• VINERI, 27 OCTOMBRIE 2017

  Horoscopul zilei. BALANȚĂ: e perioada schimbărilor radicale

   Zodia Berbec

  Luna stă și astăzi în Capricorn, activând zona carierei și a statutului social. Ziua de astăzi este excelentă pentru a-ți face auzite ideile, dar și pentru a-ți consolida poziția profesională. Se deschide o perioadă de oportunități și creștere, de schimbări, chiar răsturnări de situații.

  Zodia Taur

  E timpul pentru un început nou, pentru o schimbare la locul de muncă sau în ce privește prioritățile și preocupările zilnice. Luna se află încă în Capricorn, până după-amiază, în zona dorințelor, evoluției și creșterii, astfel că e posibil să-ți încolțească noi idei, să primești mesaje importante și să accesezi informații pe care de mult le cauți.

  Zodia Gemeni

  Încă sunt importante responsabilitățile familiale și casnice, dar e momentul să alegi și activități pentru bucuria ta. E momentul să-ți faci timp pentru pasiuni, plăceri, iubire, creativitate, proiecte care te inspiră. Ești într-o perioadă dinamică, pe alocuri agitată, dar cu multe binecuvântări, dacă îți urmezi voia inimii.

  Zodia Rac

  Chiar dacă există multe aspecte, mai ales în cadrul relațiilor parteneriale, pe care nu le cunoști sau nu le poți controla, astăzi îți revine motivația și îți recapeți încrederea. E un moment de consolidare a unor parteneriate și chiar de accesare a unor resurse materiale prin intermediul celor din jur.

  Zodia Leu

  Luna rămâne în Capricorn, în sectorul muncii și rutinei zilnice, prin urmare este o zi excelentă pentru a organiza, ordona, prioritiza. Ai capacitatea, astăzi, să-ți schimbi unele viziuni, dar mai ales atitudinea față de muncă și împărțirea timpului dedicat diverselor activități de zi cu zi. După-amiază, vin surprize frumoase legat de parteneriate și relația de cuplu.

  Zodia Fecioară

  E timpul să culegi niște roade, în urma eforturilor din ultimele săptămâni, luni, chiar ani. Încet încet capeți mai multă conștiență în privința talentelor și experienței tale, și înțelegi ce ai de făcut astfel încât să-ți crești veniturile și să ai rezultate mai bune în câmpul muncii. Poate că pentru asta vor fi necesare unele schimbări radicale, deci inconfortabile, de poziție, atitudine, strategie, în relații.

  Zodia Balanță

  Dacă ziua aceasta ți se pare apăsătoare, este pentru că încă ai de transformat și eliberat o serie de convingeri care stau în calea bucuriei tale. Da voie acestui proces să se desfășoare, permite-ți să renaști, chiar cu prețul unor schimbări radicale care e posibil să aibă loc în această săptămâna.

  Zodia Scorpion

  Dacă în ultima vreme ai experimentat blocaje în comunicare și în relații, astăzi s-ar putea să vezi detalii care ți-au scăpat și care te ajută să-ți schimbi viziunea, deci să dizolvi aceste blocaje. E o zi favorabilă vindecării unor tipare vechi emoționale, prin smerenie și prin acceptare a experiențelor exact așa cum sunt.

  Zodia Săgetător

  Deși este o perioadă de reevaluare a relațiilor de prietenie și amiciție, iar ceea ce descoperi nu e mereu plăcut, de astăzi începi să ai mai mult claritate cu privire la alegerile de făcut în continuare pentru binele tău. Pot reveni oameni din trecut, poți rememora experiențe trecute, totul cu scopul de a completă și închide unele capitole, pentru a le da jos din cârcă.

  Zodia Capricorn

  Luna rămâne în zodia ta, ceea ce înseamnă că ai treabă cu tine, ai de lucru la imaginea ta și, mai ales, e important să fii atent la ce vrei tu și nu la ce vor alții pentru tine. E o perioadă în care să-ți re-ordonezi aspirațiile și prioritățile. În ce privește zona carierei, ai de corectat unele erori, de ajustat unele alegeri, de regândit poziția și statutul.

  Zodia Vărsător

  Dacă ești atent la semnalele interioare, astăzi poți să ai revelații cu privire la unele experiențe trecute și, ce e mai important, poți să lași jos, în sfârșit, o povară emoțională pe care o cărai cu tine și nici nu știai. În altă ordine de idei, urmează zile interesante, cu o energie nouă, în care îți reconsideri unele dorințe, aspirații și culoare de evoluție.

  Zodia Pești

  Pe de o parte, există relații care se cer transformate, pe de altă parte prin oglindirea în ceilalți poți află și înțelege care sunt deciziile cele mai potrivite în acest moment. Oricum, nu forța nimic, ci lasă lucrurile să se dezvăluie singure, și drumurile să se deschidă. Tu doar ascultă-ți intuiția și mergi înainte.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 223 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 224 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 228 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 228 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »