopul lunii februarie 2018. Astea sunt zilele norocoase în februarie pentru fiecare zodie!

  acum 1 zile

  Fiecare zodie are cifra sa norocoasa. Iata care sunt zilele tale norocoase din luna februarie 2018 in functie de zodie.

  HOROSCOPUL ZILEI 23 februarie 2018. Sfat pentru unii nativi: nu cedați în fața minciunilor!

  acum 1 zile

  Iată cum arata horoscopul zilei pentru 23 ianuarie 2018.

  Cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018. Vești bune despre bani, amor și carieră

  acum 2 zile

  Fără alte introduceri, haideți să aflăm cum vor fi afectate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 31 IANUARIE 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »