• MIERCURI, 25 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: zona banilor este cea mai activă astăzi

   Zodia Berbec

  Multă energie îți este disponibilă astăzi, în zona carierei și afacerilor. E momentul să faci un pas consistent înainte, ori să treci la acțiune spre a-ți atinge un obiectiv important. Oricum, te pregătești de schimbări și începuturi esențiale, atât în ce privește proiectele profesionale cât și în ce privește anturajul, viața socială și relațiile.

  Zodia Taur

  Pentru tine, este o zi favorabilă demersurilor juridice sau legate de studii, diplome, relații cu străinătatea, calatorii…E posibil că o problemă persistentă să se rezolve astăzi foarte ușor, dacă te detașezi și ai încredere în posibilitățile încă nevăzute și neștiute. În altă ordine de idei, viitorul sună bine pentru tine, mai cu seamă că imaginația te ajută să-l zugrăvești în versiunea adecvată.

  Zodia Gemeni

  Traversezi o perioadă importantă în ce privește familia și tot ce reprezintă spațiul tău intim. Acum capeți claritate, știi exact ce trebuie făcut și cum să-ți crești bună-starea acasă și în general. E posibil că astăzi să ai parte și de niște daruri, favoruri sau beneficii materiale neanticipate. Însă darul cel mai prețios este totuși intuiția ta, care funcționează excepțional astăzi.

  Zodia Rac

  Ziua aduce semne bune și indicii care să te ajute în cadrul parteneriatelor și colaborărilor tale. Deși în această perioadă, constați că nu poți înainta păstrând toate relațiile în forma actuală, deci ești nevoit să lași în urmă unele acorduri pentru a înainta, este totuși de bun augur tot ceea ce se deschide în față ta, prin crearea acestui spațiu nou. Ideal ar fi să funcționezi pragmatic și orientat către soluții și rezultate bine stabilite, din aproape în aproape.

  Zodia Leu

  O zi axată pe muncă, în care poți avea mari satisfacții dacă îți organizezi eficient timpul și resursele. Luna în Capricorn te sprijină să găsești soluții excelente pentru creșterea randmentului, dar și pentru dezvoltarea unor proiecte și activități în care ești implicat. În plus, este o zi în care e bine să te îngrijești de sănătate, fie și doar prin a-ți luă mai multe pauze.

  Zodia Fecioară

  Această zi conține un excelent potențial creator iar prezența Lunii în Capricorn este și un agent al iubirii și deschiderii inimii. Chiar dacă nu ai certitudini în aceste privințe, ba chiar ai parte de surprize de tot felul, partea bună este că ai energia și forță necesare pentru a crea ce-ți dorești și pentru a iniția acțiuni clare, concrete și cu impact pe termen lung. Doar fii atent la ce-ți dorești cu adevărat și acționează în consecință.

  Zodia Balanță

  Luna în Capricorn activează zona familiei și căminului, a sufletului și nevoii de intimitate. E o zi bogată în trăiri, dar și destul de bine organizată până în detaliu, mai ales dacă ți-ai propus să investești în casă sau să faci niște îmbunătățiri în locul în care stai. Relația cu partenerul poate reprezenta o provocare, în sensul că va sincronizați mai greu în această perioadă. Nevoia să de libertate nu se potrivește cu nevoia ta de liniște și siguranță. Abordează ceva mai detașat totul și urmează-ți nevoile interioare.

  Zodia Scorpion

  Zona comunicării primește multă energie astăzi, de la toate planetele prezente în Capricorn. Așadar, e o zi excelentă pentru scris, pentru studiu, examene, discuții, negocieri… sau regândirea unor relații. Dacă ți-ai propus să discuți niște termeni contractuali, astăzi e ziua potrivită. De asemenea, dacă îți vine să-ți pui ordine în documente sau să-ți șlefuiești gândirea și mesajul transmis, poți face asta cu succes.

  Zodia Săgetător

  Zona banilor este cea mai activă astăzi, în sensul că primește multă energie pe care o poți folosi în direcții benefice. Concret, este o zi pentru căutarea unor soluții, de preferat este că acestea să fie nonconformiste, neobișnuite, pentru a te stabiliza și chiar a prospera financiar. E un moment bun și pentru a recunoaște schimbările pe care ar trebui să le faci. În schimb, investițiile serioase ar trebui bine cântărite sau amânate.

  Zodia Capricorn

  Cu Luna prezentă în zodia ta, astăzi ești foarte prezent la nevoile tale și la ceea ce vrei să faci pentru tine și împlinirea ta. Adevărul este că ai energie cât pentru 10, și idei tot așa. Te bucuri și de suficientă susținere din exterior, de la prieteni și cunoștințe, în schimb nu se poate spune același lucru despre cei din familie… care-ți cer destul de multă atenție și implicare. Așadar, aceste zile îți testează răbdarea, tenacitatea si… creativitatea.

  Zodia Vărsător

  Șezi și cugetă. Sau doar șezi. Asta pare să fie nota acestei zile, mai în glumă, mai în serios. Multe planete se întâlnesc în Capricorn, invitându-te să fii discret, atent la ce simți, detașat de lumea exterioară și mai ales de poveștile pe care alții le spun. Totuși, inspirația e la ea acasă, așa că da frâu liber creativității, dacă asta simți. N-ar strica și ceva răsfăț relaxant, ceva demersuri terapeutice și/sau meditație.

  Zodia Pești

  E posibil că această zi să aducă atât reconfigurări ale relațiilor de prietenie și ale proiectelor, cât și consolidări acolo unde simți că merită să duci o relație la nivelul următor. E o perioadă fertilă pentru dezvoltarea unor proiecte, mai ales dacă ele implică mai mulți oameni sau activități de grup. Totuși, ține cont de costurile fiecărei acțiuni sau promisiuni pe care o faci. Unele s-ar putea fie mai mari decât merită.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »