• MARTI, 24 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. PEȘTI: nu neglija viața ta personală, relația cu partenerul de viață

   Zodia Berbec

  Este o perioadă minunată, în care îți vei rafina sufletul cu activități culturale și filozofice deosebite. Posibil totuși să apăra și un soi de tensiune mentală nedefinită și să iasă la iveală temeri legate de locul de muncă. Detașează-te de neplăceri și ai încredere că totul va fi bine!

  Zodia Taur

  Se pare că vin bani și bunuri fie de la partenerul de viață, fie din colaborarile în care ești implicat. Chiar sunt șanse bune să semnezi acorduri pentru alte proiecte care promit venituri substanțiale pe termen lung. Totul este să nu te grăbești în luarea deciziilor și să verifici propunerile și documentele aferente cu mare atenție.

  Zodia Gemeni

  Relațiile parteneriale încep o etapă nouă, de bun augur și pe termen lung. Totuși există animozități deocamdată, fie datorită prietenilor, fie datorită activității profesionale pe care o desfășori. Pe de altă parte sunt șanse să primești o ofertă de colaborare care presupune multă muncă, timp îndelungat. Implică-te serios în segmentul partenerial!

  Zodia Rac

  În plan profesional se deschid oportunități deosebite, însă este vorba despre lucrul în echipă sau postura de subaltern. Cu toate că este dificil să suporți regulile și ordinele unui șef, până la urmă te vei conformă situației. Este în beneficiul tău să profiți de șansele ivite la locul de muncă. Poate fi vorba și de un nou loc de muncă cu efecte pe termen lung.

  Zodia Leu

  Creativitatea este accentuată, astfel că ai putea realiză, fără să-ți dai seamă, adevărate opere de artă. Dorința de distracții și aventuri poate fi umbrită de begetul disponibil pentru așa ceva. Însă te poți bucură de toate dacă prievesti altfel viață și evenimentele ei. Este rost de implicare în idile sau de a te îndrăgosti din nou de vechiul partener.

  Zodia Fecioară

  Ziua favorizează treburile gospodărești, planurile de curățenie, achiziții patrimoniale, vizite la rude și dialogurile cu membrii familiei. Depinde numai de tine cum gestionezi discuțiile și cum programezi treburile. Ceilalți te vor urma îndeaproape, chiar dacă mai întâi vor comenta vehement propunerile tale. Totuși ține cont și de sugestiile lor. Va fi în folosul tuturor.

  Zodia Balanță

  Multă lume roieste în preajma ta, fie că te întâlnești fizic cu diverse persoane, fie că ești căutat la telefon sau pe rețelele de socializare. Unii doresc să vadă sincer ce mai faci și ce planuri de viitor ai. Alții, însă, doresc să te destabilizeze, pur și simplu din amuzament sau sunt invidioși pe realizările tale. Fii purdent și vorbește puțin despre tine.

  Zodia Scorpion

  Se întrezăresc schimbări în plan financiar. Poți primi o primă, cadouri sau favoruri din partea unor prieteni sau dinspre segmentul profesional. Pe de altă parte ești tentat să cheltuiești mult, pe considerentul că sunt sărbători multe în perioada pe care o traversăm. Rezumă-te la strictul necesar și evită investițiile majore sau nefondate.

  Zodia Săgetător

  Importantă zi pentru tine, deoarece ai șanse deosebite de înnoire din toate punctele de vedere. Chiar dacă stările tale de spirit sunt fluctuante sau sănătatea te necăjește puțin, vei reuși să depășești totul cu bine. Gândește-te la planuri de anvergură legate atât de planul personal, cât și cel profesional.

  Zodia Capricorn

  Ziua te predispune la izolare, meditații interioare și discuții tăinuite cu cineva drag aflat departe de granițele țării. Multe ți se vor revela pe diverse căi, astfel că ar fi bine să deschizi un jurnal personal și să scrii în el tot ce îți trece prin minte. Renunță la ce nu îți mai trebuie, la persoanele și relațiile care nu te mai inspiră. Lărgește-ți orizontul vieții cu planuri de anvergură!

  Zodia Vărsător

  În relațiile cu prietenii se conturează schimbări importante pe termen lung. De unele persoane din acest anturaj te vei desprinde definitiv, iar față de altele vei începe să manifești mai multă prudență. Evită stările nemulțumitoare și temerile, pentru că vor veni în prejama ta personaje de înaltă calitate. Mai bine pregătește-te de a primi oameni noi în viața ta.

  Zodia Pești

  Este multă forfotă în plan profesional. Pe de o parte sunt șanse să primești responsabilități noi și de anvergură sau chiar un post de conducere. Însă, pe de altă parte apare riscul să te afunzi în treburile de la locul de muncă și să neglijezi planul familial, viața ta personală, relația cu partenerul de viață. Fii prudent și echilibrează-le pe toate!

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »